معرفی کتاب دال دوست داشتن اثر حسین وحدانی

ناشر
ویدا
1396/12/24

نسخه‌های دیگر

حالا باید به معشوق مان بگوییم از ما «دوستت دارم» نخواهد. «عاشقت هستم» نخواهد. «عزیزم» ساده یا کشدار نخواهد. بگذارد لحن همین کلمات معمولی، جور کلمات عاشقانه را بکشد: همین شوخی ها، همین «چطوری؟»ها، همین «کجایی؟»ها، همین «کی می آیی؟»ها، همین «دیوونه!»ها، همین «بمیری!»ها.
یا نه، به معشوق مان بگوییم اصلا کلمه نخواهد. بگذارد سکوت، جور همه چیز را بکشد.

بریدۀ کتاب‌های مرتبط به دال دوست داشتن

نمایش همه

لیست‌های مرتبط به دال دوست داشتن

نمایش همه

عالی کتابی که خوندنش برای همه لازمه نه یکبار که چندین دفعه

با نمایش یادداشت داستان این کتاب فاش می‌شود.

بهترین بخش کتاب نظر من این بود
از دست دادن کابوس کسانی است که گمان باطل به دست آوردن را دارند این پندار که ما می توانیم کسی را از آن خود کنیم به دستش بیاوریم و در بند تعلق خویش بکشیم از اساس وهم و خیال است خوش باوری منفعلانه و کودکانه کسی است که آیین با هم بودن و برای هم بودن را نمی داند و مذبوحانه با خود، دیگری و کائنات می جنگد تا مفهوم غیر واقعی مال هم بودن را جایگزینش کند و البته که در این تلاش به واقع از دست می‌دهد
نه آدم آدمها را که ذاتاً به دست آوردنی نیستند بلکه کرامت انسانی عزت نفس و شکوه دوست داشتن حقیقی را که اینها را قربانی مفهومی بی ارزش می کند که حتی به دست هم نمی آید اینکه بیاموزیم بدون اینکه کسی و چیزی را مال خود کنیم از آن لذت ببریم پذیرش و انفعال نیست برعکس درک حقیقت لذت است
او که زندگی اش را به هیات سکه های طلا و جواهرات گرانبها در آورده و به خیال تحصیل لذت مایملکش را در گاوصندوق نگاه می دارد و صدها قفل بر آن می دهد جز اضطراب چیزی به دست نمی‌آورد کودکی که بازیچه هایش را وا می نهد و از دست می ریزد سرخوش تر و چابک تر می دود و بی خیال از دست دادن قهقهه های مستانه سر می‌دهد و زندگی می‌کند از ته دل