خواندهام رویای آنه معصومه حسینی مهرآبادی 3.9 2 همسایه های خانم جان: روایت پرستار احسان جاویدی (از یک تجربه ناب انسانی در خاک سوریه) زینب عرفانیان 4.2 35 پنجره چوبی فهیمه پرورش 3.6 38 باروت سوخته زهرا اسعدبلنددوست 3.9 24 باروت خیس زهرا اسعدبلنددوست 4.4 41 نامه های بلوغ علی صفایی حائری 4.5 31 مربای گل؛ ماجراهای خانواده آمد نفیسه شیرین 3.6 2 خاکسپاری دوم بانوی مرگ نیما اکبرخانی 4.3 32 کلیدهای رفتار با کودک سه ساله مگ زویبک 2.6 0 در حسرت یک آغوش سعیده زراعتکار 4.1 8 دل سوز سید مصطفی موسوی 3.4 17 هنوز می بینی مرا؟ اسما غفاری 4.2 2 مرا پیدا کن معصومه رامهرمزی 4.2 15 صعود چهل ساله سیدمحمدرضا خاتمی 4.6 21 آزادی انسان مرتضی مطهری 4.6 4 العبد: شرح احوالات و زندگانی جامع فقه و عرفان حضرت آیت الله العظمی محمد تقی بهجت فومنی (ره) هیئت تحریریه موسسه فرهنگی مطالعاتی شمی الشموس 5.0 0 مثل نهنگ نفس تازه می کنم معصومه امیرزاده 4.3 95 رویای بیداری نسرین پرک 4.1 9 دیما اسما غفاری 4.6 8 شریان مکران: روایتی از احداث خط لوله هزار کیلومتری نفت از گوره با جاسک مهدی قزلی 3.9 12