یادداشتهای محمد جواد مولاخواه (66) محمد جواد مولاخواه 1404/4/17 دیدن دختر صددرصد دلخواه در صبح زیبای ماه آوریل هاروکی موراکامی 3.1 40 بسم الله الرحمن الرحیم دیدن دختر صد درصد دلخواه در صبح زیبای ماه آوریل (هاروکی موراکامی) باسلام کتاب مجموعه ای از ۷ داستان کوتاه هستش که درون هر داستان کوتاه شما میتوانید داستانی دیگر را بخوانید یعنی شما به خواندن هر داستان در واقع دارید دو داستان را باهم میخونید. که این میتوانید نکته قابل توجهی باشد! مثل داستان بید نابینا، زن خفته یا قلوه سنگی که هر روز جابجا میشود، دیدن دختر صد درصد دلخواه و میمون شیناگاوا همه این داستان ها در واقع دو داستان هستند که باهم تعریف میشوند. در اخر به هر داستان نمره جداگانه میدهم ۱: بید نابینا، زن خفته ⭐⭐ ۲: سال اسپاگتی ⭐⭐⭐ ۳: میمون شیناگاوا ⭐⭐⭐ ۴: قلوه سنگی که هر روز جابهجا میشود⭐️⭐️⭐️ ۵: دیدن دختر صد درصد دلخواه در صبح زیبای ماه آوریل ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ ۶: اسفرود بی دم⭐️⭐️⭐️⭐️ ۷: مرد یخی⭐️⭐️⭐️ 0 40 محمد جواد مولاخواه 1404/4/3 نفر هفتم هاروکی موراکامی 3.3 7 بسم الله الرحمن الرحیم نفرهفتم مجموعهای از ۸ داستان کوتاه از نویسنده بزرگ ژاپنی هاروکی موراکامی که البته نسبت به کتاب های قبلی که از این نویسنده خوانده بودم ضعیف تر بود. اما خب دو داستان دختر تولد و آیینه همون چیزی بود که همه یا حداقل من انتظار از موراکامی داشتم و در پایان به هر داستان به صورت جداگانه امتیاز میدهم. خلیج هانالی ⭐⭐⭐ خرچنگ ها ⭐⭐ یک روز مناسب برای کانگرو ها⭐⭐⭐ نفر هفتم ⭐⭐ آینه ⭐⭐⭐⭐ دختر تولد ⭐⭐⭐⭐⭐ ظهور و سقوط کیک های شارپی⭐⭐⭐ حشره شبتاب⭐⭐ 0 20 محمد جواد مولاخواه 1404/4/1 مرگ ایوان ایلیچ لی یف نیکالایویچ تولستوی 4.2 394 بسم الله الرحمن الرحیم مرگ نعمتی عجیب اما واقعی یک کتاب دیگر از تولستوی و یک شاهکار دیگه متن روان ترجمه عالی کتاب در باب اتفاقات تلخ بعد از مرگ و در ادامه هم درباره چگونگی مرگ اقای ایوان و در نهایت در فصل های اخر که بنظرم اوج داستان هست فکر کردن به معنای زندگی و مرگ در واپسین لحظات و موقعی که دیگر فهمیدهاید مرگ به شما خیلی نزدیک است. بنظرم اینکه تولستوی در همان صفحه میگوید که ایوان مرده بسیار جالب و البته هوشمندانه هست زیرا شما با خودت میگی پس دیگه باید منتظر چی باشم در این داستان ولی انجاست که میبینی تولستوی میخواد چیزهای عجیبتری از مرگ به شما بفهماند. در نهایت بخوانید و لذت ببرید. 0 19 محمد جواد مولاخواه 1404/3/31 معلم مدرسه عشق: سردار شهید علیرضا حاجی بابایی اسماعیل منصوری لاریجانی 2.2 4 بسم رب شهدا کتابی در باب سردار شهید علیرضا حاجی بابایی چهرمین کتابی بود که از ادبیات دفاع مقدس خواندم و... بنظرم متن کتاب روان نبود و میتوانست خیلی بهتر از این نوشته شود. و فصل بندی کتاب هم نه متناسب بود و نه جالب! تنها حُسن کتاب آوردن شعر های زیبا دلنشین و متناسب با متن کتاب بود. 0 8 محمد جواد مولاخواه 1404/2/30 اکنون فاضل نظری 4.1 37 برای آرزو های محال خویش میگریم اگر اشکی نماند، در خیال خویش میگریم شب دل کندنت میپرسم ایا بازمی گردی؟ جوابت هرچه باشد، بر سوأل خویش میگریم نمیدانم چرا اما بقدری دوستت دارم که از بیچارگی گاهی به حال خویش میگریم اگر جنگیده بودم، دست کم حسرت نمیخوردم ولی من بر شکست بیجدال خویش میگریم به گردم حلقه میبندند یاران و نمیدانند که من چون شمع هرشب بر زوال خویش میگریم نمیگریم برای عمر از کف رفتهام، اما به حال آرزو های محال خویش میگریم فاضل-نظری اکنون کتاب هایش یکی از یکی بهتر😉 3 15 محمد جواد مولاخواه 1404/2/10 هل اول صادق الحسینی 3.7 4 بسم الله الرحمن الرحیم هل اول کتابی از یک اقتصاددان به نام صادق الحسینی. کتاب در مورد اوضاع اقتصاد ایران و چگونه عمل کردن در این بازی تا شما همیشه برنده باشی ولی... میتوان به جرئت گفت که نیمه اول کتاب بسیار قوی است و نکات بسیار خوبی را به خواننده منتقل میکند که اگر کسی بتواند ان ها را در زندگی پیاده کند خب احتمالا بتواند درامد مالی خوبی هم داشته باشد اما از نیمه دوم کتاب به بعد مانور بیشتر بر روی بازار های مختلف هستشن و پیشبینی انها که در کل در اقتصاد ایران هیچبازاری قابل پیشبینی نیست همینطور که خود صادق الحسینی هم در کتاب میگه و اگر هم میخواهید پیش بینی کنید باید انقدر محاسبات و امارهای مختلف به دست اورید تا شاید تاکید میکنم شاید بتوانید کمی از این بازار ها را پیشبینی کنید. در انتها میتوان به این کتاب نمره قابل قبولی داد. و اینکه فراموش نکنید با خواندن این کتاب قرار نیست معجزه ای رخ دهد و شما در عرض چند ماه یا چند سال ثروتمند شوید😶😶 0 16 محمد جواد مولاخواه 1404/2/8 گریه های امپراتور فاضل نظری 4.3 77 از باغ میبرند تا چراغانیات کنند تا کاج جشن های زمستانیات کنند پوشاندهاند صبح تورا ابر های تار تنها به این بهانه که بارانی ات کنند یوسف! به این رها شدن از چاه دل مبند این بار میبرند که زندانیات کنند ای گل گمان مکن به شب چشن میروی شاید به خاک مردهای ارزانی ات کنند یک نقطه بیش فرق رحیم و رجیم نیست از نقطهای بترس که شیطانی ات کنند اب طلب نکرده همیشه مراد نیست گاهی بهانیای ست که قربانیات کنند ف-ا-ض-ل ن-ظ-ر-ی 0 23 محمد جواد مولاخواه 1404/1/3 دعای جوشن کبیر مهدی الهی قمشه ای 5.0 2 يَا عَظِيماً لاَ يُوصَفُ يَا عَدْلاً لاَ يَحِيفُ يَا غَنِيّاً لاَ يَفْتَقِرُ يَا كَبِيراً لاَ يَصْغُرُ يَا حَافِظاً لاَ يَغْفُلُ اي بزرگي كه به وصف در نيايد، اي دادگري كه ستم ننمايد، اي توانگري كه نيازمند نشود، اي بزرگي كه كوچك نگردد، اي نگهداري كه غفلت ننمايد. 