محمدجعفر مصفا محمدجعفر مصفا پدیدآور دنبال کردن 0 دنبال شده 2 دنبال کننده دنبال کردنپیشنهاد کاربر برای شماهمۀ کتابها تضادهای درونی ما کارن هورنی 4.0 5 تفکر زائد محمدجعفر مصفا 3.7 5 عصبیت و رشد آدمی کارن هورنی 4.1 0 خودکاوی کارن هورنی 3.9 1 حضور در هستی جیدو کریشنا مورتی 4.2 0 آگاهی محمدجعفر مصفا 4.0 0 انسان در اسارت فکر محمدجعفر مصفا 4.5 0 سکون و حرکت جیدو کریشنا مورتی 4.0 0 عشق و تنهایی جیدو کریشنا مورتی 3.0 0 تعالیم کریشنامورتی جیدو کریشنا مورتی 3.0 0 نگاه در سکوت جیدو کریشنا مورتی 5.0 1 عصبیت و رشد آدمی: تلاشی در بازیافتن خود کارن هورنی 0.0 0