بابا لنگ دراز

بابا لنگ  دراز

بابا لنگ دراز

جین وبستر و 1 نفر دیگر
4.3
426 نفر |
91 یادداشت

با انتخاب ستاره‌ها به این کتاب امتیاز دهید.

در حال خواندن

18

خوانده‌ام

1,186

خواهم خواند

148

شابک
9786008295556
تعداد صفحات
152
تاریخ انتشار
1398/12/12

توضیحات

        کتاب حاضر، داستانی از ماجرای دختری باهوش و سرزنده به نام «جودی ابوت» است که در یک پرورشگاه نگهداری می شود، او خاطرات دوران تحصیل خود در کالج را برای یک مرد ثروتمند نادیده به نام «جان اسمیت» می نویسد. او از «جان اسمیت» در ذهن خود سایه ای بر روی دیوار با پاهای دراز ساخته و در نامه هایش او را «بابا لنگ دراز» خطاب می کند. رمان به صورت نامه نگاری نوشته شده و او در هر نامه قسمتی از زندگی شخصی خود، ارتباطش با دیگران و حتی احساسات خود را به بابا لنگ دراز بروز می دهد.
      

پست‌های مرتبط به بابا لنگ دراز

یادداشت‌ها

مظفری

مظفری

1401/8/22

          بسم‌الله الرحمن الرحیم
چندسال قبل، خیلی فکر کردم که میان داستان‌نویسی و فیلم‌نامه نویسی، کدام روش بهتری است، کدام عمیق‌تر است و کدام به‌دردبخورتر...
در جمع‌بندی‌هام یه این نتیجه رسیدم که داستان‌نویسی، عمق بیشتری دارد. در فیلم یا سریال، نویسنده متن صرفاً خط سیر داستان و تا حدودی شخصیت‌پردازی را انجام می‌دهد. طراحی چهره، طراحی صحنه و هزار کار دیگر بر عهده متخصصین خودش است.
برای همین خواندن فیلم‌نامه‌های امروزی، بعد از دیدن فیلم یا سریالش، نه تنها جذابیتی ندارد، بلکه خسته‌کننده است و چیزی بر معلومات و دانسته‌های خواننده‌ای که فیلم یا سریال مدنظر را دیده، اضافه نمی‌کند.
و برعکس، اقتباس‌های سینمایی و تلویزیونی از کتاب‌های بزرگ، ادم را ترغیب می‌کند که اصلش را بخواند و با خواندن کتاب‌هایی مثل بینوایان و... لذت کتاب دوچندان می‌شود.

*
و اما درباره کتاب مشهور بابا لنگ دراز

حرفم را پس می‌گیرم.
به شدت انیمه بابالنگ‌دراز، جذاب‌تر، قشنگ‌تر و دلپذیرتر از کتابش بود. هر چند شاید کم‌کاری نویسنده است که دست نویسنده انیمه را بازتر گذاشته و باعث خلق سریالی جذاب شده‌است.
به هر حال اگر بین دو راهی دیدن انیمیشن یا کتاب گیر کردید، همان را ببینید کتاب جز یک سری خرده‌فرهنگ‌هایی که با سنت و مذهب ما تناسب ندارد، هیچ‌چیز بیشتر به شما نمی‌دهد.
        

2