یادداشتهای اسما (61) اسما 1404/1/21 ریتا هیورث و رستگاری در شاوشنک استیون کینگ 4.0 7 اولین اثری بود که از استیون کینگ میخوندم و من واقعا سبک نوشته و داستان رو دوست داشتم و برام جذاب بود. حتما فیلمش رو هم میبینم. 1 12 اسما 1404/1/7 مرگ ایوان ایلیچ لی یف نیکالایویچ تولستوی 4.2 258 نمیدونم چرا به اندازه تعریف هاش دوستش نداشتم. 0 19 اسما 1403/12/7 قصر نیمه شب جلد 2 کارلوس روئیس ثافون 3.7 4 به نظرم واقعا مجموعه کتاب جالبیه. نمیشه گفت محشر یا خیلی خوب اما من هر دو جلدش رو خیلی دوست داشتم. 4 24 اسما 1403/11/29 ما دروغگو بودیم امیلی لاک هارت 3.6 73 با این کتاب اشک ریختم. ولی تراژدی از دست دادن عزیزانت خیلی سنگینه. نمیخوام هیچی بگم راجب و ایده و ترجمه ... با نمایش یادداشت داستان این کتاب فاش میشود. 2 19 اسما 1403/11/11 ترغیب جین آستین 3.7 30 جین آستین تبدیل به یکی از نویسنده های موردعلاقم شده. فعلا دو تا از آثارش رو خوندم اما با همین دوتا کتاب هم میشه به گیرایی قلم اش پی برد. غرور و تعصب رو بیشتر از ترغیب دوست داشتم اما این هیچی از ارزش های ترغیب کم نمیکنه. فوق العاده بود و پیشنهاد میشه. 0 26 اسما 1403/8/16 آبنبات هل دار مهرداد صدقی 4.3 258 یه طنز ایرانی عالیه دلنشین و جذاب کادو گرفتمش از یه دوست خوب و خیلی خیلی خوشحالم از خوندش خیلی لحظات خوبی بهم هدیه داد. 0 43 اسما 1403/7/18 بخش دی فریدا مک فادن 4.2 268 از دوتا کتاب دیگه ای که فریدا خوندم خیلی قوی تر و بهتر بود واقعا یه معمای خوب بود. 0 29 اسما 1403/7/13 زمان اشتباه، مکان اشتباه جیلیان مک آلیستر 4.1 46 به شدت کتاب جذابی بود. داستان روان ،جالب و دارای ایده نو بود. من صوتی اش رو گوش دادم و واقعا پیشنهادش میدم. 2 26 اسما 1403/6/10 بعد از ابر بابک زمانی 3.4 3 موضوع بسیار جذاب داستان ،شخصیت پردازی خوب، کشش بسیار بالا و کلا کتاب ارزشمندی هست. خیلی خوندش جذاب بود تنها مشکل من با پایان داستان بود. 0 23 اسما 1403/6/5 آوای وحش جک لندن 3.5 5 این داستان راجب زندگی یه سگه. یه سگی که کلی تجربه های متفاوت توی زندگی اش به دست میاره و در اخر می پیونده به حیات وحش. داستان به شدت جذاب و گیرا هستش و من واقعا خوشحالم از خوندنش♥️ با نمایش یادداشت داستان این کتاب فاش میشود. 0 16 اسما 1403/5/30 جین ایر شارلوت برونته 4.2 151 ۳۰ درصد اول کتاب اصلا برام جذاب نبود و نمیتونستم خودم رو مجبور کنم به گوش کردنش اما بعد اون معرکه بود و هعی میخواستم زودتر تمومش کنم. یه داستان عاشقانه خیلی خیلی قشنگ. حتما پیشنهادش میکنم😍😭 2 26 اسما 1403/5/24 او و گربه اش ماکوتو شینکای 3.5 6 کتاب ساده،روان بی حاشیه و جذاب. خیلی راحت خوانه و اگه دنبال سرگرمی کوتاه مدت هستید و