یادداشتهای عاطفه سادات قریشی (102) عاطفه سادات قریشی 20 ساعت پیش مثل بیروت بود زهرا اسعدبلنددوست 4.2 52 و قسم به خستگی چشمانش که اللهم انا لا نعلم منه الا خیرا لطفا مجموعه چهارجلدی را با هم بخوانید اول چایت را من شیرین می کنم دوم مثل بیروت بود سوم باروت خیس چهارم باروت سوخته 0 0 عاطفه سادات قریشی 20 ساعت پیش باروت سوخته زهرا اسعدبلنددوست 3.9 22 مرد سيادپوش وسط چهارچوب در واميسته. لوله اسلحه رو نشونه ميره سمتم. دیگه حال ترسيدن ندارم؛ ولى دروغ چرا؟ ته دلم مىلرزه. زياد. خيلى زياد. اما تيس دليل خوبى براى موندن تو كثافت زندگيم نيست. أخرين نفسم رو حبس مىكنم ۔ چشمهام رو مىبندم و منتظر مى مونم من آدم مردن تؤ رختخوابَ. تو بيمارستان. تو تصادف نبودم ۔ میدونستم. هميشه می دونستم. آخرش يه روز گلوله جونم رو مىگيره. البته. خيلی هم بد به نظر نمى آد. حداقلش اينه كه قشنگ تموم مىشه؛ مثل فيلمها. هيجانى. اكشن. دراماتیک. کاش واسه تیتراژ پایانی هم فیروز بخونه یا لااقل کاظم الساهر. به لبخند تلخ روی لبم لم میده. از اون زهرماری ها. از اونا که هر کودنی ببینه می فهمه چقدر ویرونی، چقدر آواری چقدر دلت مردن می خواد… 0 0 عاطفه سادات قریشی 1404/3/5 چایت را من شیرین می کنم زهرا اسعدبلنددوست 3.9 120 خواهری به دنبال برادر داعشی گمشده خود با حقیقت دین آشنا میشود... 0 1 عاطفه سادات قریشی 1404/3/5 باروت خیس زهرا اسعدبلنددوست 4.4 36 فوق العاده خوش خوان. یک رمان امنیتی در فضای مبارزات لبنان و گروه های مقاومت با اسرائیل. حضور حاج قاسم و حاج اسماعیل فضا را واقعی تر کرده. خیلی وقت بود رمان لذت بخش نخوانده بودم اگر خواستید این کتاب چهار جلدی را بخوانید به ترتیب بخوانید اول چایت را من شیرین می کنم دوم مثل بیروت بود سوم باروت خیس چهارم باروت سوخته بخوانید و از خوانش زیبایش لذت ببرید 0 2 عاطفه سادات قریشی 1404/2/13 راهی 4.1 7 مگر نبی خدا چند نفر بود که مدینه اینچنین خالی شده است؟ تن بی طاقت حبیب آبستن کینه ای دیرین است؛ کینه ای جان گرفته از تار و بود بی مهری های روزگار به خیالش علی ، تمام دلخوشی هایش را به تاراج برده است... 0 2 عاطفه سادات قریشی 1404/2/13 مردی که سگ شد مجید ملامحمدی 3.7 2 شبث یک جنگجوی نامتعادل بود. یک بار مسلمان میشد یک بار مرتد. یک بار همراه امام علی(ع) بود و یک بار همراه دشمنانش. یک بار در صف یزید قرار میگرفت و یک بار در صف مقابل یزید. او برای امام حسین(ع) نامه نوشت که به کوفه بیاید تا همراهیاش کند؛ اما خودش از جمله آدمهای کوفی بود که به جنگ امام در کربلا رفت. شبث هیچگاه به راه درست نرفت و حرف درست نزد. او نشانی راه خدا را بلد نبود. اگر هم در میان مسلمانان حضور مییافت از سر حقه و نیرنگ یا به دنبال اسم و پول و شهرت بود. هیچکس نمیدانست شبث چه جور آدمی است و دنبال چه چیزی است؟! او برای خودش مسجد ساخته بود. مسجدی که به جای تکرار اسم خدا، دنبال نام شیطان بود... 0 2 عاطفه سادات قریشی 1403/6/29 نجیب بنی امیه 4.6 6 کتاب خوبی بود سرگذشت یکی از یاران پیامبر به نام خالد بن سعید پنجمین مسلمان از قبیله بنی امیه داستان ایمان آوردن تا هجرت به شام و ازدواج با امینه و در کنارش روایتی زیبا لز زندگی جعفر برادر امیرالمومنین 0 9 عاطفه سادات قریشی 1403/5/10 خنجر سپید شب مسلم ناصری 4.1 10 فرزند اموی ها بود، به عشق علی بزرگ شد، به عشق علی پیکار کرد و جان خود را در راه علی فدا کرد و هرگز اسیر وسوسه های