یادداشتهای حنانه علی اکبری (80) حنانه علی اکبری 7 روز پیش کودک، سرباز و دریا ژرژفون ویلیه 4.1 17 یه کتاب نوجوان فوق العاده که نقش نوجوان قصه در جنگ جهانی رو به خوبی روایت میکنه کتاب در فرانسه اتفاق میافته که توسط آلمانها اشغال شده و پسر نوجوان داستان همراه با دوستانش در مدرسه کارهایی انجام میده که باعث اختلال در روند حمله آلمانها به کشورش میشه 0 0 حنانه علی اکبری 7 روز پیش بوف کور صادق هدایت 3.8 2 بار دومیه که این کتاب رو میخونم دفعه اول خیلی لذت بردم اما این دفعه با توجه به تصوری که داشتم، توضیحاتی که از بقیه شنیده بودم و نقد های کتاب رو که خوندم با دقت تر مطاله کردم و به نظرم کتاب خوبیه ( البته اگه شخصیت نویسنده و استفاده از الفاظ دور از ادب رو نادیده بگیریم.) 0 0 حنانه علی اکبری 1404/5/27 تیستو سبز انگشتی موریس دروئون 4.5 47 از خوندن این کتاب کودک لذت بردم کتابی که آموزشهای ساده ای در رابطه یا دوستی،طبیعت و حتی مرگ براس کودکان داره و وقایع رو با دید تازه ای بررسی میکنه که خلاقیت کودک رو همراه خودش میکنه 0 0 حنانه علی اکبری 1404/5/20 پاستیل های بنفش کاترین اپلگیت 3.4 276 کتاب نوجوانی که به رویایی نوجوان و حتی کودک با مشکلات خانواده میپردازه با اینکه خودم چندان خوشم نیومد اما حس میکنم نوجوان ها اگر بخونن بهشون کمک میکنه 0 0 حنانه علی اکبری 1404/5/20 ماه در آب: ابوالفضل عباس بن علی (ع) محمدرضا سنگری 4.6 2 کتابی از زبان حضرت ام البنین در توصیف حضرت عباس مثل همیشه کتاب های استاد سنگری من رو به وجد آورد. 0 0 حنانه علی اکبری 1404/2/31 لبخندی برای سوفیا محمدرضا مرزوقی 3.8 9 یه کتاب نوجوانه که به دوران جنگ جهانی و حضور لهستانی ها در ایران میپردازه. در ابتدای کتاب شرح داده شده که لهستانی ها توسط آلمان و روسیه برای کار اجباری به سیبری فرستاده شدن و بعد تصمیم بر این شد که اونا رو از اونجا به یه کشور بی طرف بفرستن... و این کشور بیطرف ایران بود که مردمش با گرسنگی و قحطی دسته و پنجه نرم میکردند. حالا باید میزبان لهستانی های مریض و گرسنه هم میشدند. در این کتاب سوفیا، دختری لهستانیه که همراه لهستانی های دیگه از سیری به شمال ایران و بندرانزلی اومده و قراره که با چند نفر از اهالی این شهر به تهران بره در طول کتاب به قحطی، شرایط حضور لهستانی ها در ایران و بیماری های مختلف اونا اشاره میکنه و اطلاعاتی رو ارائه میده که برای نوجوان لازمه البته در طول کتاب ضعف هایی از لحاظ روایت هم وجود داشته که قابل چشم پوشی هست. در کل به نظر من نویسنده موضوع خوبی رو انتخاب کرده اما با عجله در نوع روایت و عدم دقت به ریزه کاری ها، کار رو خراب کرده شاید اگه این موضوعات با ریزه کاری بیشتری روایت میشد، بهتر از آب در میومد. 