این کمیک را آبان ماه سال ۱۴۰۳ که با پسرعمهام ارسلان به باغ کتاب تهران رفته بودیم، همراه با یک کتاب دیگر خریدم و تازه چند روز پیش و بعد از تجربه «تخت جاویدن» خواندمش. واقعا از نظر روایت صحیح تاریخ عالی بود👌😍
تصاویر این کمیک بسیار زیبا هستند و با دیدنشون لذت بردم و واقعا حس رضایت از مطالعه و تماشای این کمیک به من دست داد و پیشنهادش میکنم.
این کمیک به سرگذشت آریوبرزن، از سرداران نامدار دوره هخامنشیان میپردازد. اسکندر مقدونی که مانند پدرش آرزو داشت آسیا و ایران را به چنگ آورد ، هنگامی که متوجه شد اختلافات داخلی در ایران زیاد و قدرت داریوش سوم هخامنشی ضعیف شده تصمیم گرفت به ایران حمله کند، اما آریو برزن و سپاهش در این جنگ خوش میدرخشند و تا آخرین نفس مقاومت میکنند.
در این کمیک چهره واقعی اسکندر و داریوش سوم هخامنشی و کلا هخامنشیان در پایان این حکومت را میخوانیم و از تحریف و سوگیری خبری نیست. وفاداری به تاریخ در این کمیک خوش میدرخشد و ویژگی مهم این کمیک است. اگر میخواهید از حوادثی که منجر به فروپاشی داخلی حکومت هخامنشیان و حمله اسکندر به ایران ، و خیانت هایی که باعث پیروزی او شد اطلاع پیدا کنید این کمیک را از دست ندهید. (روح آریوبرزن شاد و واقعا کاش همه ما روزی مانند او و تمام پاسبان های این مرز و بوم شویم💔🥲)
برشی از متن:
اگر در نبرد گرانیک سرداری چون آریوبرزن راه را بر ما بسته بود، هرگز نمیتوانستیم پای به این سوی رود بگذاریم...
با نمایش یادداشت داستان این کتاب فاش میشود.