خواهم خواند حجاب و آزادی روابط 4.4 6 صادق ممقلی، شرلوک هملس ایران، یا، داروغه اصفهان کاظم مستعان السلطان 3.9 3 آذرباد نسیم مرعشی 2.5 2 خانم! فردا کوچ است: سفرنامه سکینه سلطان (وقارالدوله) زهرا صالحی زاده 3.6 8 پاریس از دور نمایان شد: پاریس به روایت مسافران دوره قاجار زهره ترابی 3.7 6 آسمان لندن زیاده می بارد: لندن به روایت مسافران دوره قاجار علی اکبر شیروانی 3.2 9 راهنمای عملی پژوهش روایی در علوم اجتماعی احسان آقابابایی 0.0 0 پژوهش روایی در علوم تربیتی جین کلندینین 5.0 2 خلاف زمان دیه گو گاروچو 3.9 1 فلاکت روزمره هرتا مولر 3.5 5 کارنامه خورش: دستور غذاهای نادرمیرزا قاجار نازیلا ناظمی 3.7 7 عکاسی مستند: انگیزه مستندنگاری استوارت فرانکلین 0.0 1 ناکجا و دو نمایشنامه دیگر محمد رضایی راد 2.5 1 فرشته تاریخ محمد رضایی راد 4.0 1 فعل: شطحیاتی در دستور محمد رضایی راد 4.2 21 نیلوفر و مرداب: هنر دگرگون کردن رنج ها تیک نات هان 3.4 34 آواز کافه غم بار مریم فرنام 3.4 54 شکسپیر و شرکا سیلویا بیچ 4.2 4 ما ایوب نبودیم فاطمه ستوده 4.0 34 گنجور: قدرت بینهایت کوچکها مهدی سلیمانیه 4.7 4