خواندهام آنچه خود گفت: روایت امام موسی صدر از زندگی و اندیشه های خود موسی صدر 4.1 10 کافورپوش عالیه عطایی 3.4 6 پسری روی سکوها: وقایع نگاری چهار دهه ای فوتبال ایرانی حمیدرضا صدر 3.9 3 و من دوستت دارم فردریک بکمن 3.9 60 خون خورده مهدی یزدانی خرم 3.3 79 و کسی نمیداند در کدام زمین میمیرد مهزاد الیاسی بختیاری 3.7 70 تنگسیر صادق چوبک 4.1 43 کمونیسم رفت، ما ماندیم و حتی خندیدیم اسلاونکا دراکولیچ 4.1 51 قصه های امیرعلی امیرعلی نبویان 4.2 27 آخرین اغواگری زمین مارینا تسوتایوا 3.8 4 کورسرخی: روایتی از جان و جنگ عالیه عطایی 4.1 54 همسایه ها احمد محمود 4.1 81 بی نهایت: معارف کاربردی اسلام برای جوانان: شیعه شناسی، معادشناسی محمدحسن وکیلی 4.8 4 بی نهایت: معارف کاربردی اسلام برای جوانان: راهنماشناسی، اسلام شناسی محمدحسن وکیلی 4.7 2 بی نهایت: معارف کاربردی اسلام برای جوانان: معرفت شناسی، انسان شناسی، جهان شناسی، خداشناسی محمدحسن وکیلی 4.7 9 اکسیر محبت حسینی محمدحسن وکیلی 4.8 4 دریای بی کران: تبیین گام به گام سیر و سلوک الی الله برای نوجوانان کوثر احسن مقدم 4.6 5 به سوی بی نهایت محمدحسن وکیلی 4.7 0 توحید، داروی دردها محمدحسن وکیلی 4.8 12 اهل غرق منیرو روانی پور 3.9 0