یادداشت کرم کتاب

نمی دونم توصیه کنم کتاب رو بخونید یا نه.
کتاب رو اتفاقی در بهخوان دیدم. کنجکاو شدم و تقریبا دو  روزه تمام شد.

کتاب تلخیه.  کتابی  پر از روایت صبوری  اما تلخ...   و اگر کمتر از  تلخی ها و  اتفاقات ناگوار شنیده  باشین، این تلخی بیشتر اذیتتون می کنه.
 کتاب حتی  می تونه به همتون بریزه.  این دو روز من رو ناراحت کرد و مجبور شدم از حدود ۱۰۰ صفحه  از اواسطش رو عبور کنم و دیگه طاقت خوندن مشکل پس از مشکل دیگه  رو نداشتم.

اما حسن کتاب در فانتزی شکن بودن اونه. پسری که در تیپ و ظاهر و خانواده و  تحصیلاتش و شعار هاش فانتزی خیلی ها ممکنه بوده بشه در باطن  چیز دیگری  بوده، و اون رفتارهایی که خیلی ها ممکنه حجب و حیا  و ایمان  یا خجالتی بودن و..، تعبیر کنند، در عمل اختلال شخصیتی و نقابی روی مشکلات این  آدم بودند. و غیره و غیره....اینکه خانم ها خصوصا دختران جوان این  سمت اتفاقات رو بدونند و اینکه مشاوره ی قبل ازدواج و مشورت و تحقیق درست و نشانه های هشدار (red flags)  رو جدی بگیرند، چیزیه که جامعه ی ما بهش نیاز داره و این کتاب تلنگر خوبی برای این مورده.
و تلنگر خوبی برای همه ی ما، که حتی اگر کسی به  دست حاج آقا مجتهدی معمم بشه هم باز هیچ تضمینی به عاقبتش نیست. هیچ تضمینی به عاقبت هیچ یک از ما نیست و هر لحظه باید  به به خدا پناه برد و برای ختم به خیر شدن عاقبتمون دعا کرد....

و تلنگری برای طوطی وار حفظ نکردن دین. دین داری اگر با استدلال و منطق ریشه پیدا نکنه، با هر تندبادی به هر جهتی ممکنه بوزه و از دست بره و بی معنی و بی ریشه بشه.

در نهایت باز میگم نمیشه توصیه کرد به کسی که این کتاب رو بخونه یا نه.  قبلش ببینید  این محتوا و این سیر داستانی چه آورده ای برای شما ممکنه داشته باشه. اگر آورده ی قابل توجهی داره، بخونیدش اما با آمادگی روحی بخونید.

انشاءالله که خدا چشم دکتر بیتانه رو به  دیدار و  حضور فرزندشون روشن کنه.