یادداشتهای ִֶָ 𝖦𝗁𝗮𝗓𝗮𝗅 (37) ִֶָ 𝖦𝗁𝗮𝗓𝗮𝗅 دیروز عامهپسند چارلز بوکوفسکی 3.3 49 واقعا کتاب مزخرفی بود ( همین الان و خیلی سرسری تمومش کردم چون بنظرم همین اندک وقتیام که صرف خوندش کردم زیادی بود ) ، ساختار اصلی کتاب جالب بود یعنی داستان باحالی داشت ولی اصلا قشنگ نوشته نشده بود و هیچ محتوای خاصی نداشت! راستش فکر کنم این حرفا بیشتر واگویه های ذهنی خود چالز بوکوفسکی بود که اتفاقا آخرین کتابشم هست و آره خلاصه.. اگه زمان به عقب برگرده هیچ وقت دوباره این کتابو شروع نمیکنم * 0 6 ִֶָ 𝖦𝗁𝗮𝗓𝗮𝗅 2 روز پیش عربیکا یامین پور 4.1 38 کتاب به شدت قشنگی بود و با قاطعیت میتونم بگم یکی از قشنگترین کتابای ایرانیای که خوندم بود ( چون هم قلم قشنگ آقای یامینپور بینظیر بود، هم داستان جدید و جالب بود ). یه جاهایی با کتاب لبخند به لبام نشست، یه جاهایی انقدر اشک ریختم که دیگه چون چشمام تار شده بود و نمیتونستم بخونم جلوی اشکامو گرفتم، یه جاهاییام یه اطلاعات و اتفاقاتی کامل شرح شده بود که واقعا با خوندنشون خیلی حیرتزده میشدم. به نظرم توی این اوضاع و احوال دنیا و همه ی اتفاقاتی که در حال رخ دادنه خوندن این کتاب میتونه خیلی چیزا رو واضح تر نشونتون بده و در عین حال الهام بخشتون باشه :) 0 11 ִֶָ 𝖦𝗁𝗮𝗓𝗮𝗅 4 روز پیش کاهن معبد جینجا، داستان سفر ژاپن یامین پور 4.0 98 کاهن معبد جینجا کتابی از زبون یه مسافر که آقای یامینپور باشن به کشور ژاپن بود ( به مناسبت سالگرد حادثهای که توی هیروشیما اتفاق افتاد ). کتاب خیلی قشنگی بود، به خودم که یه جاهایی یه اطلاعاتی رو داد که نمیدونستم و طبیعتا خوشحالم که با خوندن این کتاب بهشون دست پیدا کردم، یه جاهاییام که راجب بمب اتمی که آمریکا به ژاپن زده بود گفته میشد ریاکشن ژاپنیا خیلی عادی بود ( انگار اینجوری بودن که حقمون بوده شصت هزار نفر از مردم مملکتمون مُردن، تقدیره دیگه، همینه که هست! ) و خلاصه مباحثیام راجب این اتفاق نوشته شده که حقیقتا برای خودم جالب بود * و اینکه یکی دیگه از نکته هایی که این کتاب رو قشنگتر کرده بود قلم زیبا و روان آقای یامینپور بود که خیلی امروزی و روان این کتاب رو نوشته بودن. خلاصه که سفرنامه ی جالب و قشنگی بود، حتما پیشنهاد میکنم کاهن معبد جینجا رو بخونید :) 0 14 ִֶָ 𝖦𝗁𝗮𝗓𝗮𝗅 6 روز پیش کلمنتین جلد 1 سارا پنی پکر 5.0 2 این کتابو توی سن کم خوندم ولی مطمئنم هر کتاب خونی با هر سنی بخونتش عاشقش میشه ( انقدر که داستاناش و گرافیکش و کلا شخصیت کلمنتین جالبه ) * 0 7 ִֶָ 𝖦𝗁𝗮𝗓𝗮𝗅 1404/1/12 رویای پرواز در بی نهایت برندون سندرسون 2.5 1 داستان اصلی کتاب جالب و جدید بود ولی خیلی الکی کش داده شده بود و جوری حوصلمو سر برد که آخرشو اصلا نفهميدم چجوری خوندم 💔 0 15 ִֶָ 𝖦𝗁𝗮𝗓𝗮𝗅 1404/1/12 خواهرخوانده جينيفر دانلي 4.3 26 سلامم✨ ایندفعه میخوام راجب کتاب خواهر خوانده یه چندتا نکته و تعریف و تمجید بگم بهتون. یکی از نقطه قوتایی که این کتاب داشت بدون شک داستان قوی و جدیدش بود، داستانی که الهام گرفته شده یا بهتره بگم ادامه ی داستان سیندرلا بود