ariana ariana دنبال کردن @ariana_swift 0 دنبال شده 0 دنبال کننده کتابدوست(3 کتاب)0امتیاز دنبال کردن2یادداشت3امتیاز0لیستکتابخانه نمایش کتابخانه خواندهام 3 کتاب در حال خواندن 1 کتاب خواهم خواند 2 کتاب یادداشتها ariana 1403/6/29 عصیانگران ماریسا مییر 4.4 14 واقعا خوشم اومد و جزو کتاب های مورد علاقم شد خیلی وقت بود کتاب به این خوبی نخوندم عالییی .10/10 شخصیت اسکار و رابی توجه منو جلب کردن که امیدوارم در جلد 2 حضور پر رنگ تری داشته باشند پایانش کاملا غیر منتظره بود برام جوری که باورم نمیشد 0 3 ariana 1403/6/13 کتابخانه نیمه شب مت هیگ 4.0 457 خیلی قشگ بود تر طول داستان قشنگ غرقش شدم 0 0 باشگاهها این کاربر هنوز عضو باشگاهی نیست. چالشهالیستها این کاربر هنوز لیستی ایجاد نکرده است. بریدههای کتاباین کاربر هنوز بریده کتابی ننوشته است.فعالیتهافعالیتی یافت نشد.