سارا محبوبی سارا محبوبی دنبال کردن @SaraMah2 2 دنبال شده 9 دنبال کننده کتابدوست(48 کتاب)0امتیاز دنبال کردن38یادداشت46امتیاز1لیستکتابخانه نمایش کتابخانه خواندهام 48 کتاب در حال خواندن 4 کتاب خواهم خواند 56 کتاب یادداشتها نمایش همه سارا محبوبی 1404/1/18 مرگ به وقت بهار مرسه رودوردا 3.4 26 مرگ به وقت بهار با ترجمهی فوقالهادهی خودش و وقایع غیر قابل انتظارش شگفتزدهام کرد. داستان درمورد جامعهای است که تعصب و باور کورکورانه تمام جامعه را گرفته. با این وجود به نظرم داستان پر نمادهایی عمیق بود که متاسفانه نتوانستم همه را درک کنم. شنیده بودم که کتاب خیلی غمانگیزی است ولی بیشتر تأمل برانگیز بود. 0 2 سارا محبوبی 1404/1/8 دنی قهرمان جهان رولد دال 3.9 7 و این هم از آخرین کتاب رولد دال از مجموعهای که افق چاپ کرده. اسم کتاب دنی قهرمان جهان است اما کتاب بیشتر درمورد پدر دنی است که شاید بشود گفت بهترین پدر جهان است. رولد دال از خلال این داستان نشان میدهد که کودک نیاز به پدر و مادری دارد که سرزنده و شاداب و پر از ایدههای نو باشند پدر و مادری که به کودکشان بسیار اهمیت میدهند و او را هم مثل خود دارای فکر و ایده میدانند. در کل از این کتاب هم مثل سایر آثار رولد دال بسیار خوشم آمد. 0 2 سارا محبوبی 1404/1/6 دنیای قشنگ نو آلدوس هاکسلی 4.0 51 آه ای دنیای قشنگ نو که مردمانت چنیناند. خیلی درمورد دنیای قشنگ نو و پیشبینیهای عجیبش شنیده بودم. خیلیها این کتاب را در کنار ۱۹۸۴ قرار میدهند و از نظام لیبرالیسم و سوسیالیسم صحبت میکنند. ولی دنیای قشنگ نو صرفا پیشبینی روند نظام لیبرالیسم نیست. نغمهای برای انسانیت است. جایجای کتاب از شکسپیر، کتاب مقدس و... آورده و سعی کرده در کنار نقد رویکرد پیشرو واقعیت انسان بودن را نشان دهد. یک سری از نکات ریزی که به آنها توجه کرده بود برایم جالب بود. مثلا اشارهی زیاد به زیپ که انگار نمادی از تمدن باشد و قرار دادن فورد نشسته در ماشین در جایگاه خدا که خنده به لبمان میآورد تا محدود کردن علم و تولید انسانهای فرمانبردار که اشکمان را در میآورد. در کل رمانی بود که من را بسیار به فکر فرو برد. 0 20 سارا محبوبی 1403/12/25 اعمال انسانی هان کانگ 4.4 6 رنج زیبا است. وقتی به این اثر فکر میکنم این جمله اولین چیزی است که به ذهنم میآید. هان کانگ نوبل ادبیات ۲۰۲۴ را برد و همین دلیلی شد تا تصمیم بگیرم از آثارش بخوانم و همین یک اثر کافی بود تا طرفدارش شوم. این کتاب دربارهی پسری به نام دونگ هو بود، اما او فقط در یک فصل کتاب حضور داشت و با این وجود در تمام کتاب بود. مثل قیامی که در هیچ جا مستقیم از آن صحبت نشده بود ولی همه جا از آن صحبت میشد. وجه جدیدی از کره را دیدم و بیشتر کنجکاو شدم تا بهمم کرهی جنوبی چطور از چنان فضاحتی به وضعی رسیده که میتواند کمکم خودش را کنار کشورهای پیشرفته جا دهد. آن هم در مدتی بسیار کوتاه. 0 13 سارا محبوبی 1403/12/8 غول بزرگ مهربان رولد دال 4.2 12 به نظرم اگر بخواهم یک کتاب را نام ببرم که بهترین کتاب رولد دال باشد غول بزرگ مهربان است. اسن کتاب دربارهی دوستی، مهربانی و شرافت است. دربارهی متفاوت بودن است. خیلی خیلی دلنشین و دوست داشتنی بود. به نظرم هر آدم باید یک غول بزرگ مهربان باشد. :) 0 1 سارا محبوبی 1403/12/6 ارباب حلقه ها؛ یاران حلقه جی. آر. آر. تالکین 4.4 51 سالها آرزوی خواندن کتاب را داشتم. خواندنش خیلی طول کشید چون خیلی سر شلوغ بودم ولی همین باعث شد حالا حسابی دلتنگش شوم. چطور تالکین تمام این دنیا را خلق کرده؟ انگار دیگر کوچه پس کوچههای سرزمینش را هم میشناسم آنقدر که با جزئیات آن را ترسیم کرده. دنبال کردن سفر فرودو و دیدن آرام آرام بزرگتر و شجاعتر شدن او در این سفر خیلی دوست داشتنی بود. چون خودم هم روزهای پرچالشی داشتم حس نزدیکی زیادی به این شخصیت دارم. 0 2 سارا محبوبی 1403/12/6 چارلی و آسانسور شیشه ای رولد دال 3.8 7 متاسفانه برعکس چارلی و کارخانهی شکلات سازی این کتاب اصلا به آن قوت نبود. گرچه مطمئنم هنوز هم برای بچهها کتاب جالب و دوست داشتنیای خواهد بود و حسابی آنها را خواهد خنداند. 