معرفی کتاب پاریس از دور نمایان شد: پاریس به روایت مسافران دوره قاجار اثر محمدمهدی حیدری
پاریس از دور نمایان شد: پاریس به روایت مسافران دوره قاجار
زهره ترابی و 2 نفر دیگر
3.8
4 یادداشت با انتخاب ستارهها به این کتاب امتیاز دهید.
خواندهام
خیلی عجیب است که این همه خیابان و رستوران و دکان مزّین و بناها که در پاریس است دو تا شبیه به هم نیستند. راستی بیسمارک چه خوب گفت که پاریس قهوه خانه و تماشاگاه دنیاست.ظهیرالدولهشهر پاریس فی الحقیقه حالا مخصوص رعیت و عام? مردم است. هر طور بخواهند حرکت کنند دولت چندان قدرت ممانعت ندارد. ناصرالدین شاهآراسته و پیراسته و مزیّن و منقّش عمارت های عالی . نشیمن گاه های باصفا و از هر طرف اسباب لهو و لعب فراوان و وفور نعمت های گوناگون و مردم در منتهای ناز و نعمت. فقیر و غنی را نمی توان از هم تمیز داد.حاجی پیرزادهروح شهر کلاف پیچیده ای از عناصر دیدنی و نادیدنی ست و در شکل گیری این روح، روایت مسافران سهم انکارناپذیری دارد. تصویری خیالی که از پاریس در ذهن هم? ما نقش بسته از توصیفات و غافلگیری هایی پدید آمده که ایرانی های پیشین سوغات آورده اند. گزارش اولین مواجهه با شهر، موضوع این کتاب است؛ پاریس مسافران قاجاری.کتاب «پاریس از دور نمایان شد» اولین جلد از مجموع? «تماشای شهر» است که در هر جلد از خلال گزید? سفرنامه ها، نگاه ایرانی به هویت یکی از شهرهای دور را ترسیم می کند.
بریدۀ کتابهای مرتبط به پاریس از دور نمایان شد: پاریس به روایت مسافران دوره قاجار
نمایش همهلیستهای مرتبط به پاریس از دور نمایان شد: پاریس به روایت مسافران دوره قاجار
یادداشتها