یادداشتهای ریحانه عرفانیان (22) ریحانه عرفانیان 1404/1/3 عقل و احساس 2.5 1 نمیدونم چه چیزی در مورد کتابهای عاشقانهی کلاسیک وجود داره که من معمولاً سالی یدونه میخونم. شرایط اجتماعیای که توی این کتاب ها وجود داره، آدابشون، شخصیت زنها و ... خیلی عجیب و دور بهنظر میان. شاید یک جورایی باعث میشه از زندگی کردن توی قرن ۲۱ خوشحال بشم. یک بخشی از زمانی که داشتم این کتاب رو میخوندم، تلاش میکردم مکانیزمهای دفاعیای که النور و ماریان و مادرشون داشتن رو تحلیل کنم. این حجم از آداب داشتن انگار بلای خوبی سر سلامت روان نمیاره. 0 7 ریحانه عرفانیان 1403/9/23 پیرمرد و دریا ارنست همینگوی 4.0 180 فکر نمیکنم با خوندن کتاب دیگهای انقدر حرص خورده باشم 🫠🫠 0 8 ریحانه عرفانیان 1403/5/23 مرگ کسب و کار من است روبر مرل 4.3 12 کاش شاملو به فکر ترجمه نمیافتاد. یا کاش بعدش یه مترجم دیگه به فکر ترجمهی این میافتاد. یا حداقل توی چاپ بعدی، کلماتی که بیجهت ترجمه نشدن و توی پانویس اومدن رو جایگزین کنین. چرا من که آلمانی بلد نیستم باید یادم بمونه پنجاه صفحه قبل معنی فلان کلمهی آلمانی رو توی پاورقی نوشته بودی؟ 0 3 ریحانه عرفانیان 1403/5/17 گتسبی بزرگ اف. اسکات فیتزجرالد 3.5 102 آخه چرا یهو این همه مرگ؟😭😭 با نمایش یادداشت داستان این کتاب فاش میشود. 0 0 ریحانه عرفانیان 1403/2/16 خیانت اینشتین اریک امانوئل اشمیت 3.5 6 راستش من از اریک امانوئل اشمیت انتظار بیشتری داشتم. این کتاب یه کمی ناامیدم کرد. تا حدی کلیشهای بود یه جاهاییش. که خب شاید زمان انتشار کلیشهای نبوده و الآن اینجوری به نظر میاد. اما باز هم تیکههای جالب داشت. در مجموع با توجه به کم بودن تعداد صفحاتش و روون بودنش، خوندنیه به نظرم. 0 1 ریحانه عرفانیان 1403/1/24 ماجراهای ناگوار؛ شروع بد جلد 1 لمونی اسنیکت 4.1 14 I grow up reading these books. 0 1 ریحانه عرفانیان 1403/1/24 اما - متن کامل - جین آستین 3.3 43 کشش داشت و روون نوشته شده بود و همذاتپنداری من رو برمیانگیخت، با اینکه تا اواسط کتاب از شخصیت اما اصلا خوشم نمیومد =))))) 0 0 ریحانه عرفانیان 1403/1/24 مردان بدون زن: مجموعه داستان هاروکی موراکامی 3.3 9 واقعا دوستش داشتم. موراکامی راحت تر از بقیه ی نویسنده توجه من رو متمرکز نگه میداره. 0 0 ریحانه عرفانیان 1403/1/24 امریکا: مفقودالاثر فرانتس کافکا 3.8 8 بعد مدت ها، این کتاب من رو به دنیای رمان برگردوند. لذت بردم. هر چند یه جاهایی حرصم رو در میآورد. نمیفهمیدم چرا کارل بعضی جاها سکوت میکنه. اما باز هم خوندنش برام جالب بود، دوست داشتم ببینم چه واکنش هایی داره و زندگی رو چجوری میبینه. با وجود ناتمام بودن کتاب، باز هم جزو کتاب های جالب حسابش میکنم. شاید حرف هایی که میخواسته بزنه، همینجا تموم شده. البته که دوست داشتم بدونم چه بلایی سر یه سری ها اومد، اما خب اون تیکه ها نوشته نشده