0 16 محمد جواد مولاخواه 1403/12/26 چهل نامه کوتاه به همسرم نادر ابراهیمی 4.2 12 بسم الله الرحمن الرحیم ۴۰ نامه کوتاه نادر ابراهیمی به همسرش البته نامه اخر کوتاه نبود 🫠 نامه ها جوری بود که انگار از عمق وجود یک نفر به بهترین شکل ممکن، به زیبایی و بسیار عاشقانه نوشته شده است. دوستش داشتم ۱۰۰ درصد توصیه🙂 0 14 محمد جواد مولاخواه 1403/12/19 اقلیت فاضل نظری 3.9 51 نه چون اهل خطا بودیم رسوا ساختی مارا که از اول برای خاک دنیا ساختی ما را ملائک با نگاه یاس برما سجده میکردند ملائک راست میگفتند، اما ساختی ما را فاضل تو بینظیری... 0 19 محمد جواد مولاخواه 1403/11/17 رفتیم بیرون سیگار بکشیم، هفده سال طول کشید (داستان هایی از نویسندگان معاصر روس) آبتین گلکار 3.2 12 بسم الله الرحمن الرحیم باسلام کتاب شامل ۹ داستان کوتاه از ۷ نویسنده معاصر روس هستش که تقریبا همه مضمون یکی دارند داستان تک خطی و بدون فراز و فرود. کتاب از ان چیزی که فکر میکردم ضعیف تر بود مگر یک یا دو داستانش. در اخر پیشنهاد نمیکنم که این کتاب را بخوانید:( امتیاز داستان ها به تفکیک. دختر بخارا ⭐ حیوان وحشی ⭐ پالتو سیاه⭐⭐⭐ زن ادم کش⭐ حادثه خانوادگی⭐⭐ نیکا⭐⭐⭐ رفتم بیرون سیگار بکشم هفده سال طول کشید⭐⭐⭐ وان گوگ⭐⭐⭐ ادم کش و دوست کوچکش⭐⭐ 0 12 محمد جواد مولاخواه 1403/11/11 هر دو در نهایت می میرند آدام سیلورا 4.1 297 بسم الله الرحمن الرحیم اگر به شما بگویند امروز روز آخر زندگی شماست چه حسی بهتون دست میهد؟ چه کار هایی را انجام میدهید؟ چه کارهایی را انجام نمیدهید؟ آیا اصلا از خانه خارج میشدید؟ این کتاب داستان دو پسر نوجوان را روایت میکند که روز اخر زندگی شان هست و کار هایی که در این روز انجام میدهند:) امیدوارم لذت ببرید!!!!! 4 9 محمد جواد مولاخواه 1403/10/22 خرده جنایت های زناشوهری اریک امانوئل اشمیت 3.9 73 بسم الله الرحمن الرحیم نمایشنامهای شگفت انگیز از اشمیت که قطعا با ورق زدن هر صحفه هیجان زده خواهید شد. متن بسیار ساده و روانی داشت و علاوه بر همهی اینها موضوع و روند داستان بود که بسیار عالی و بادقت نوشته شده بود. بخوانید و نهایت لذت برا ببرید 0 16 محمد جواد مولاخواه 1403/8/21 طلوع محمد: برگزیده ای از اشعار غیرعاشقانه مهدی سهیلی 3.8 1 بسم الله الرحمن الرحیم تمام شعر های این کتاب به طرز عجیبی زیبا و روان بود. نکته : تمام اشعار این کتاب غیر عاشقانه است . فقط برام یک سئوال هست که چرا ما از مهدی سهیلی با اینکه اینهمه شعر های خوب داره و شاعر توانمندی بوده آشنا نیستیم🫠 روحش شاد و یادش گرامی 🖤 0 17 محمد جواد مولاخواه 1403/7/26 به آواز باد گوش بسپار هاروکی موراکامی 3.0 18 بسم الله الرحمن الرحیم به اواز باد گوش بسپار اولین کتاب نویسنده بزرگ ژاپنی و شرق اسیا هاروکی موراکامی . سبک کتاب همانند بقیه کتاب های موراکامی سبکی ارام کمی عاشقانه و بسیار روان و ساده. شاید