و آفتاب طلوع می کند
با انتخاب ستارهها به این کتاب امتیاز دهید.
خواندهام
نسخههای دیگر
در این منظره تیره مرگ و بی ثباتی نه فقط تسل برت و جیک و دوستانش که همه نسل ها گم گشته اند. (وآفتاب طلوع می کند) مثل کتاب جامعه ما را نه به یقین مذهبی می کشاند نه یه نیهیلیسم و یاس مطلق این کتاب که یکی از اندوه بارترین مرثیه های آمریکایی است با حالتی شبیه به شکوه تراژیک بر فضائل یه سبک درآوردن این یاس و تاب آوردن فقدان عشق صحه می گذارد،همینگوی هرگز رمانی به این صلابت ننوشت گرچه هیچ چیز از نبوغش در نگارش داستان کوتاه گم نشد. سور غنایی کمتر رمانی با این حجم و این شکوه را زنده نگه داشته است. هرولد بلوم یکی از با دوام ترین مضامین دهه بیست مرزگ عشق در جنگ جهانی اول بود تمام نویسندگان مطرح این حادثه را اغلب به شیوه ای تکه تکه مثل قطعه ی کوچکی از نمای بزرگتر دوران پس از جنگ ضبط و ثبت کردند. ولی به نظر می رسد که فقط همینگوی روح دوران را درک کرد و آن را در قالب داستانی ماندگار منتقل ساخت.
فهرست برترین رمان های کلیددار صد رمان برتر مدرن لایبرری به انتخاب منتقدین ادبیات داستانی برترین رمان های انگلیسی گاردین جایزه نوبل ادبیات صد رمان برتر مدرن لایبرری به انتخاب مخاطبین 1001 رمانی که باید قبل از مرگ بخوانید دهه 1920 میلادی ادبیات اقتباسی داستان تاریخی پرفروش های ایران کتاب ادبیات آمریکا ادبیات کلاسیک
بریدۀ کتابهای مرتبط به و آفتاب طلوع می کند
پستهای مرتبط به و آفتاب طلوع می کند