0 48 حنانه علی اکبری 1404/2/31 عزاداران بیل غلامحسین ساعدی 0.2 44 کتاب روان و ساده و عین حال زیبا بود. روایتی از اهالی یک روستا در آذربایجان غربی که شامل داستان های کوتاهی میشد و هر داستان کوتاه، روایتی از داستان یکی از اعضای این روستا بود. 0 3 حنانه علی اکبری 1404/2/12 در جبهه غرب خبری نیست اریش ماریا رمارک 3.9 75 «جنگ در هر دورهای و در هر کجای دنیا اتفاق خوبی نبوده و نیست. » این کتاب از زبان سربازی نوشته شده که مجبور به جنگیدن برای کشورش بوده و مصداق بارز این جمله است. هرچند این کتاب به نوعی خاطره این سرباز از روزهای حضورش در جنگ است اما در هر بخش احساسات خواننده را با خود همراه میکند. اتفاقاتی مثل مرگ عزیزان و دوستان، کمبود غذا، کمبود لباس و چکمه، بیماری، دوری از خانواده و... یکی از مهمترین بخشهای کتاب جایی بود که توضیح میداد نوجوانان کم سن و سال از مدرسه به جنگ اعزام میشدند. نوجوانانی که در مدرسه با هم در کلاس درس میخواندند و حالا در سنگر در کنار هم بودند. نوجوانانی که حتی لباسهای سربازان جنگی به تنشان اندازه نبود. در بخش دیگری از کتاب، بیان شد که گروه جدیدی از نوجوانان به جنگ اعزام شدند و موقع بمب شیمیایی به دلیل اینکه نحوه استفاده از ماسک را نمیدانستند، ریه هاشان در اثر مواد شیمیایی سوخت و فوت شدند. در بخش دیگری از کتاب، بغض کردم وقتی نویسنده برای مرخصی به خانه برگشت اما لباسهایش در خانه برایش کوچک شده بود و حین مدتی که در جنگ بود، رشد کرده بود. و..... 0 2 حنانه علی اکبری 1404/2/12 تو زودتر بکش؛ روایت نیروهای عملیاتی و اطلاعاتی اسرائیل از 60 سال ترورهای موساد از ترور مبارزین فلسطینی تا ترور عماد مغنیه و دانشمندان هسته ای و موشکی ایران جلد 1 رونن برگمن 4.1 16 یه کتاب امنیتی فوق العاده که اسرائیل را از زبان یک اسرائیلی روایت میکند. در طول کتاب در حین بیان ماجرا، از مصاحبهها و صحبتهای سران اسرائیلی از زمان تاسیس تا حال حاضر استفاده شده و نحوه تشکیل موساد و یگانهای مختلف ارتش اسرائیل را بیان میکند. در انتهای هر بخش تصاویری از اسامی ذکر شده در آن بخش قرار داده شده که به ارتباط بیشتر مخاطب با موضوع کمک کند. در بخشهای مختلف کتاب به ترورهای صورت گرفته اسرائیل علیه نیروهای آلمانی و اعراب اشاره شده که تامل برانگیزند. 0 1 حنانه علی اکبری 1404/1/7 هستی فرهاد حسن زاده 4.2 140 یکی از بهترین کتاب های نوجوانی بود که خوندم و حین کتاب به نکاتی برخوردم که خیلی جالب بود. 0 1 حنانه علی اکبری 1403/9/14 آدم کش شاعر هارولد شکتر 3.5 7 کتابی واقعی، متفاوت و عجیب آدمکش شاعر، ناداستان تکاندهندهای دربارهی چارلز اشمیت معروف به اسمیت و ملقب به «فلوتزن توسان» است که قاتلی زنجیرهای بود و برای دختران نوجوان شعرهای عاشقانه مینوشت! 