ولی از زندگی و زبون خواهر کوچیکترش ایزابل * این داستان راجب دختریه که روی زیبایی نداره ولی دلش جسوره و این روحیه ی استقلال و جسارتش باعث میشه همه ی مانعهای پیش روی خودشو بشکنه و زندگیشو با قدرت و استحکام و نوری که تو قلبش روزنه داره بسازه. خواهر خوانده کتاب قطوری بود ولی داستان قشنگ و پرتلاطمی که داشت اصلا خواننده رو خسته نمیکرد، ماجراهای هیجانی و دوستداشتنیای مثل سوختن خونه و خراب شدن همه ی رویاها، پیدا کردن سیندرلا و دوستی دوباره با فیلیکس روند کتاب رو کسل کننده نمیکرد. خلاصه که اگه به داستانای ماجراجویانه و جالب علاقه مندید خوندن این کتاب بهشدت دوستداشتنی رو بهتون توصیه میکنم 🎀✨ 0 14 ִֶָ 𝖦𝗁𝗮𝗓𝗮𝗅 1404/1/6 کتابخانهی نیمه شب مت هیگ 4.0 459 خب اول از همه چند نکته راجب چیزایی که کتابو قشنگ کرده بگم. 1 - قلم روان نویسنده 2 - خلاقیت برای داستان سازی ( داستانسازی برای هر زندگیای که نورا سید از اونا دیدن میکرد ) 3 - انگیزه و امیدواری * راستش من خودم زیاد کتابای تخیلی نمیخونم ولی این کتاب انقدر بهم معرفی شد و تعریفشو از همه شنیدم که تصمیم گرفتم بخونمش. داستانش برام خیلی هیجان انگیز بود و حدودا از اونجایی که سر زدن به زندگیای دیگه شروع شد نمیتونستم کتابو کنار بزارم و فقط هی میخواستم ببینم مثلا توی این زندگی چیشده و توش چه اتفاقی افتاده و چیکارهست و این حرفا * و بنظرم اینکه یه نفر که همچین زندگی پوچی داشته و میخواسته با خودکشی به زندگیش پایان بده و سر این مسائل دوباره انگیزه و امیدواری پیدا کرده و برگشته خودش یه نکته قشنگیه و میتونه تو آدم ایجاد امیدواری کنه. خلاصه که کتاب خیلی قشنگ و دوستداشتنیای بود و خوندنشو به همه توصیه میکنم :) حرفی سخنیام بود یه نظری داشتین پاسخگوتون هستم ✨ 0 21 ִֶָ 𝖦𝗁𝗮𝗓𝗮𝗅 1404/1/6 کیمیاگر پائولو کوئیلو 3.8 14 من نخوندم هنوز، دوستان نظرتون راجب این کتاب چیه؟ نظرات منفی راجبش زیاد شنیدم خواستم بدونم شما چی راجبش میگین * 4 11 ִֶָ 𝖦𝗁𝗮𝗓𝗮𝗅 1403/12/10 مردی به نام اوه فردریک بکمن 4.1 290 کتاب خسته کنندهای بود راستش، من خودمم بخاطره قلم نویسنده فقط گرفتمش و از این بابت باید بگم خوب بود ولی خب داستان خاصی نداشت و حوصله ی آدمو سر میبرد * 0 3 ִֶָ 𝖦𝗁𝗮𝗓𝗮𝗅 1403/10/28 بخش دی فریدا مک فادن 4.2 270 این کتاب انقدرررر قشنگ و دوستداشتنی بود که واقعا نمیتونم توصیفش کنم و به جای 5 تا ستاره حاضرم 50 هزار تا ستاره تقدیمش کنمم 😭✨ هم هیجانی بود هم احساسی هم دارک... اصلا عالی بود عالی. مطمئنم هرکی بخونه عاشقش میشه، مطمئنم * 0 6 ִֶָ 𝖦𝗁𝗮𝗓𝗮𝗅 1403/10/24 پیش از آنکه قهوه ات سرد شود توشیکازو کاواگوچی 3.6 73 خب میشه گفت موضوع جالبی داشت، اینکه که تو یه کافه ی تاریک قدیمی ِ دارک صندلیای وجود داشته باشه که تو رو به گذشته یا آینده ببره برام جالب و جدید بود اما خب یکم حوصلهسر بر شد. چون تقریبا اتفاق خاصی نیوفتاد و ماجرا فراز و نشیب خاصی نداشت * 0 11 ִֶָ 𝖦𝗁𝗮𝗓𝗮𝗅 1403/10/12 ادموند آمنه پازکی 4.2 15 واقعا از خودم بابت خوندن این کتاب به شدت مسخره