یادداشتهای م. مهدی اسماعیلی (65) م. مهدی اسماعیلی 2 روز پیش بوی باران سیدعلی بنی لوحی 3.3 2 نوشتن کتاب توسط یکی از نزدیک ترین افراد به شهید توقع رو بالا می بره. حقیقتا از آقای بنی لوحی باید پرسید که چطور در خاطرات یک فرمانده سپاه(فرماندهی چند لشکر) خاطرات نظامی، نبوغ فرماندهی، اطلاعات نظامی و حتی سیاسی پیدا نمی شود؟ یعنی آقا مصطفی ردانی تمام عملیات ها را با توکل به خدا و توسل به حضرت زهرا (س) جلو میبردن؟ شناسایی نداشتن؟ کالک نمی کشیدن؟ برنامه ریزی نداشتن؟ چینش نیرو نداشتن؟ ظلمی که بعضی از نویسنده ها به شهدای ما کردن، شاید دشمن نکرده باشه. 0 2 م. مهدی اسماعیلی 2 روز پیش سفر به گرای ۲۷۰ درجه احمد دهقان 3.8 76 متاسفانه خیلی نتونستم باهاش ارتباط بگیرم، در حالی که قبلا تعاریف زیادی شنیده بودم. حواشی زیاد بود واقعا. شاخ و برگ در داستان و رمان مهمه اما انقدر نباید زیاد باشه که میوه درخت پیدا نباشه. شاید اگر خلاصه تر نوشته می شد بهتر بود. 0 0 م. مهدی اسماعیلی 1404/2/6 خاکسپاری دوم بانوی مرگ نیما اکبرخانی 4.4 14 آقای اکبرخانی در رمان های امنیتی واقعا توانمنده. داستان پرکششه اتفاقاتی رو همزمان در ایران و فلسطین اشغالی میبره جلو و در نهایت ضربه ای که سرویس موساد میخوره یه جاهایی داستان کند پیش میره یا پیچشش زیاد میشه در نهایت هم به نظرم این کتاب مال نوجوان نیست بخونید یه داستان پرهیجان رو تجربه کنید. 0 1 م. مهدی اسماعیلی 1404/2/2 پاریس، پاریس سعید تشکری 4.3 2 خدا رحمت کنه آقا سعید عزیز رو قلمش وقف امام رضا بود روایت کتاب یه مسئله آشناست روایت پاریس شدن مشهد گلوله باران مردم در گوهرشاد حتما بخونید حتما 0 2 م. مهدی اسماعیلی 1404/1/16 دروازه مردگان؛ چاه تاریکی جلد 3 حمیدرضا شاه آبادی 4.2 36 به نظر این سه جلد جزو قوی ترین کتاب های ژانر فانتزی فارسی هستن. روایت دو جریان از زمان های متفاوت کار سختی بود که نویسنده از پسش بر اومده ان شاءالله در موردش بیشتر می نویسیم 0 2 م. مهدی اسماعیلی 1404/1/1 تربیت اسلامی از نگاه رهبر فرزانه انقلاب: اهداف تربیت اسلامی به ضمیمه ضرورت، موضوع و مفهوم تربیت جلد 1 محمد حسین فلاح 3.4 3 نمی شود خود را در جنگ تعلیم و تربیت بدانیم اما آگاه از فرامین فرمانده میدانش نباشیم. کتاب کامل نیست مدون و خوب هم نوشته نشده اما مسلما خوندن نکات و دغدغه های تربیتی رهبری ارزشمنده پس نباید این کتاب و بقیه جلدهاش رو از دست داد 0 9 م. مهدی اسماعیلی 1404/1/1 دروازه مردگان؛ شب خندق جلد 2 حمیدرضا شاه آبادی 4.4 37 داستان هنوز کشش و جذابیت خودش رو تا انتهای جلد دوم حفظ کرده و این برای نویسنده خیلی کار سختیه اما تونسته از پسش بر بیاد 0 5 م. مهدی اسماعیلی 1403/12/26 داستان رویان: تاریخ شفاهی دکتر سعید کاظمی آشتیانی در پژوهشگاه رویان محمدعلی زمانیان 4.2 39 دلچسب بود شنیدن گوشه ای از افتخارات ایرانمون خوندن این جور کتاب ها خیلی در نگاه به آینده آدم ها اثر میذاره بخونیم و معرفی کنیم تا برای بالا نگه داشتن پرچم سه رنگ پر ابهت ایران بیش از پیش بجنگیم 0 2 م. مهدی اسماعیلی 1403/12/26 ناگفته ها حمید داودآبادی 4.0 1 یادداشت های اینستاگرامی استادعزیزم حمید آقای داوود آبادی مثل همیشه پر از حرفای جدید بود. شناخت شهدای مظلوم ناشناخته حرف از جانبازان و فرماندهانی که روزی برای خود یلی بودند و حالا مهجور کناری افتادن گلایه از مسئولینی که دفاع مقدس و شهدا رو نردبان مسئولیتشان کردند همیشه از ویژگی های بارز نوشته های حمید آقاست. چند روایت از جریان مقاومت هم لطافت کتاب رو بیشتر کرده. 0 2 م. مهدی اسماعیلی 1403/12/26 جز لبخند چیزی نگفت سیدعلی بنی لوحی 3.2 2 کتاب برای حاج حسین خرازی کم نوشته شده اما به نظرم دور از انتظار بود که همرزم خود شهید کتابی با این ابعاد ضعیف بنویسه. 