0 1 حنانه علی اکبری 1403/9/7 بندها دومنیکو استارنونه 4.1 135 چند داستان خوب و کوتاه ایتالیایی همین 😊 0 3 حنانه علی اکبری 1403/9/7 تب مژگان محمدرضا حدادپور جهرمی 3.7 63 داستان واقعی ورود یه گروه از فرقه بهائیت به یه خانواده کاملا مذهبی روایت میشه و در طول کتاب هم نحوه دستگیری اون ها شرح داده میشه. واقعا فوقالعاده و غیر قابل باور بود. 0 1 حنانه علی اکبری 1403/9/3 بهار برایم کاموا بیاور مریم حسینیان 3.5 43 کتاب خیلی خوبی بود. من این رو صوتی با صدای گلاره عباسی گوش دادم و فوق العاده بود. بعضی بخش هاش خیلی برام هیجان آور و جالب میشد. به نظرم پایان بندی خوبی نداشت و من منتظر پایان بهتری بودم اما در طول کتاب ازش لذت بردم. 0 2 حنانه علی اکبری 1403/9/3 گاو خونی جعفر مدرس صادقی 3.5 28 داستانی در حال و هوای اصفهان بود. متن روان و خوبی داشت. در طول کتاب هم به مواردی جزئی اشاره کرده بود که جالب و قابل توجه بود. 0 1 حنانه علی اکبری 1403/8/23 سال بلوا عباس معروفی 4.2 205 هر چند که این کتاب به زیبایی سمفونی مردگان نبود، اما واقعا یکی از شاهکارهای ادبیات ایران هستش و قدرت نویسندگی عباس معروفی رو خیلی عالی نشون میده. 0 2 حنانه علی اکبری 1403/8/23 ابن مشغله نادر ابراهیمی 4.2 137 این کتاب متفاوت از کتاب های دیگر نادر ابراهیمی و به دور از لحن و قلم او بود. البته در بعضی از بخش های این کتاب، قلم واقعی نادر ابراهیمی احساس میشد اما کلیت کتاب به دور از احساسات او و صرفا بیان ماجرای شغل هایی بود که او برای کسب روزی امتحان کرده بود. 0 2 حنانه علی اکبری 1403/8/11 کودکی به نام "این" شهامت یک کودک برای زنده ماندن دیوید پلزر 3.7 4 کتاب کوتاهی بود که داستان پسربچه ای رو روایت میکرد که به دلیل بیماری روانی مادرش اذیت و آزار میشد. مادرش در عدم حضور پدر و دیگران بچه رو مورد شکنجه های زیادی قرار میداد. در طول کتاب به مواردی اشاره شده بود که واقعا باورنکردنی بود و گاهی چندش آور هم میشد. اما در کل چون به موضوعی جدید اشاره کرده بود و داستان هم واقعی بود، برام جالب بود. 0 1 حنانه علی اکبری 1403/8/3 976 روز در پس کوچه های اروپا محمد دلاوری 3.8 56 یه سفرنامه خوب بود. همین 0 1 حنانه علی اکبری 1403/8/3 سخت پوست ساناز اسدی 3.4 65 این کتاب یک داستان بلند یا «نوولا» است که در آثار ایرانی به این نوع نگارش «هزاردستان» گفته میشه و در واقع درنگی است بین رمان و داستان کوتاه. در این کتاب روایت یک خانواده چهار نفره از زبان پسر کوچک خانواده در شمال ایران و در همسایگی دریا روایت میشه. در طول کتاب به خوبی به جزئیات پرداخته میشه و این نکته من رو واقعا به وجد آورد. شروع و پایانبندی عالی داشت و همچنین نوع روایت در دو سال مختلف به خوبی انجام شده بود. چندین مورد از این کتاب توجهم رو جلب کرد: 1) داستان بدیع و نگاه جدید نویسنده 2)شروع و پایان دقیق و درست 3) توجه به نکات ریز مثل نارنجی بودن پنجره ها و نارنجی شدن انگشت از روغن غذا یا پیراهن پدر که مادر از آن به عنوان لته استفاده میکنه: «تیشرت یقه دار کرم که روی سینه اش دو تا خط پهن سرمه ای داشت که از وسط شان یک خط نازک سیاه رد شده بود.» 4) برقرار کردن ارتباط بین اتفاقات مثل برگشتن پدر از چین و برگشتن از قبر به خاطر سیل ( جسد که از خاک بیرون آمده) 0 2