عذرخواهی میکنم 🙏🏼✨ 9 13 ִֶָ 𝖦𝗁𝗮𝗓𝗮𝗅 1403/10/12 دیزی دارکر آلیس فینی 4.1 140 با اختلاف میتونم بگم یکی از بهترین کتابای زندگیم بود 😭😭 همین پنچ - شیش دقیقه ی پیش تمومش کردم و الان باورم نمیشه * خب، دیزی دارکرو به کسایی که به کتابای دارک و مرموز علاقه دارن شدیدا پیشنهاد میکنم و مطمئنم از خوندنش لذت میبرن. < خودم که توی بعضی از قسمتای کتاب تپش قلب میگرفتم از شدت استرس و هیجان 😂🎀 > و اینکه اگه راجب این کتاب شنیدین که آخرش مشخص نیست و پایان بازی داره و این حرفا باید بگم اصلا اینطور نیست و خیلیام پایانش انگیزشی و قشنگه.. خلاصه که دیزی دارکر خیلی دوسداشتنی بود برام : )))) 💘 0 8 ִֶָ 𝖦𝗁𝗮𝗓𝗮𝗅 1403/10/5 آبنبات هل دار مهرداد صدقی 4.3 258 این کتاب خیلی قشنگ و دوستداشتنی بود * خیلی داستان قوی و خوبی داشت و خنده به لبا میاورد، اون لهجه ی قشنگشونم داستانو طنز تر کرده بود و خلاصه خیلی خیلی باحال بود. ماجراهای محسن و دوستاش و خواهر و برادرش و همه ی شخصیتای داستان جالب و طنز بود ✨ آبنبات هل دار یه کتاب ایرانی اصیل ِ قشنگه که بینظیره واقعا :))) 0 8 ִֶָ 𝖦𝗁𝗮𝗓𝗮𝗅 1403/10/5 سین زدی ولی جواب ندادی آخیرا 3.4 23 این کتاب هر صفحهش حرف دل خیلیاس، طوری که بعد از خوندنش با خودت میگی انگار داره منو توصیف میکنه ها * کوتاه، مختصر، مفید، آموزنده خوندنیه 🎀 مطمئنم از خوندنش پشیمون نمیشی. 0 4 ִֶָ 𝖦𝗁𝗮𝗓𝗮𝗅 1403/10/4 باغبان شب جاناتان آکسییر 4.2 26 باغبان نیمه شب خیلی قشنگه و چند تا ژانر متفاوت و مختلف رو توی خودش جای داده یه کتاب مرموز و دارک قشنگیه که خواننده رو درگیر میکنه * با اختلاف میتونم بگم یکی از بهترین رمانهایی بود که خوندم 🎀✨ 0 5 ִֶָ 𝖦𝗁𝗮𝗓𝗮𝗅 1403/10/4 کتابخانه نیمه شب مت هیگ 4.0 459 کتاب کتابخانه ی نیمهشب اینجوریه که با خط به خطش درسای جدیدی یاد میگیری، درسایی که هیچکس بهت یاد نمیده و خودت باید بهشون برسی ✨ کتابخانه ی نیمهشب بهت یاد میده از زندگیای که داری لذت ببری و بدون حسرت به سمت آیندهت حرکت کنی * 1 7 ִֶָ 𝖦𝗁𝗮𝗓𝗮𝗅 1403/10/4 جز از کل استیو تولتز 4.1 177 این کتاب انقدر قشنگ و مفهومی بود که به همه پیشنهادش میکنم، راستش خودمم قبل از خوندنش فکر نمیکردم انقدر دوسداشتنی باشه ولی وقتی شروع کردم به خوندن به معنای واقعی توش غرق شدم. درسته این کتاب یکم غمگینه ولی خب همیشه که همه کتابا نباید روی خوش و خرم زندگیرو نشون بدن، بعضی وقتا ام باید از روی منفی ولی تأثیرگذار زندگی درس عبرت گرفت * مطمئنم از خوندن این کتاب یا بهتره بگم شاهکار لذت میبرین (( : 2 7 ִֶָ 𝖦𝗁𝗮𝗓𝗮𝗅 1403/9/1 ستاره ها چیدنی نیستند: برگرفته از زندگی یک دختر آمریکایی محمدعلی حبیب اللهیان 4.0 119 راستش اصلا فکر نمیکردم همچین کتاب جالبی باشه * در حالی که رمانه ولی از یه نگاه تحلیلی و فلسفی و قشنگی به حجاب نگاه میکنه که عالیه 🪄 اون یدونه ستاره رو بخاطره این ندادم چون آخرش خیلی یهویی تموم شد 😂🙏🏼 0 7 ִֶָ 𝖦𝗁𝗮𝗓𝗮𝗅 1402/3/26 معمای دریاچه ساراآر. بامن 4.1 7 از قسمتای علمیش زیاد خوشم نیومد ولی در اصل جالب بود :> 0 7