شهاب

sh.m568
پیشنهاد کاربر برای شما

نمایش همه

باشگاه‌ها

این کاربر هنوز عضو باشگاهی نیست.

لیست‌ها

این کاربر هنوز لیستی ایجاد نکرده است.

بریده‌های کتاب

نمایش همه

فعالیت‌ها

این یادداشت را برای خولین مینویسم به امید آنکه روزی آن را بخواند:

خولین عزیزم
بعضی انسان ها در قبال فرزندی که هم از روی شوق و علاقه به دنیا می آورند هم بی مسئولیت هستند تا چه برسد فرزندی ناخوانده و نامشروع .
گاهی فکر میکنم اگر سوفی همان زمان پولی را که پدرواقعیت به او داده بود تا تورا به دنیا نیاورد قبول می‌کرد شاید امروز من هم با خواندن کتاب سایه باد این غم سنگینی را که بر قلبم  نشسته ، تجربه نمیکردم وقتی به زندگیت فکر میکنم تمام وجودم می‌خواهد برای تو فریاد بکشد.
ای کاش عاشق نمی شدی ای کاش به پنه لوپه دل نمی بستی اینگونه شاید زندگیت آسان تر بود و این همه رنج را تحمل نمیکردی .
خوش حالم که آخرین راز زندگیت را نفهمیدی خوش حالم که ثافون آن راز برای تو آشکار نکرد و تو نفهمیدی که چه گناه عظیمی در قبال نزدیک ترین فرد زندگیت انجام دادی میدانم اگر راز را بر تو آشکار می‌کرد هیچ کس نمی توانست تو را از نابودی مطلق نجات دهد حتی پنه لوپه ...

دلم به حال تمام کودکانی که اینگونه به دنیا می آیند و رنج سهل انگاری والدینشان را تا آخر عمر تحمل می‌کند می‌سوزد .

شهاب پسندید.
          راستش را بخواهید فکر نمیکردم با یک اثر تالیفی درجه یک روبه رو باشم .
طراحی جلد من را دودل کرد که بخوانم یانه ، ارتباط چندانی با تاریخ دوره قاجار نمیتوانم بگیرم، حقیقتا دوستش ندارم.

اما وقتی کتاب صوتی را گوش کردم از همان خط اول شیفته اش شدم ، طوریکه شبانه روز گوش میدادم تا وقتی که تمام شود .

آقای شاه آبادی گل کاشت . نویسنده برای فرم آن برنامه ریزی خاصی نداشت اما محتوای غنی کتاب فرم آن را شکل داده ، یک فرم بی عیب و نقض و این نشان از نبوغ نویسنده است و ما بایک نویسنده نابغه روبه رو هستیم .

بخشی ازاتفاقات کتاب در دوره قاجار رخ داده ، مسائل فرهنگی و اجتماعی آن دوره به طور نامحسوس در دل داستان به نمایش درآمده است به طوریکه ذهن خواننده را قلقلک می‌دهد که باز هم از آن دوره بخواند و بداند .

نویسنده باز هم می توانست  تعداد جلد های بیشتری را بنویسد و موضوعات فرهنگی بیشتری را پوشش دهد اما در سه جلد ختم کرد .

حرف گفتنی زیاد است فقط این را بگویم که پنج ستاره کم است برای یک اثر تالیفی تخیلی آن هم در دل تاریخ .