معرفی کتاب مرا پیدا کن اثر معصومه رامهرمزی

مرا پیدا کن

مرا پیدا کن

4.3
21 نفر |
11 یادداشت
جلد 1

با انتخاب ستاره‌ها به این کتاب امتیاز دهید.

در حال خواندن

5

خوانده‌ام

29

خواهم خواند

25

شابک
9786229888636
تعداد صفحات
436
تاریخ انتشار
_

توضیحات

        کتاب «مرا پیدا کن» نوشته معصومه رامهرمزی خاطرات بانویی است که اتفاقات سخت و شگفتی را از سر گذرانده است. خانم رامهرمزی که در طول دفاع مقدس به عنوان امدادگر فعالیت داشته و پس از جنگ نیز چندین کتاب با محوریت مدافعان وطن نوشته در اثر جدید خود به سراغ سوژه بکر و متفاوتی رفته است. دکتر مژگان بیتانه در دوران جوانی دانشجوی موفقی در رشته روانشناسی است که خواستگاری سرشناس به سراغ او می‌آید. پسری از کلاس خودشان که پدرومادرش هر دو پزشک هستند و او تنها فرزند خانواده است. مهدی مقدم با تمام توان خود برای سر گرفتن این وصلت تلاش می‌کند و سرانجام به مقصود خود می‌رسد. این زوج پس از تولد فرزند برای ادامه تحصیل در مقطع دکتری به کشور هند می‌روند. مهدی که در کنار دروس دانشگاهی چندین سال دروس حوزوی خوانده در کشور تلاش می‌کند پایگاهی دینی برای رشد اعتقاد و ایمان خود پیدا کند. این آغاز اتفاقات ناگوار در زندگی این خانم است. مهدی تحت تعالیم یک مفتی اهل سنت ناگهان باور خود به مکتب شیعه را از دست می‌دهد و آرام آرام به انسانی دیگر تبدیل می‌شود. این کتاب ماجرای یک امتحان بسیار سخت است که تنها از آن یک نفر پیروز بیرون می‌آید.

در ادامه برشی از این کتاب را می‌خوانید:

خانه خیابان دولت هنوز در دست ساخت بود که ویزای دانشجویی به دست ما رسید. یک سال تمام بی‌جهت از این خانه به آن خانه شدیم برای رویایی که می‌دانستیم نیمه تمام می‌ماند و ما در ایران نخواهیم بود که از آن بهره ببریم. فروش آپارتمان قیطریه و درگیرکردن دکتر مقدم در ساخت یک خانه جدید کار بیهوده‌ای بود. دوازده ماه در اتاق پذیرایی منزل پدرشوهرم زندگی کردم؛ مثل کسی که یک شب به مهمانی رفته اما یک سال در خانه میزبانش ماندگار شده است وسایل شخصی ما در آپارتمان میدان تسلیحات بود و من بین دو خانه در رفت وآمد بودم. مهدی هر کاری را که دوست داشت بدون رضایت من انجام می‌داد بی قرار بود و نمی‌گذاشت که آب خوش از گلوی من یا پدر و مادرش پایین برود. سختی‌هایی را به ما تحمیل می‌کرد که اگر دست خودمان بود، هرگز تن به آنها نمی‌دادیم.
      

بریدۀ کتاب‌های مرتبط به مرا پیدا کن

مرا پیدا کن
بریدۀ کتاب

صفحۀ 98

زندگی در برج شمیران با این شرایط، از نظر او اشکالی نداشت؛ ولی زندگی در مجتمع پزشکان اُزگل را مطلوب نمی‌دانست! مهدی شعار ساده‌زیستی می‌داد، اما در عمل دنبال زندگی لاکچری می‌رفت! همیشه به مادر شوهرم خورده می‌گرفتم که چرا مهدی را لوس بار آورده‌اند. همه چیز داشت و از هیچ چیز راضی نبود. مهدی همیشه به پدر و مادرش غُر می‌زد که چرا در دوران بچگی تنها بوده است. بعد که با من ازدواج کرد، همین دلخوری‌ها را برای من تکرار می‌کرد. خیلی سعی کردم که داشته‌هایش را به یادش بیاورم. یکی دو بار به او گفتم: «مهدی، ما سه تا خواهر و برادر بودیم. در کل دوره کودکی با خواهرم یک عروسک شریکی داشتم. تو تلسکوپ و میکرسکوپ داشتی، دستگاه ضبط و پخش، کتابخانه بزرگ با کلی کتاب و یک اتاق مستقل با همه امکانات. چرا اینقدر به پدر و مادرت غُر می‌زنی و به آنها عذاب وجدان میدی؟!» او در جواب من می‌گفت: «این همه امکانات داشتم، ولی از صبح تا شب توی خونه تنها بودم. هم‌زبون و هم‌بازی نداشتم. خودم بودم و خودم.»

2

لیست‌های مرتبط به مرا پیدا کن

یادداشت‌ها

اول از همه
          اول از همه یک اعتراف کنم تا الان کتاب به این درس آموزی نخونده بودم:) مراپیداکن شروع شناخت خود و اطرافیان است.
فوق العاده روون بودن کتاب باعث می شه کتاب رو دست بگیری و نخواهی تا زمانی که کتاب تمام بشه، زمین بگذاریش.
شجاعت و صداقت دو ویژگی اصلی راوی کتاب بود که خیلی به دل مخاطب می نشست.
بیان جزئیات و توصیف اماکن سبب درک بهتر و ارتباط قوی و موثر خواننده با موقعیت ها و شرایط روای بود.
با هر فراز و نشیب قصه با مژگان قصه همراه می شدی از زمان دانشجویی و فعالیت های خاصش تا زمان انتخاب بزرگ زندگی مژگان و تلاشش برای حفظ زندگیش.. ایام سخت و طاقت فرسای بارداری.. تا روزهای گرم و مرطوب هند در بالکن خانه شارما و همراه شدن با مامان فاطمه و محمد ابراهیم تا زندگی در مالزی و...
در تک به تک سطر های پایانی کتاب فقط یک بیت در ذهنم از زبان مامان فاطمه خطاب به محمد ابراهیم تکرار می شد؛
کی از سرم برون شود
یک نفس آرزوی تو

هر انسان آزاده‌ای باید کتاب مرا پیدا کن را مطالعه کند تا بداند چقدر تربیت فرزند، فهم درست دین و آموزش مهم است و این کار تنها به دستان توانای یک مادر رقم می خورد.
در پایان پس از مطالعه کتاب از خداوند خیلی بیشتر از قبل ممنونم که گِل وجودی من و اولادم را با حُب ولایت علی‌ابن‌ابی‌طالب سرشت و تنها خواسته قلبیم از خداوند برای خودم و خانواده‌ام و تمامی عزیزان عاقبت بخیری است..
به امید روزی که همگی از مامان فاطمه بشنویم؛
یوسف گمگشته بازآمد..

خداقوت به نویسنده اثر سرکارخانوم رامهرمزی با قلم ایشان در کتاب من میترا نیستم آشنا شده بودم، این کتاب هم به نحو احسن و شایسته نگارش شده بود👌🏻

پ.ن؛ کتاب رو به شدت به کسانی که در شرف ازدواج هستند توصیه می کنم، عزیزان مشاوره پیش از ازدواج رو جدی بگیرید.

📸  آقا محمدابراهیم رو در تصویر می بینید.
        

2