0 1 سارا محبوبی 1403/12/6 چارلی و کارخانه شکلات رولد دال 4.4 12 چقدر این کتاب را دوست دارم. یادآور تمام خاطرات خوشی بود که در کودکی هنگام دیدن فیلم دوست داشتنی ساخته بودم. کارخانهای پر از اتفاقات عجیب که در نهایت مال پسر کوچکی میشود. انگار رولد دال دقیقا میداند که یک بچه از چه چیزهایی لذت میبرد و همهی آنها در این داستان هستند. با خواندنش دوباره کودک شدم و در دنیای کودکانه چرخیدم. 0 1 سارا محبوبی 1403/12/6 ماتیلدا رولد دال 4.4 87 بالاخره ماتیلدا را هم خواندم. کتابی است پر از نویسنده و پر از کتاب. این بار هم رولد دال با کودکی پرچالش شروع میکند و نشان میدهد که چطور مشکلاتش را حل میکند. جالب بود ولی نه آنقدر که معروف شده. برایم تلاش رولد دال برای نشان دادن چالشهای زنان در قالب رمان کودکانه هم بسیار جالب بود. 0 1 سارا محبوبی 1403/11/26 بدجنس ها رولد دال 3.9 4 داستان قشنگی باز با مضمون حمایت از حیوانات. از خودتان بپرسید که اگر میخواستید دو تا آدم بدجنس را برای یک بچه توصیف کنید چطور این کار را میکردید؟ کسانی که آدم میکشند؟ کسانی که دزدی میکنند؟ رولد دال این دو را آدمهایی که به بهداشتشان نمیرسند و مدام در فکر اذیت کردن هم دیگر و کلک سوار کردن هستند تعریف میکند. خیلی جالب است چون هیچ بچهای دلش نمیخواهد دزدی کند یا آدم بکشد ولی حوصلهی حمام کردن ندارد یا شیطنت میکند و بقیه را اذیت میکند. رولد دال کاراکترهای بدجنسش را طوری توصیف میکند که به درد بچه بخورد و این هنر نویسندگی او است. 0 1 سارا محبوبی 1403/11/26 داروی شگفت انگیز جورج رولد دال 3.8 11 این کتاب هم مثل خیلی از آثار رولد دال به نظر ترسناک میرسد. انگار نباید به بچهها اجازه داد چنین داستانهای ترسناکی را بخوانند. ولی از طرفی هم مطمئنم که بچهها حسابی با آن میخندند و نکاتی که به نظر ما بزرگترها خشن است را این طور نمیبینند. کاراکتر مادر و پدر جورج برایم خیلی جالب بود. همین طور این نکته که در نگاه رولد دال بچهها از بزرگترها عاقلترند. واقعا کاش هیچ وقت بزرگ نشویم. 0 1 سارا محبوبی 1403/11/26 راز موتورسیکلت من: خاطره های رولد دال رولد دال 3.8 5 کتابهایی که نویسندگان درمورد زندگی شخصیشان مینویسند را خیلی دوست دارم. این که نویسنده بیاید و از دید خودش زندگی خودش را روایت کند. یکی نثل موراکامی از روند دویدنش میگوید و یکی مثل رولد دال از گذر فصلها. خواندن چنین کتابی باعث میشود که آدم بفهمد چطور این داستانهای شگفتانگیز خلق میشوند. 0 1 سارا محبوبی 1403/11/26 آدم کوچولوها رولد دال 4.0 10 نقاشی این کتاب با دیگر کتابهای رولد دال متفاوت است ولی با این وجود همچنان دوست داشتنی است. در این کتاب رولد دال به این نکته اشاره میکند که کودکان باید بازی کنند و اشتباه کنند و این اشتباهات درس بگیرند. به نظرم تعبیر جنگل گناه به همین نکته اشاره میکرد. همین طور جملهی پسر خوبی هستم که بیلی کوچولو مدام به مادرش میگفت به همین اشاره دارد. گاهی پسرهای خوب هم اشتباه میکنند و سعی میکنند خودشان خودشان را نجات دهند. همان طور که بیلی کوچولو اول مادرش را صدا زد ولی بعد خودش از پس مشکل برآمد. 0 1 سارا محبوبی 1403/11/26 جیمز و هلوی غول پیکر رولد دال 4.3 7 جیمز و هلوی غولپیکر را پیش از این نخوانده بودم ولی با وجود این که دیگر بچه نیستم خیلی از خواندنش لذت بردم. جیمز سفری را روی هلویی غولآسا با حشراتی غولآسا شروع میکند. برایم نوع اتصالی که نویسنده میان دنیای بزرگسالان و کودکان میزد جالب بود. همچنین توجه به این که کودکان چقدر دوست دارند ابتکار عمل را به عهده بگیرند و از ایدههای عجیبشان استقبال شود. به نظرم این کتاب فقط برای کودکان نبود بلکه برای بزرگ سالان هم مناسب بود. 0 1 سارا محبوبی 1403/11/26 تشپ کال رولد دال 3.8 8 تشپ کال را هم در کودکی خوانده بودم. داستان بامزه دوست داشتنیای است. رولد دال قدرت تخیلی دارد که از هر داستان معمولیای دنیایی جادویی میسازد. 0 1 باشگاهها این کاربر هنوز عضو باشگاهی نیست. چالشهالیستها سارا محبوبی نویسندههایی که میخواهم از آنها بخوانم 9 کتاب بهترین کتابهای این نویسندهها را اوردهام 0 4 بریدههای کتاباین کاربر هنوز بریده کتابی ننوشته است.فعالیتهافعالیتی یافت نشد.