معرفی کتاب عصیانگران اثر ماریسا مییر مترجم پیمان اسماعیلیان

عصیانگران

عصیانگران

ماریسا مییر و 2 نفر دیگر
4.4
29 نفر |
13 یادداشت

با انتخاب ستاره‌ها به این کتاب امتیاز دهید.

در حال خواندن

5

خوانده‌ام

56

خواهم خواند

127

ناشر
هوپا
شابک
9786222041748
تعداد صفحات
568
تاریخ انتشار
1400/1/2

توضیحات

کتاب عصیانگران، نویسنده ماریسا مییر.

لیست‌های مرتبط به عصیانگران

نمایش همه
یوتاب

یوتاب

1403/6/4

دنیای قشنگ نو۱۹۸۴مزرعه ی حیوانات

دنیای دیستوپیا

20 کتاب

همیشه اینطور بوده که دنیای دیستوپیا رو با علمی تخیلی اشتباه میگیرن و الان من این لیست رو ساختم که اشتباه نگریم. دنیای دیستوپیا ؟! دنیای پاد آرمان شهری میشه دیستوپیا ذکر منبع :مطلب زیر از مجله طاقچه کپی برداری شده {همه ما چیزهایی از «مدینه فاضله»، «آرمان‌شهر»، «یوتوپیا» و… شنیده‌ایم و تقریبا می‌دانیم که این کلمات در توصیف دنیایی کامل و ایده‌آل به کار می‌رود. جایی که زندگی در حد کامل رفاه و آسایش و امنیت در جریان است و رضایت در دل‌ها و چشم‌ها جاری است؛ اما آیا تابه‌حال در مورد «دیستوپیا» چیزی شنیده‌اید؟ دیستوپیا که در مقابل یوتوپیا تعریف‌شده همان «پادآرمان‌شهر»، «تباه شهر»، «مدینه فاسده»، «مدینه ضاله» و «ویران‌شهر» تعریف‌شده است. دیستوپیا هم یک جامعه‌ای خیالی است با ویژگی‌های منفی. جایی که زندگی در آن آرزوی هیچ‌کس نیست. این مفهوم چه در ادبیات و چه در صنعت سینما و تصویر دستمایه داستان‌های تخیلی بسیاری شده است؛ و البته که برخی از این آثار به اقتباس از یکدیگر بوده‌اند. چنین آثاری معمولا ماحصل تلاش و تفکر نویسندگانی هستند که آنها را «آینده‌گرا» می‌نامند. آنهایی که دنیایی را در قرن‌های پیش رو تصویر می‌کنند و هرکدام با توجه به گرایش و علایق خود آن دنیا را تحت تاثیر امری خاص می‌بینند و بر اساس همین نوع نگرش آن زندگیِ در آینده را برای خوانندگان اثر خود شرح می‌دهند. اگرچه بسیاری از این نویسندگان تاثیر تکنولوژی و چیرگی آن بر انسان و یا پیشرفت علم پزشکی و غلبه تغییر ژن را بر آدمی، موضوع محوری داستان‌های خود قرار داده‌اند اما درنهایت به مباحثی چون اخلاق، انسانیت، احساس و… رسیده و مشکلات به وجود آمده را تحت تاثیر کم‌رنگ شدن این ویژگی‌ها می‌دانند و قهرمان داستانشان در پی دست یافتن به همین موضوعات به مقابله با آن جامعه بی‌تفکر و فرورفته در منجلابِ از خود بی‌خودشدگی، برمی‌خیزد.} ‌در ادامه خودم اضافه کنم کتابهای زیر جزو این ژانره و کتاب We ترجمه ی نشر بیدگل و کتاب بخشنده نشر چشمه همچنین فارنهایت ۴۵۱ ترجمه ی نشر میلکان رو پیشنهاد میکنم... یه نکته ی دیگه مزرعه حیوانات و مغازه ی خودکشی شاید کاملاً توی این ژانر قرار نگیره ولی اگه دقت کنید شاید شما هم جزو این ژانر بدونید

