خواهم خواند سین سوگ، عین عشق؛ زندگی پس از مرگ عزیزانمان غزاله صدر 4.2 2 ابله فیودور داستایفسکی 4.3 67 پس از چهل سال: نگاهی نو به زمینه های صلح امام حسن (ع) در چهل سالگی حکومت اسلامی پیامبر (ص) حمید سبحانی صدر 4.1 5 آنا کارنینا لی یف نیکالایویچ تولستوی 4.3 51 سووشون سیمین دانشور 4.1 185 به بچهها گفتن، از بچهها شنیدن: گفت و شنود با کودکان آدل فیبر 4.6 5 مادری که کم داشتم: راهنمایی برای خودسازی و یافتن عشق گم شده جاسمین لی کوری 3.7 7 مثل نهنگ نفس تازه می کنم معصومه امیرزاده 4.3 84 تفکر زائد محمدجعفر مصفا 3.5 5 مادر خوب مادر بد: بحثی پیرامون وجود احساسات متناقص در روابط مادر و فرزند نهاله مشتاق 4.2 9 حاج آخوند سیدعطاء الله مهاجرانی 4.0 37 نشت نشا: جستاری در پدیده ی فرار مغزها رضا امیرخانی 3.9 45 خال سیاه عربی حامد عسکری 4.1 110 نیم دانگ پیونگ یانگ رضا امیرخانی 3.9 175 مردی در تبعید ابدی: بر اساس داستان زندگی ملاصدرای شیرازی صدرالمتالهین نادر ابراهیمی 4.6 180 جنگ چهره ی زنانه ندارد اسوتلانا آلکسیویچ 4.2 54 هفت روایت خصوصی از زندگی سید موسی صدر حبیبه جعفریان 4.0 67