0 2 م. مهدی اسماعیلی 1403/12/26 دروازه مردگان؛ قبرستان عمودی جلد 1 حمیدرضا شاه آبادی 4.4 80 من علاقه ای به ژانر تخیلی و فانتزی نداشتم. اما باید اعتراف کنم با این کتاب نگاهم عوض شد. روایت دو داستان در فاصله نزدیک به ۱۵۰ سال یه اتفاق بی نظیر بود. هر دو داستان هم پر کشش و جذاب مشتاق خوندن ۲ جلد بعدی شدم. 0 2 م. مهدی اسماعیلی 1403/12/12 درگاه این خانه بوسیدنی است زینب عرفانیان 4.7 55 زندگی زیبای مادر این سه شهید عزیز پر از فراز و نشیب و شیرینی و تلخی بود. زندگی پدر این شهدا هم یقینا میتوانست سوژه یک کتاب خوب باشد اما حیف که در قید حیات نیستن. قلم خانم عرفانیان مثل اکثر کتاب هایشان روان و رسا بود. فقط کاش از زندگی این روزهای این مادر عزیز هم روایت می شد. 0 2 م. مهدی اسماعیلی 1403/10/27 ابراهیم: مروری بر سیره شهید ابراهیم همت سیدعلی بنی لوحی 4.0 1 یه کتاب تدوینی جمع و جور و خوب البته برای شناخت ابراهیم همت خیلی خیلی خیلی بیشتر باید خوند 0 8 م. مهدی اسماعیلی 1403/10/25 عصرهای کریسکان؛ خاطرات امیر سعیدزاده کیانوش گلزارراغب 4.4 68 کمتر کتابی پیدا میشه که هم خاطرات زندگی باشه هم گروهک شناسی باشه هم آشنایی با جنگ باشه هم آشنایی با اقلیم کردستان باشه همه اینا ها در این کتاب نفیس جمع شده... 0 13 م. مهدی اسماعیلی 1403/10/22 تا دانشگاه هویزه سیدعلی اصغر علوی 3.9 2 از آقای علوی انتظار بیشتری داشتم موضع مهمی بود که حواشی زیاد باعث شده خیلی درست بهش پرداخته نشه یه جاهایی هم برای من گنگ بود ان شاءالله برای همه یادمان های راهیان نور نوشته بشه همچین کتاب هایی 0 2 م. مهدی اسماعیلی 1403/10/22 میراث مقدس و جنگ ناتمام ...؛ دلایل و زمینه های فرهنگی اجتماعی شکل گیری پدیده کاروان های راهیان نور اسماعیل نوده فراهانی 2.0 1 حیف موضوعی به این مهمی با یک مقاله ضعیف بهش پرداخته شده. از ۴۰۰ صفحه تقریبا ۱۵۰ صفحه مرتبط با موضوع بود و بقیه حاشیه های اضافی 0 2 م. مهدی اسماعیلی 1403/10/22 پرونده مختار نامه رضا استادی 4.0 1 کتابی ارزشمند برای اثری ارزشمند کاش از این کتاب ها بیشتر نوشته بشه 0 2 م. مهدی اسماعیلی 1403/10/19 نامزد خوشگل من! حمید داودآبادی 3.5 4 یه کتاب جمع و جور جذاب از حمید داوود آبادی خوش بیان 0 1 م. مهدی اسماعیلی 1403/9/26 رنگ رنگ جنگ؛ روایت هایی از کودکی یکی از بچه های نسل جنگ محسنحسام مظاهری 4.5 2 ایده کتاب که نوشتن و به اشتراک گذاری نقاشی های نویسنده از زمان جنگ است، فوق العاده بود. در زمان مطالعه حس کردم که دهه شصت زندگی میکنم 0 8 م. مهدی اسماعیلی 1403/9/26 پاییز آمد؛ خاطرات فخرالسادات موسوی همسر شهید احمد یوسفی گلستان جعفریان 0.0 84 پاییز آمد به یقین یکی از بهترین کتاب های زنانه جنگ است. روایت انسانی که خود موثر در جنگ است و حامی همسری که او هم موثر در جنگ است صد البته که جذابه. تنها نقطه ضعف را در نگارش حریم خصوصی این زن و شوهر دیدم(البته که خیلی کم بود) 0 5