یادداشت سارا محبوبی
1404/5/27
به نظرم یکی از دلایلی که فریدا مکفادن از نظر دیگران دیگر مثل قبل نیست، این است که ما کتابهای او را خواندهایم و دیگر معماهای او آن شگفتی پیشین را برایمان ایجاد نمیکند. برخلاف خدمتکار من در این کتاب حدسهایی خیلی نزدیک میزدم درحالی که در آن کتاب فقط مشکوک میشدم. من برخلاف همه هنوز فریدا مکفادن را دوست دارم و هنوز با اشتیاق کارهای جدیدش را دنبال میکنم. البته این که تقریبا ماهی یک کتاب جدید مینویسد برایم عجیب است. ابدا سرعت خواندنم به پای نوشتن او نمیرسد ولی هربار از او کتاب خواندهام با موضوع و پلات کاملا جدیدی مواجه شدهام و این طور نبوده که حس کنم دارد یک مدل داستان را دوباره و دوباره با شخصیتهای جدید مینویسد.
دقیقا درسته..بعد از خوندن دو یا سه تا از کتابای فریدا،دیگه راه و مسیری که میره رو متوجه میشید...و دیگه براتون جذابیتِ چندانی نداره!!
کتاب های فریدا کلا اینجورین وقتی شروع میکنی عالی و غیر قابل حدسه ولی کافیه دو سه تا بخونی دیگه تمومه... اما مجموعه خدمتکار بخاطر شخصیت میلی هیچ وقت برای من تکراری نشد، بلکه به یکی از محبوب ترین مجموعه هام اضافه شد...
خب به نظرم این یعنی اون متفاوت از کارای جنایی و معمایی دیگه مینویسه ولی به هر حال سبک خودش رو داره. این موضوع یعنی بار بعد که میخوام ازش کتاب بخونم به این فکر میکنم که قراره یکی دیگه از کارای این نویسنده رو بخونم نه این که قراره با کلی اتفاق غیرمنتظره مواجه بشم
به نظر من برای یافتن یک مجموعه جنایی خوب، میتونیم مجموعه خدمتکار و راهنمای کشف قتل هالی جکسون رو باهم مقایسه کنیم.
⋆。˚ ☁︎˚。⋆Mahlin *ੈ✩‧₊˚