معرفی کتاب تابوت سرگردان اثر حمیدرضا شاه آبادی

خواندهام
رمان تابوت سرگردان: تلفیق فانتزی و وحشت رمانهایی که حمیدرضا شاهآبادی برای نوجوانان مینویسد، هم در ژانر فانتزی و وحشت میگنجند و هم داستانهایی تاریخیاند که ارزش ادبی، فرهنگی، اجتماعی و روانشناختی دارند. این نویسنده در رمان تابوت سرگردان که نشر افق برای نوجوانان منتشر کرده، موفقیت و جذابیت مجموعهی سه جلدی دروازهی مردگان و رمانهای کابوسهای خندهدار و لالایی برای دختر مرده را تکرار میکند تا این کتاب هم نمونهای بینظیر از داستانی باشد که با ترکیب عناصر وحشت و هیجان و تجربههای تاریخی و فرهنگی خلق شده است. حمیدرضا شاهآبادی در کتاب تابوت سرگردان به سراغ روایتی مرموز با اتفاقهای هولناک رفته؛ یک سفر پر از دلهره که برای مخاطب نفسگیر است و ترسناک.
بریدۀ کتابهای مرتبط به تابوت سرگردان
نمایش همهلیستهای مرتبط به تابوت سرگردان
نمایش همه2 روز پیش
یادداشتها
1404/4/11
کاش ایرجمیرزا آن نامهی دعوت به تبریز را نمینوشت. کاش دکتر صدرالحکما از صمد نمیخواست آن تابوت را با خود حمل کند. کاش صمد درخواستش را قبول نمیکرد. کاش صمد اصلا به این سفر نمیرفت. کاش راه اصلی بسته نبود. کاش چرخ کالسکه خراب نمیشد. کاش موشها حمله نمیکردند. کاش به خانهی کاتیبیگ نمیرفتند. کاش لااقل روز شنبه به آن خانه نمیرفتند. کاش اینهمه ماجرا اینطور دستبهدست هم نمیداد تا اون بلا سر کاتی بیگ بیاید. کاش ذات هر کس بالاخره یک وقت تغییر میکرد! داستانی عجیب که بیرحمانه واقعی بود. و کاش فقط و فقط یک جای ماجرایش فرق میکرد و این زنجیر پاره میشد و... هزار کاش دیگر... و هزار آرزوی محال... وقتی حادثهای وارد گذشته شد، به همان شکل که بود یخ میزند. سنگ میشود و هیچ آه و افسوسی توان نرم کردن و تغییر را ندارد. ما همیشه از گذشتهی خودمان رنج میبریم، حتی اگر ناخواسته آن را ساخته باشیم.
با نمایش یادداشت داستان این کتاب فاش میشود.
1404/3/7
1404/3/10