خواهم خواند جمعها و حاصل جمعها علی صفایی حائری 4.6 12 دفترهای سالخوردگی: در این کوچه ها گل بنفشه می روید: باران احمدرضا احمدی 3.8 0 حماسهی سجادیه؛ اگر غم لشگر انگیزد سید مهدی شجاعی 4.4 10 خودشناسی برای خودسازی: به سوی خودسازی (مشکات) محمدتقی مصباح یزدی 4.8 1 مرگ با تشریفات پزشکی: آنچه پزشکی درباره مردن نمی داند اتول گاواندی 4.3 7 بیماری هاوی کارل 3.0 1 اقتدار پزشکی از خشونت تا دگر فهمی علیرضا صالحی 3.5 0 آن چه شما می گویید، آن چه پزشک می شنود: روایت هایی از پزشک و بیمار دنیل افری 4.0 0 طبیبانه: مجموعه داستان های پزشکی محمدرضا توکلی صابری 1.0 1 پروفسور اینشتین عزیز: با دیباچه ی اولین اینشتین، نامه های آلبرت اینشتین به کودکان و پاسخ های او آلبرت اینشتین 2.9 0 از عشق با من حرف بزن اریش ماریا رمارک 4.4 2 هبذول امید کوره چی 4.3 7 راهنمای دوست داشتنی بودن به روش آدری هپبورن ملیسا هلسترن 3.4 3 نظریه های روان درمانی (نظام های روان درمانی): تحلیل میان نظری جیمز پروچاسکا 4.4 5 و کسی نمیداند در کدام زمین میمیرد مهزاد الیاسی بختیاری 3.7 69 انسان خردمند: تاریخ مختصر بشر یوال ان. هاراری 4.0 56 سمفونی مردگان عباس معروفی 4.3 328 مردی که می خندد ویکتور هوگو 4.1 39 تندتر از عقربه ها حرکت کن بهزاد دانشگر 4.6 64 معلم خصوصی: روایت هایی از تدریس اورژانسی ریاضی گیتی باقری 4.1 5