خواهم خواند ابله فیودور داستایفسکی 4.2 56 پس از چهل سال: نگاهی نو به زمینه های صلح امام حسن (ع) در چهل سالگی حکومت اسلامی پیامبر (ص) حمید سبحانی صدر 3.6 2 مثل همه ی عصرها زویا پیرزاد 3.2 15 آنا کارنینا لی یف نیکالایویچ تولستوی 4.3 28 سووشون سیمین دانشور 4.1 137 به بچهها گفتن، از بچهها شنیدن: گفت و شنود با کودکان آدل فیبر 4.5 4 مادری که کم داشتم: راهنمایی برای خودسازی و یافتن عشق گم شده جاسمین لی کوری 3.8 6 مثل نهنگ نفس تازه می کنم معصومه امیرزاده 4.4 68 تفکر زائد محمدجعفر مصفا 3.5 4 مادر خوب مادر بد: بحثی پیرامون وجود احساسات متناقص در روابط مادر و فرزند نهاله مشتاق 4.3 8 حاج آخوند سیدعطاء الله مهاجرانی 3.9 29 نشت نشا: جستاری در پدیده ی فرار مغزها رضا امیرخانی 3.9 39 خال سیاه عربی حامد عسکری 4.1 100 نیم دانگ پیونگ یانگ رضا امیرخانی 3.9 162 مردی در تبعید ابدی: بر اساس داستان زندگی ملاصدرای شیرازی صدرالمتالهین نادر ابراهیمی 4.6 159 جنگ چهره ی زنانه ندارد اسوتلانا آلکسیویچ 4.3 43 هفت روایت خصوصی از زندگی سید موسی صدر حبیبه جعفریان 4.1 61