معرفی کتاب نجیب بنی امیه اثر undefined

نجیب بنی امیه

4.6

ناشر
_

متاسفانه توضیحاتی برای این کتاب یافت نشد.

لیست‌های مرتبط به نجیب بنی امیه

پس از بیست سالبه امین بگو دوستش دارمطلوع روز چهارم

رمزِ عبور آسمون

29 کتاب

رمزِ عبور آسمون؛ لیستِ رمان‌های تاریخی و خوشخوان از زمان اهل بیت هست . امیدوارم بخونید و نور مهربون و معطر کلمات قلبتون رو سرشار از عشق کنه. کتاب‌ها رو بر اساس موضوع نوشتم: ۱_پس از بیست سال | امیرالمؤمنین ۲_به امین بگو دوستش دارم | چهار شخصیت بزرگ صدر اسلام؛ عبدالمطلب، ابوطالب، حمزه و جعفر(ع) ۳_طلوع روز چهارم | تولد امیرالمؤمنین ۴_ یوما | بانو حضرت خدیجه ۵_ نشان حسن | امام مجتبی ۶_حا،سین،نون| امام مجتبی ۷_ نامیرا | قیام اباعبدالله ✅️ ۸_قصه کربلا| امام حسین✅️ ۹_ سقای آب و ادب| عمو جان حضرت عباس ۱۰_ از دیار حبیب| جناب حبیب بن مظاهر ۱۱_آفتاب در حجاب| حضرت زینب ۱۲_سنگ| بعد از واقعه عاشورا✅️ ۱۳_نجیب بنی امیه| دوران بنی امیه ۱۴_ تویی به جای همه| حماسه سجادیه ۱۵_ اگر غم لشکر انگیزد| حماسه سجادیه ۱۶_فصل شکوفه‌های نخل| امام سجاد ۱۷_بکّه| امام سجاد ۱۷_قلم‌های بی‌غلاف| امام باقر ۱۸_صادقانه| امام صادق ۱۹_زندانبان یهودی| امام کاظم ۲۰_موسی ترین به طور| امام کاظم ۲۱_به بلندای آن ردا| امام رضا ۲۲_به سپیدی یک رویا| حضرت معصومه ۲۳_یک خوشه انگور سرخ| امام جواد ۲۴_سر بر دامن ماه| امام هادی(زندگی نامه بانو حدیث مادربزرگ امام زمان) ۲۵_حاء مشدد| بانو حکیمه خاتون و حدیث خاتون مادر امام حسن عسکری ۲۶_رایحه ماه| نائب اول امام زمان(عج) ۲۷_تیغ و مهتاب| نائب دوم امام زمان (عج) ۲۸_رویای یک دیدار| جناب سلمان فارسی #کتاب_خوب_را_خوب_بخوانیم #نمایشگاه

📌نجیب ب
📌نجیب بنی امیه
این کتاب شما رو همراه میکنه با اولین کاتب قرآن و پنجمین نفری که اسلام آورد. پسر یکی از بزرگان بنی امیه که از همون ابتدای کتاب چالشی که بین بنی امیه و بنی هاشم وجود داره جذابیت قصه رو بیشتر میکنه.📚
اینکه سخنان پیامبر(ص) و حضرت علی(ع) در داستان فقط از روی احادیث این بزرگواران گرفته شده بود برام قابل توجه بود ولی دوست داشتم در آخر کتاب منابع مورد استفاده ی نویسنده هم ذکر میشد.📚
داستان از زبان اول شخص(خالد بن سعید) روایت میشه و می تونم به جرات بگم بعد از کتاب پس از بیست سال کتاب دیگه ای نتونسته بود برام انقدر جذاب باشه تا اینکه نجیب بنی امیه به دستم رسید و از همون روز اول شروع کردم به خوندن و در عرض دو روز کتاب رو تموم کردم. حتی وقتی از خواب هم بیدار میشدم به خالد بن سعید و ماجراهای زندگیش فکر می کردم و مثل یه سریال پرکشش و جذاب برام خوندنی بود و می خواستم ببینم آخر داستان چی میشه.🥰
اگر از خوندن کتاب های جدی و خشک خسته شدید یا خیلی وقته نتونستید مطالعه داشته باشید برای شروع نجیب بنی امیه رو بهتون پیشنهاد میکنم که حسابی بهتون انگیزه ی دوباره برای مطالعه میده.🤣😁🥰