محمد برزوئی محمد برزوئی دنبال کردن @Mohammadborzoiee 1 دنبال شده 1 دنبال کننده کتابدوست(71 کتاب)255امتیاز دنبال کردن9یادداشت38امتیاز2لیستکتابخانه نمایش کتابخانه خواندهام 71 کتاب در حال خواندن 2 کتاب خواهم خواند 9 کتاب یادداشتها محمد برزوئی 3 روز پیش تولد در توکیو: خاطرات اتسوکو هوشینو حامد علی بیگی 4.1 34 خیلی کتاب عالی بود موقع خوندن کتاب خیلی این آیه می آمد تو ذهنم: فَمَنْ يُرِدِ اللَّهُ أَنْ يَهْدِيَهُ يَشْرَحْ صَدْرَهُ لِلْإِسْلَامِ 0 1 محمد برزوئی 1403/10/28 آرام جان محمدعلی جعفری 4.3 45 خیلی قشنگ و ظریف و مادرانه همه چیز توصیف شده بود 0 2 محمد برزوئی 1403/10/15 وقتی مهتاب گم شد: خاطرات علی خوش لفظ حمید حسام 4.6 36 کتابی مستند از خاطرات دوران دفاع مقدس به کسانیکه علاقه به تاریخ و حال و هوای جنگ تخمیلی دارند توصیه میشود 0 2 محمد برزوئی 1403/10/3 آخرین فرصت سمیرا اکبری 4.3 17 کتاب قشنگی بود ، کاش بیشتر با نهج البلاغه انس بگیریم 0 7 محمد برزوئی 1403/9/26 ابداع مورل آدولفو بیویی کاسارس 3.6 18 به نظرم ایده جالبی بود برای نوشتن کتاب ولی من اصلا با این کتاب و ایده نتونستم ارتباط بر قرار کنم 0 3 محمد برزوئی 1403/9/23 آن دختر یهودی خوله حمدی 4.0 28 خیلی داستان قشنگی داشت و در قالب زیبایی بیان شده بود من که خیلی دوستش داشتم و از تموم شدن کتاب ناراحت شدم 0 1 محمد برزوئی 1403/8/22 تقلا فاطمه حیدری 2.5 1 متاسفانه زیاد کتاب قوی نبود و آخرش خیلی معجزه گونه تموم شد ... 0 0 محمد برزوئی 1403/7/23 کاش برگردی محمدرسول ملاحسنی 4.5 30 احترام به پدر و مادر رو از شهدا یاد بگیریم 0 1 محمد برزوئی 1403/6/28 یادت باشد ...: شهید مدافع حرم حمید سیاهکالی مرادی به روایت همسر محمدرسول ملاحسنی 4.2 178 قشنگ ترین کتابی که خوندم🥰😍 0 2 باشگاهها این کاربر هنوز عضو باشگاهی نیست. چالشها چالش روزی 20 صفحه به مدت 10 روز از کتابهای انتخابی چالش به پایان رسیده % 100 چالش روزی 10 صفحه به مدت 20 روز از کتابهای انتخابی چالش به پایان رسیده % 100 چالش روزی 10 صفحه به مدت 10 روز از کتابهای انتخابی چالش به پایان رسیده % 100 لیستها محمد برزوئی دفاع مقدس 4 کتاب لطفا به ترتیب خوانده شود 0 3 محمد برزوئی شهدای مدافع حرم 11 کتاب مجموعه کتاب هایی درباره زندگی شهدای مدافع حرم خوندن این کتاب ها در ظلمت این دنیا ، چراغ هدایتی میتونه باشه برای عبور از آزمایشات عالم خاکی 0 7 بریدههای کتاب محمد برزوئی 1403/7/3 دلتنگ نباش!: شهید روح الله قربانی زینب مولایی 4.6 20 صفحۀ 48 خانم فروتن شروع کرد : (ببین آقا روح الله، نه زینب، نه من و نه پدرش از شما توقع آن چنانی نداریم. وقتی اومدی خواستگاری، یه کلمه هم نپرسیدیم خونه داری؟ ماشین داری؟ چقدر پول داری و از این حرفا. برای ما مهم نیست که از نظر مالی چقدر غنی باشی، اما از لحاظ ایمانی چرا. ما دوست داریم دامادمون سرباز امام زمان باشه.) #دلتنگ_نباش #شهید_روح_الله_قربانی 0 3 محمد برزوئی 1403/7/3 دلتنگ نباش!: شهید روح الله قربانی زینب مولایی 4.6 20 صفحۀ 77 روح الله رفته بود اردوگاه. گوشی اش را به نگهبانی تحویل داده بود. فقط شب اول با زینب تماس گرفت و گفت رسیده است سه چهار روز بود که زینب از او خبر نداشت مثل مرغ سرکنده دور خانه میچرخید تلفن همراهش مدام در دستش بود و پشت سرهم با او تماس میگرفت تماسهایی که همه شان بی پاسخ بود. تماس که قطع میشد بلافاصله دوباره شماره اش را می گرفت روح الله درگیر آموزش بود و یک لحظه هم فرصت نداشت که یاد گوشی اش بیفتد. بعد از سه چهار روز که گوشی اش را تحویل گرفت با تعجب دید ۲۵۰ تماس بی پاسخ. دارد نگران شد پیامکهایش را دید حدود ۵۰ تا پیام از طرف زینب بود که در تمام آنها نوشته بود روح الله من نگرانتم با من تماس بگیر بلافاصله با او تماس گرفت زینب به هوای زنگ روح الله گوشی اش را یک لحظه هم از خودش دور نکرده بود با دیدن شماره اش سریع جواب داد معلومه تو کجایی؟ مردم از نگرانی!» روح الله با تعجب گفت: «زینب، ۲۵۰ بار زنگ زدی؟ برای چی آخه؟ ۵۰ بار پیام دادی چرا» زینب که با شنیدن صدای روح الله آرام شده ،بود کمی بغض کرد🥺 و گفت خیلی نگرانت بودم همهش میترسیدم اتفاقی برات افتاده باشه #دلتنگ_نباش #شهید_روح_الله_قربانی 0 3 فعالیتهافعالیتی یافت نشد.