نزدیکان اموی خود نشد. محمد ابی حذیفه 0 2 عاطفه سادات قریشی 1403/4/3 سر بر دامن ماه فاطمه دولتی 4.4 35 روایت زندگی کنیزی که جد صاحب الزمان می شود این کتاب و کتاب ح مشدد به دوران ولادت امام زمان و داستان عموی ایشان جعفر کذاب می پردازد. هر دو زیبا و خواندنی هستند 0 3 عاطفه سادات قریشی 1403/4/2 خاتون و قوماندان: روایت زندگی ام البنین حسینی همسر شهید علیرضا توسلی (ابوحامد) فرمانده لشکر فاطمیون مریم قربان زاده 4.3 65 سرشار از رنج و صبر لقد خلقنا الانسان فی کبد و رنجی که تو را رشد دهد بهتر از رفاهی ست که تو را غافل کند 0 7 عاطفه سادات قریشی 1403/4/2 خانوم ماه: روایتی از زن بدون هیچ پسوندی ... ساجده تقی زاده 4.3 2 هر کس باید هبوطش را خودش به تنهایی تجربه کند 0 0 عاطفه سادات قریشی 1402/12/7 خون دلی که لعل شد: خاطرات حضرت آیت الله العظمی سیدعلی خامنه ای (مدظله) از زندانها و تبعید دوران مبارزات انقلاب اسلامی سیدعلی خامنه ای 4.6 150 خاطرات رهبری از زبان خودش تکه های مربوط به دیدار شهید نواب با سیدعلی جوان را دوست داشتم. حس و حالش را درک کردم. 0 3 عاطفه سادات قریشی 1402/11/25 عصرهای کریسکان؛ خاطرات امیر سعیدزاده کیانوش گلزارراغب 4.3 70 من کردستانی را قبول دارم که با ایران و همراهش باشد. ایران مثل درخت با شاخ و برگی است که هرچقدر شاخ و برگش بیشتر باشد، هم زینتش و هم سایهاش بیشتر است. کُرد هم یک شاخه از آن درخت است. آیا من باید آن شاخه را بکَنم!؟ من زبان، لباس و فرهنگم را دوست دارم و از آن دفاع میکنم، ولی نه با دلارهای آمریکایی! 0 2 عاطفه سادات قریشی 1402/11/1 آناکارنینا لی یف نیکالایویچ تولستوی 4.3 53 در نوجوانی خواندمش. شخصیت آنا من را آشفته کرد. شاید برای سن من مناسب نبود. 0 6 عاطفه سادات قریشی 1402/11/1 به سپیدی یک رویا فاطمه سلیمانی ازندریانی 4.3 15 کتاب را سال پیش خواندم. وقتی فیلم اخت الرضا را در سینما می دیدم انگار فیلم برایم تکاری بود. بس که تصویرپردازی کتاب زیبا و روان بود 0 7 عاطفه سادات قریشی 1402/11/1 علمدار: زندگینامه و خاطراتی از سردار شهید سید مجتبی علمدار گروه فرهنگی شهید ابراهیم هادی 4.5 9 فقط پاکی چشمانش آنهم از روی کاغذ کافیست که گناهی را ترک کنیم امید به شهادت را با وساطت نگاهش دارم 0 2 عاطفه سادات قریشی 1402/10/20 قرار بی قرار فاطمه سادات افقه 4.4 6 سفری از زمین تا عرش وقتی به او اعتراض می کردند چرا می روی؟میگفت اسم من مصطفی ست. این اسم تبعات دارد. وگرنه من را کامبیز صدا می کردند. 0 3 عاطفه سادات قریشی 1402/10/20 ریشه ها الکس هیلی 4.5 24 کتاب را پنج سال پیش خواندم. نیمه شب ها بعد از خواباندن دخترکم لحظات لدت بخشی را با این کتاب گذراندم. کتاب روایت رنج برده داری خانواده ای است که قدرتمند است. و همین تضاد آن را دلچسب کرده بود. 0 1 عاطفه سادات قریشی 1402/9/11 سایه شوم مهناز رئوفی 4.1 8 ممنونم از خانم مهناز رئوفی بابت نگارش کتاب های ارزنده ای چون سایه شوم،مسلخ عشق و فریب کتاب هایی درباره بهاییت و تشکیلات بهاییان در ایران به قلم داستان هم لذت بردم و هم به معلوماتم اضافه شد 0 2 عاطفه سادات قریشی 1402/8/5 الی... فائضه حدادی 4.3 59 خیلی سفرنامه نخوانده ام. راستش خیلی هم دوست ندارم. اما کتاب الی دا اول به اعتبار نویسنده اش بعد به اعتبار موضوعش و در نهایت به اعتبار سلیقه جناب بهروز دلاور خواندم و همچون باقی کتاب های خانم غفار از خواندنش لذت بردم. 0 1