خواهم خواند راه دشوار آزادی نلسون ماندلا 0.0 0 پنجشنبه فیروزه ای سارا عرفانی 3.7 81 ساجی؛ خاطرات نسرین باقرزاده همسر شهید بهمن باقری بهناز ضرابی زاده 4.4 45 خداحافظ سالار: خاطرات پروانه چراغ نوروزی همسر سرلشکر شهید حاج حسین همدانی حمید حسام 4.4 86 بادبادک ها وجیهه علی اکبری سامانی 3.5 0 مردی در تبعید ابدی: بر اساس داستان زندگی ملاصدرای شیرازی صدرالمتالهین نادر ابراهیمی 4.6 212 پیونگ یانگ: سفری به کره ی شمالی گی دولیل 3.6 40 سواد روایت اچ. پورتر ابوت 3.8 15 سن پترزبورگ موزیکانچی دارد: سن پترزبورگ به روایت مسافران دوره قاجار علی اکبر شیروانی 3.4 2 به من گفتند تنها بیا: "پشت خطوط داعش" سعاد مخنت 3.8 13 در پایتخت فراموشی: حاشیه نویسی بر سفری مشترک با بهروز افخمی به کابل و پنجشیر محمدحسین جعفریان 3.3 9 بمبئی رقص الوان است: بمبئی به روایت مسافران قاجاری علی اکبر شیروانی 3.0 4 خاطرات مرضیه حدیدچی (دباغ) مرضیه دباغ 4.2 34 یک عاشقانه ی آرام نادر ابراهیمی 4.1 209 آسمان لندن زیاده می بارد: لندن به روایت مسافران دوره قاجار علی اکبر شیروانی 3.2 9 پایی که جا ماند ناصر حسینی پور 4.5 37 تکفیری مهدی دریاب 3.5 7 دنیای سوفی یوستین گوردر 4.0 180 ارتداد یامین پور 3.8 206 صلحی که همه ی صلح ها را بر باد داد: فروپاشی امپراتوری عثمانی و شکل گیری خاورمیانه ی معاصر دیوید فرامکین 4.4 33