خواهم خواند تراژدی مکبث ویلیام شکسپیر 4.3 0 هملت ویلیام شکسپیر 4.5 45 دکتر جکیل و مستر هاید رابرت لوئیس استیونسون 3.9 22 از چشم نابینایان گرت هوفمان 4.2 2 زندگانی و عقاید آقای تریسترام شندی لارنس استرن 4.5 4 روستای استپانچیکووا و ساکنانش فیودور داستایفسکی 4.5 1 آلیور تویست چارلز دیکنز 4.1 10 داستان هفت نفری که به دار آویخته شدند حمیدرضا آتش برآب 4.1 6 داستان کودک گم شده النا فرانته 4.6 2 آن ها که می روند و آن ها که می مانند النا فرانته 4.0 1 داستان یک اسم جدید النا فرانته 4.2 4 راز گل سرخ سهراب سپهری 4.0 0 مثل خون در رگ های من: نامه های احمد شاملو به آیدا احمد شاملو 4.0 46 عصر طلایی و عصر نقره ای شعر روس حمیدرضا آتش برآب 4.0 1 حمله به سفسطه (استدلال ورزی بدون مغالطه) تی ادوارد دامر 0.0 0 چگونه فیلمنامه بنویسیم سید فیلد 4.4 0 نیلوفر و مرداب: هنر دگرگون کردن رنج ها تیک نات هان 3.4 29 شغل مورد علاقه آلن دوباتن 3.8 11 هنر شفاف اندیشیدن رولف دوبلی 3.9 42 جهش اجتماعی: یافته های جدیدنظری تکامل درباره اینکه ما که هستیم و از کجا آمده ایم و چه چیزی شادکاممان می کند ویلیام فون هیپل 4.5 10