معرفی کتاب آسمان لندن زیاده می بارد: لندن به روایت مسافران دوره قاجار اثر علی اکبر شیروانی
آسمان لندن زیاده می بارد: لندن به روایت مسافران دوره قاجار
علی اکبر شیروانی و 1 نفر دیگر
3.2
8 یادداشت با انتخاب ستارهها به این کتاب امتیاز دهید.
خواندهام
ر بالای رود لندن که عبارت از تایمز باشد چندین پل از اهن و سنگ ساخته اند. قدیم ترین پل ها پلی است مسمی به لندن بریج.میرزا صالحاهالی مملکت نازک مزاج و نازک طبیعت می باشند. اغلب خواتین و نسوان لطیفشان از برگ گل لطیف تر و نازک تر می باشند. بدون اغراق کمرشان از حلق? دست باریک تر است و مزاجشان نازک و زودرنج و لیکن بسیار با ادب در محاورات.رضاقلی میرزادکان ها بسیار باصفا، خوش ساخت، پیش گشاده، مشتمل بر اورسی های آینه دار، طریق چیدن اشیاء در آن به حدی به سلیقه است که مزیدی بر آن متصور نیست.میرزا ابوطالب خانروح شهر کلاف پیچیده ای از عناصر دیدنی و نادیدنی ست و در شکل گیری این روح، روایت مسافران سهم انکار ناپذیری دارد. تصویر خیالی که از بمبئی در ذهن هم? ما نقش بسته است از توصیفات و غافلگیری هایی پدید آمده که ایرانی های پیشین سوغات آورده اند. گزارش اولین مواجهه با شهر موضوع این کتاب است؛ بمبئیِ مسافران قاجاری.کتاب «آسمان لندن زیاده می بارد» سومین جلد از مجموع? «تماشای شهر» است که در هر جلد از خلال گزید? سفرنامه ها، نگاه ایرانی به هویت یکی از شهرهای دور ترسیم می کند.
بریدۀ کتابهای مرتبط به آسمان لندن زیاده می بارد: لندن به روایت مسافران دوره قاجار
نمایش همهلیستهای مرتبط به آسمان لندن زیاده می بارد: لندن به روایت مسافران دوره قاجار
یادداشتها