melody melody دنبال کردن @mew عضویتتیر 1404 1 دنبال شده 0 دنبال کننده کتابدوست(10 کتاب)0امتیاز دنبال کردن4یادداشت4امتیاز0لیستکتابخانه نمایش کتابخانه خواندهام 10 کتاب در حال خواندن 1 کتاب خواهم خواند 0 کتاب یادداشتها melody 4 روز پیش خوب های بد، بدهای خوب سومان چینانی 4.1 67 جالب ،پرکشش،افسانه ای 0 0 melody 4 روز پیش بازی های میراث جنیفر لین بارنز 4.2 198 داستانی پر از رمز و راز ، تونل های مخفی ، عمارت مرموز ، آدمای مرموزتر.پایانش هم که تو رو وادار میکنه جلد بعدیش رو بخونی.در کل یه کتاب معمایی جالب 0 0 melody 1404/5/6 دختر مهتاب جلد 1 سو لین تن 0.0 139 کتاب فوق العاده ای بود ، واقعا فکرش رو نمی کردم به این زیبایی افسانه ها ، جنگجو بودن و عشق رو به تصویر بکشه واقعا تک تک کلمات این کتاب برام ارزشمند و زیبا بود و حتما پیشنهاد میکنم بخونید🩷 0 0 melody 1404/4/25 قصههای همیشگی؛ اکسیر جادویی کریس کالفر 4.5 16 کتاب جالبی بود و کشش داستانی خوبی رو داشت . بی صبرانه منتظرم جلد بعدی رو بخونم. 0 0 باشگاهها این کاربر هنوز عضو باشگاهی نیست. چالشهالیستها این کاربر هنوز لیستی ایجاد نکرده است. بریدههای کتاب melody 4 روز پیش عصیانگران مریسا مایر 4.4 21 صفحۀ 145 ~اصلا مگه هر کسی رو چقدر می شه شناخت؟اصلا خودمونو چی؟می تونیم بگیم خودمونو هم واقعا می شناسیم؟~ 0 0 melody 4 روز پیش عصیانگران مریسا مایر 4.4 21 صفحۀ 179 {قهرمانی این بود که وقتی لازم بود،بتوانی کسی را نجات دهی.} 0 0 melody 4 روز پیش عصیانگران مریسا مایر 4.4 21 صفحۀ 70 فقط نایتمر...جدید بود؛یک راز بود و یک تهدید. 0 0 melody 4 روز پیش تاج دوقلوها کاترین وبر 3.9 195 صفحۀ 479 شن چشمک زد《یه جنگجو رازش رو برملا نمی کنه》 0 0 فعالیتهافعالیتی یافت نشد.