معرفی کتاب آینده ی کهن اثر آرمان آرین آینده ی کهن آرمان آرین و 1 نفر دیگر 4.0 7 نفر | 2 یادداشت خواهم خواند نوشتن یادداشت با انتخاب ستارهها به این کتاب امتیاز دهید. در حال خواندن 0 خواندهام 8 خواهم خواند 12 خرید از کتابفروشیها ناشر پرتقال شابک 9786222742355 تعداد صفحات 402 تاریخ انتشار 1401/1/2 توضیحات کتاب آینده ی کهن، ویراستار سهیلا نظری. لیستهای مرتبط به آینده ی کهن زهره توکلی سراوانی 1403/7/5 کتابهای هدیه داده شده 13 کتاب رسم خوب هدیه دادن کتاب جهت ترویج فرهنگ کتابخوانی 2 2 یادداشتها محبوبترین جدیدترین شهاب 1403/11/21 برای کسانی که قصد آشنایی با تاریخ انسان و انبیا دارند اونهم از گذرگاه داستان و قصه، مخصوصا نوجوان های کتابخوان میتونه کتاب مفیدی باشه. 0 8 برادلی چاکرز:) 1403/5/14 نسل امروز (از جمله خودم)، دیگه برای حرف های معلم ها تره خورد نمی کنه. چاره چیه؟ باید بهش داستان بدی. رمان بهترین راه انتقال مفاهیم به نوجوونای امروزه(دوباره میگم مثل خودم). آرمان آرین عزیز به جای روحانی شدن و منبر رفتن تصمیم گرفت راه جدیدی رو امتحان کنه: قصه های قرآن رو به صورت داستان بنویسه... و چقد موفقیت آمیز بود این راه. 0 1