نتها نقطه ضعف کتاب که البته مربوط به جامعه ما می شود سانسور های متعدد و زیادی هستش که در این کتاب بکاررفته 🫠 0 18 محمد جواد مولاخواه 1403/7/14 بادبادک باز جلد 1 خالد حسینی 4.7 4 بسم الله الرحمن الرحیم بادبادک باز کتابی زیبا ، روان و درونمایه ای از اندوه ، غم و شادی . داستان روایی کتاب از کودکی تا جوانی جوانی را دربرمی گیرد که نیمی از ان در افغانستان و نیمی از ان در امریکا می گذرد. و فراز نشیب های که یک پسر افغانستان با ان ها دست پنجه نرم میکند. اما داستان اصلی قطعا می خواهد از شرایط سخت زندگی در افغانستان بخصوص بعداز آمدن طالبان در این کشور و بلا هایی که بر سر انها اورده اند بگویید. در کل کتابی روان و جالب که به همه توصیه می شود. 0 15 محمد جواد مولاخواه 1403/6/16 دعای کمیل مصطفی چمران 4.7 4 بسم الله الرحمن الرحیم يَا نُورُ يَا قُدُّوسُ يَا أَوَّلَ الأَْوَّلِينَ وَ يَا آخِرَ اﻵْخِرِينَ اي نور، اي پاك از هر عيب، اي آغاز هر آغاز، و اي پايان هر پايان، 0 29 محمد جواد مولاخواه 1403/6/9 هرس نسیم مرعشی 3.8 103 بسم الله الرحمن الرحیم هرس .......... روایتی است برآمده از دل تاریخ جنگ طولانی ایران و عراق. داستان مردی که سال ها بعد پایان جنگ پی همسر گمشده اش می گردد و او را در مکانی عجیب پیدا می کند. داستانی با موضوعی زیبا و دلنشین اما....! بنظرم خانوم مرعشی خیلی خوب نتوانسته بودند که به رشته تحریر در بیاورند و میتوانست خیلی از این ها بهتر باشد. و خب خلاصه کتاب زیبا و ظریفی با توصیف های دقیق و زیاد هست که حتما پیشنهاد میکنم بخونید🙂 0 25 محمد جواد مولاخواه 1403/5/28 محضر رئوف سیدعلی خامنه ای 4.9 3 بسم الله الرحمن الرحیم کتاب محضر رئوف نوشته اقای سید علی خامنه ای درباره ی شخصیت نورانی علی بن موسی الرضا (ع) ولی نعمت ما مشهدی ها و اما بعد.. کتاب در ۳ فصل تنظیم شده فصل اول: در این بخش از کتاب در مورد اداب و نکات زیارت یاد شده است که به نوبه خودش جالب و قابل توجه است فصل دوم: این بخش کتاب همان مطالبی است که در کتاب انسان ۲۵۰ ساله در مورد امام رضا (ع) امده است بدون کم کاستی فصل سوم: و در نهایت این بخش از کتاب که شاید بهترین فصل کتاب هم باشه میپردازد به سخنان و احادیثی که از امام نقل شده است. احادیثی که هرکدام از انها درس زندگی و عمل به انها موجب تقرب الهی هست. بخوانید و لذت ببرید🙂 0 17 محمد جواد مولاخواه 1403/5/22 روی ماه خداوند را ببوس مصطفی مستور 3.5 156 بسم الله الرحمن الرحیم نمیدونم چی بگم کتاب خوب و متن روانی داشت. بنظرم میخواست بگه بابا انقدر خودتون را برای شناخت ذات الهی به زحمت نندازید زیرا هیچ وقت نمی تونید این مسئله را درک کنید و در اخر هم چون موفق نمی شوید خدا را نفی می کنید و نفی خدا یعنی خودکشی واقعا این کتاب خیلی عالی این مفاهیم رو توضیح داد. 0 17