هنوز می بینی مرا؟ هنوز می بینی مرا؟ اسما غفاری 4.2 4 نفر | 2 یادداشت خواهم خواند نوشتن یادداشت با انتخاب ستارهها به این کتاب امتیاز دهید. در حال خواندن 0 خواندهام 10 خواهم خواند 9 خرید از کتابفروشیها ناشر کتابستان معرفت شابک 9786226837781 تعداد صفحات 304 تاریخ انتشار _ توضیحات کتاب هنوز می بینی مرا؟، نویسنده اسما غفاری. بریدۀ کتابهای مرتبط به هنوز می بینی مرا؟ زهرا قربانی قلجلو 1403/3/31 هنوز می بینی مرا؟ اسما غفاری 4.3 2 صفحۀ 24 _با چشم های گرد شده پرسیدم:"یعنی خواستگاری کرد؟"💌 _نه بابا! مگر دهه شصت است یکهو خواستگاری کند؟😏 _بله؟ یعنی پیشنهاد دوستی داد؟🤨 _سکته نکنی خواهر! از تعجب، دهانم باز مانده بود؛ اما یاد مادر افتادم.😦 0 3 لیستهای مرتبط به هنوز می بینی مرا؟ ابرک☁️ دیروز ¹⁴⁰³ 32 کتاب جالب طور 0 2 ابرک☁️ 1403/9/23 عاشقانه طور❤️ 10 کتاب پیشنهاد طور 0 14 -Beirut- 1403/3/31 تازه نشر های امسال کتابستان معرفت 3 کتاب کتاب های تازه نشر سال ۱۴۰۳ کتابستان کتاب های دنباله دار ...✨️🌿👌 پیشنهاد برای دوستانی که به کتاب هایی تو ژانر تراژدی عاشقانه علاقه مند هستند 3 2 یادداشتها محبوبترین جدید ترین زهرا قربانی قلجلو 1403/3/30 این کتاب ادامه کتاب دیماست.یک جورایی دیما ۲ است. تا اینجا که خوندم فوق العاده بوده 😊❤ 0 1 انسیه شبانی 1403/4/9 این کتاب ادامه زندگی دیما همسر شهید مدافع حرم است در دوران سخت کرونا...علیرغم اینکه فکر میکنم که خانم غفاری در این داستان بیشتر درگیر وصف شرایط کرونایی شده ولی ایده جالبی بود که این خانم در اقدامی عجیب (عجیب باتوجه به فرهنگ زنان بعد فوت همسر) اقدام به ازدواج مجدد میکند که همراهی برای بزرگ کردن فرزندان شهید درکنار خود داشته باشد...بقیه اش را خودتان بخوانید🌹 0 2