بودن. کاش حداقل طرح کلی رو نوشته بود و باقی مونده بود که بدونیم اون جاها چه اتفاقی قرار بوده بیفته 0 15 ریحانه عرفانیان 1403/1/24 مردم مشوش فردریک بکمن 4.3 43 Loved it 0 2 ریحانه عرفانیان 1403/1/24 در بهشت پنج نفر منتظر شما هستند میچ آلبوم 3.7 35 I loved it. Peaceful, i guess 0 1 ریحانه عرفانیان 1403/1/24 دمیان هرمان هسه 3.9 36 کتاب عجیب و دلنشینی بود. 0 0 ریحانه عرفانیان 1403/1/24 بلندی های بادگیر امیلی برونته 3.8 138 انتظاراتم رو از یه داستان کلاسیک برآورده کرد. ولی عاشقانه؟ نه. با روایت هاش درباره ی عشق، ارتباط نگرفتم و لذت نبردم. ولی در کل، فضای کتاب رو دوست داشتم. من رو برد به زمان قدیم، و برام تصویر جالبی رو رسم کرد. 0 2 ریحانه عرفانیان 1403/1/24 It Ends with Us کالین هوور 3.7 165 At first, i thought it was a normal romantic story, but then i realized that this book is everything but ordinary. I loved its massage. The book is very smooth. Easy to read. If i had enough money, i would buy a copy for every girl i know. 0 0 ریحانه عرفانیان 1403/1/24 دختری که پادشاه سوئد را نجات داد یوناس یوناسون 3.6 12 اولین رمان بلندی که بعد مدتها تونستم بخونم. از طنز ریزی که داشت واقعا لذت بردم. همینطور نیمچه فضای تاریخی ای که یه جاهایی داشت. ترجمه هم به شدت روان بود. راضی بودم در کل. خوندنش خوش گذشت. 0 2 ریحانه عرفانیان 1403/1/24 پدر فلوریان زلر 3.9 4 دردناک. و روان و قابل لمس. از مغازه تا خونه توی مترو خوندمش. 0 0 ریحانه عرفانیان 1403/1/24 صد سال تنهایی گابریل گارسیا مارکز 3.9 165 نمی فهمم کتاب دقیقا میخواست چه چیزی رو بهم نشون بده. هر چند زبون روایت گری خوب بود، و دلیل اینکه ادامه دادم کتاب رو، همین روایت گری بود به همراه کنجکاوی. کنجکاوی از اینکه نویسنده من رو به کجا میبره و چه اتفاق میفته. فکر میکنم کتاب میتونست جای بهتری تموم شه. دو صفحه ی آخر برام واقعا جالب بود 0 0 ریحانه عرفانیان 1403/1/24 این هم مثالی دیگر: چهار جستار از حقایق زندگی روزمره دیوید فاستر والاس 3.4 34 جستارهای اول و سوم جالب تر بودن. جستار دوم هم تصویرسازی ذهنی جالبی داشت برام. جستار چهارم برای من که اطلاعاتم راجع به تنیس کمه، خیلی جالب نبود حقیقتش. 0 0 ریحانه عرفانیان 1403/1/24 ذهنی که خود را بازیافت کلیفوردویتینگام بی یرز 3.0 1 خوندن این کتاب سخت بود. و خیلی طول کشید برای من. وسطش هم رهاش کردم و رفتم سراغ کتابهای دیگه اما دوباره برگشتم و تمومش کردم.جالب بود. دیدن ذهن انسانی که از لحاظ روانی ناسالم حساب میشه واقعا جالبه. 0 0 ریحانه عرفانیان 1403/1/24 دوستی بنت هلم 3.0 1 خیلی جالب بود، اما یه جاهایی با اسم های مختلف و زیاد و ارجاعات خیلی زیاد، آدم رو گیج میکرد. که خب چیز عجیبی برای کتاب های فلسفه نیست. ولی میتونست روون تر نوشته بشه. 0 0