معرفی کتاب آوای وحش اثر جک لندن مترجم محسن سلیمانی

3.4

ناشر
افق
1398/5/5

آوای وحش که حاصل بسیاری از تجربه های نویسنده اش در قطب شمال بود، بعد ها به هفتاد زبان ترجمه شد و میلیون ها نسخه از آن در سراسر جهان به فروش رسید. جک لندن به قول خودش آوای وحش را در مدت "سی روز جان کندن " نوشت. او در این رمان نیز مانند رمان سپید دندان شخصیت سگی را از درون دیده و عشق و دلبستگی او به انسان را به نمایش گذاشته است.

لیست‌های مرتبط به آوای وحش

اسما

اسما

1403/6/5

این داستان راجب زندگی یه سگه.
یه سگی که کلی تجربه های متفاوت توی زندگی اش به دست میاره و در اخر  می پیونده به حیات وحش.
داستان به شدت جذاب و گیرا هستش و من واقعا خوشحالم از خوندنش♥️

با نمایش یادداشت داستان این کتاب فاش می‌شود.

زینب شمسه

زینب شمسه

14 ساعت پیش

از لحاظ ادبی بسیار قلم روان و سلیسی داره و تصویرسازی ذهنی خوبی به مخاطب میده ، توصیفاتش عالیه و من رو اونقدر جذب کرد که یه کله خوندمش ولی  اینکه در دنیای انسانی یک حیوان قهرمان داستان  باشه رو نمی پسندم. منکر دادن صفات انسانی به حیوانات در قصه ها نیستم که ما خیلی از این داستانهارو داریم که مهمترینش کلیله و دمنه است که در دنیای حیوانات ، حیوانات بزرگ و کوچیک میشن قهرمان و رقیب میشن، ظالم و مظلوم میشن و .... ولی اینکه در دنیای آدم ها به یک حیوان انقدر بها بدن رو دوست ندارم همون موقع هم که بچه بودیم و کارتون سپید دندان رو میدیدیم حرصم می گرفت که چرا باید برای یک گرگ انقدر مظلوم نمایی بشه.
البته که شرایط زندگی جک لندن تو نوشتن روماناش تأثیر داشته بهرحال توی غرب وحشی زندگی کرده و شاهد نا ملایمات زیادی از اطرافیانش بوده و شاید خواسته به نوعی خصلتهای حیوانی مردمان انسان نمارو به تصویر بکشه!
هرچند که در آثارش شاهد غلو کردن در دادن خصلتهای  انسانی به حیوانات هستیم.
ناگفته نمونه در آثار غربی ها ،قسمتهایی که به سرخ پوستا میپردازن کاملا خوی نژادپرستی شونو میتونی حس کنی با اینکه آمریکا موطن اصلی سرخ پوستا بوده و اروپاییای خبیث رفتنو غصبش کردن و کشتن و بردن و غارت کردن با این حال خودشونو مالک اصلی میدونن و همیشه سرخ پوستارو یه مشت وحشی ، عقب افتاده خرافاتی نشون میدن که لندن هم از این قاعده مستثنا نیست.
در کل  در داستانها و فیلم های اکثر غربیها قهرمان داستان نمیتونه یک فرد با صفات عالیه ی انسانی باشه برای خوب بودن باید بد بود همون‌طور که باک از یک دنیای آرام و با روحیه لطیف تبدیل شد به یک گرگ وحشی و قهرمان. اصلا توی ایدئولوژیک غرب باید بخوری تا خورده نشی بین آدم و حیوان هم فرقی نیست که این با آموزه های ملی و دینی ما و اصلا انسانی در تضاده،از نظر اونا همه جا جنگله  به جز محل زندگی خودشون که یک باغه و همه مستحق مرگن چون جنگلی ان🤦
در آخرم اینکه ما توی شخصیت پردازی حیوانات در داستانها یه هدفی رو دنبال می‌کنیم و در نهایت یه درس اخلاقی و آمورنده به خواننده منتقل می کنیم ولی این داستان  چه آموزه ای داشت من بهش نرسیدم!؟🤷
شایدم همون بخور تا خورده نشی 🤐😅

مبینا

مبینا

1403/8/7

این کتاب و به عنوان هدیه بهم دادن و تا قبلش هیچ آشنایی با جک لندن نداشتم
کتاب شروع خوبی داشت و روند داستان سریع بود
داستان راجب سگیه که توی ناز و نعمت بوده و یه دفعه وارد محیط جدیدی میشه ، جایی که از سگ ها تا حدمرگ بهره کشی میکردن و حالا شخصیت اصلی باید خودشو با هر شرایطی برای زنده موندن وقف بده
 پیشروی داستان رو دوست داشتم و همه چیز به واقعیت نزدیک بود ( نویسنده این داستان رو بعد از سفر خودش به قطب نوشته ) ولی پایان کتاب برای من اصلا راضی کننده نبود اینکه یه سگ بتونه رهبر گله گرگ ها رو شکست بده و کنترل گله رو بدست بگیره زیادی تخیلی بود
اگر به آثار کلاسیک علاقه دارید خوندنش براتون لذت بخشه

با نمایش یادداشت داستان این کتاب فاش می‌شود.