40

یادداشت‌ها

Nicole

Nicole

1403/3/2

          نمیدونم من فقط این احساس رو دارم یا واقعا این جوریه ولی حس میکنم ترجم اصلا روون نیست، اول این که چند جا بجای "گویی" نوشته "گفتی" که کاملا اشتباه تایپی یا بی دقتیه.
و این که برای مثال به این جمله نگاه کنید: (این تونل ها قدیمی اند و شالوده های کهنه ای دارند.) درسته که کلمه ی شالوده میتونه معنی پایه و اساس رو بده ولی تو بعضی جاها مثل این جمله میتونستن خیلی کلمه های بهتری رو به کار ببرن(از کلمه ی شالوده تا این جای کار بیست بار استفاده شده و دیگه دارم فکر می کنم فقط دوست داشتن یه جا جاش کنن😭).
کلا منظورم هم از نوشتن مثال این بود که بگم جمله های این شکلی زیاد داره (الان فقط این جمله به چشمم اومد ولی مورد های رو مخ تر هم داره) و با این که نمیشه اشکال اساسی ازش گرفت ولی یک جورایی عجیب غریبن.
و مورد آخر، گروه سنی این کتاب نوجوانه که یعنی در حالت عادی افراد از دوازده سیزده سال به بالا میتونن بخوننش، ولی با این حال از کلمات قلمه سلمبه زیاد استفاده شده که اکثرا تو این رنج سنی معنی هاشون رو نمیدونن که شاید خوندن رو براشون مشکل کنه.
و در اخر امیدوارم تونسته باشم درست منظورم رو برسونم🥲
        

6

          میخوام اوج هیجانمو با توصیف حالتم بهتون نشون بدم ؛ ساعت ۱ و ۱۰ دقیقه‌ی شب در حالی که امتحانام تازه امروز تموم شده و بهم فرصت کتاب خوندن داده ، این کتابو تموم کردم و الان نمیدونم چی بنویسممممم!
داستان راجع به دو گروه اشوب طلب ها و عصیانگران هست که نوا که عضوی از اشوب طلبان هست تصمیم میگیره عصیانگران رو از داخل نابود کنه..
باآخرین کتابی که از مریسا مایر خونده بودم (مجموعه لونار جلد دوم ، اسکارلت) توقع داستان قوی و پخته نداشتم ولی خب اشتباه میکردم.
شخصیت پردازی و فضاسازی رو خیلی دوست داشتم و نقطه قوت قلم مایر همین شخصیت پردازی و فضاسازی فوق العادشه ؛ به طوری که شما به راحتی با خوندن ۵۰ صفحه اول میتونید یک پیش زمینه ابتدایی از ماجرای کلی کتاب داشته باشید و این پیش زمینه رفته رفته بیشتر و کامل تر میشه تا جایی که میبینید تو داستان کتاب غرق شدید!
یه چیزی که لازمه بگم اینکه به طور کل کتاب های مایر روند نسبتا کندی دارن ؛ نویسنده در کتاب هاش ترجیح میده فضاسازی خواننده رو به حد اعلا برسونه بعد اتفاق ها رو شروع کنه ، دقیقا مثل این کتاب که ۱۵۰ صفحه اول در حال فضاسازی بود.
اما به دلیل فضای کاملا جدید و شخصیت جذاب براتون خیلی حوصله سربر نمیشه.
در بقیه‌ی کتاب هم اتفاقات آرام آرام و با صبوری و هیجان رخ میدادن و منی که خواننده بودم از این ویژگی خیلی لذت بردم و روند خوندنم لذت بخش تر شد!
شیپ نوا و آدرین برای همیشه در قلب من باقی میمونه و کتابمو به خاطر این شیپ افسانه‌ای کلی هایلایتی کردم!
اگر به ژانر علمی تخیلی و هیجان انگیز علاقه دارید و با ویژگی هایی که بالاتر گفتم مشکلی ندارید ، این کتاب رو از دست ندید!
پ.ن۱ : کارکتر هانی خیلی جذابه.
پ.ن۲ : نیاز به جلد ۲ دارم ولی کیف پولم نیازی به جلد ۲ نمیبینه.
        

4