عاشق گربه ها بی نظیره✨ 0 18 اسما 1403/5/19 بادبادک باز خالد حسینی 4.3 208 این کتاب احساساتم رو به جوش و خروش اورد. فارق از نژاد و سرنوشت تلخ این مردم که واقعا تاسف برانگیزه نویسنده مهارت زیادی توی خلق کردن صحنه ها داره جوری که ادم کاملا حس میکنه به جای خواننده یک بیننده اس. منم مثل اکثریت خوانندگان این کتاب اولین مواجه ام با یک داستان افغانی هست. در کل این کتاب جزو کتابای هست که هیچ وقت قرار نیست فرامششون کنم. 0 23 اسما 1403/4/20 خانهی پوچی کریستال سادرلند 4.2 12 موقعی که دوستم داشت این کتاب رو میخرید بهش گفتم برای چی اینو میخری اصلا معلوم نیست چیه و فلان فقط جلدش خوشگله اما خداروشکر به حرف من گوش نداد و خرید کتاب رو😂😅 داستان راجب جای به نام نیمه راه که همون برزخ خودمونه روابت میشه. روند داستان جذابه یه کوچولو وسطاش خسته کننده میشه اما ته داستان این نقض رو جبران میکنه. امیدوارم جلد دومی هم داشته باشه چون پایان داستان یه جورایی باز بود. 1 29 اسما 1403/4/17 چشم هایش بزرگ علوی 3.6 201 تا حالا عاشقانه ایرانی نخونده بودم و خوب این تجربه خوبی بود واقعا. داستان عاشقانه خیلی قشنگ و جذابیه پر از فداکاری و فراز و نشیب توی دوران سخت. ولی یه ستاره کم میدم برای اینکه بعضی جاها داستان الکی کش میومد و یه حرف مشخص با یه جمله بندی متفاوت چندبار تکرار میشد. 0 26 اسما 1403/4/14 در چشم شیطان جونیچیرو تانیزاکی 3.1 7 اصلا نمیدونم چی بگم داستان مریضی بود واقعا. تنها حسنش این بود که جیبی و کوتاه بود. برای یه بار خوندن پیشنهادش میکنم اما انتظار زیادی ازش نداشته باشید. 3 26 اسما 1403/4/1 دختری که ماه را نوشید! کلی بارنهیل 0.1 121 خیلی خیلی فانتزی قشنگی بود و مطمنم اگه دو، سه سال پیش میخوندمش پنج رو میگرفت ولی الان برام یه سری ایراد های داشت🥹 برای سنین ۱۲ و ۱۳ سال خیلی خیلی خوبه و پیشنهاد میشه. 1 30 اسما 1403/3/14 داستان تریسی بیکر ژاکلین ویلسون 4.4 3 این یکی جزو اولین کتابایه که خوندم حدودا ۷ یا ۸ سال پیش محشر بود جوری که هنوز داستان و لحظاتی که باهاش داشتم رو یادمه🥹 0 19 اسما 1403/3/6 شکارچیان مجازی؛ چشم ذهن جلد 1 جیمز دشنر 4.4 15 خیلی هیجان انگیز بود خیلی زیاد.... دوست اش داشتم و پیشنهادش میکنم . آخرش واقعا خیلی معتجبم کرد😍 0 32 اسما 1403/3/1 در قفل شده فریدا مک فادن 3.9 60 خیییلیییی خوب بود.یه شبه خوندمش😭😍 داستان واقعا جذاب و پر کششه . فکر کنم توی یادداشت های یکی از بهخوانی ها دیدم که نوشته ادم بعد این کتاب به خودش هم اعتماد نداره و واقعا اینطوریه😂 ایراد که نمیشه گفت چون سبک نویسنده اس ولی خوب یکی از مشکلاتی که با کتاب داشتم این بود که دلم میخواست بیشتر راجب گذشته اطلاعات بهم داده شه. 0 43