یانگون

یانگون

یانگون

گی دولیل و 1 نفر دیگر
3.8
17 نفر |
7 یادداشت

با انتخاب ستاره‌ها به این کتاب امتیاز دهید.

در حال خواندن

3

خوانده‌ام

34

خواهم خواند

17

شابک
9782000729471
تعداد صفحات
272
تاریخ انتشار
1385/10/11

نسخه‌های دیگر

توضیحات

        کتاب یانگون (سفری به برمه)یک رمان گرافیکی کانادایی در سال 2007 است که توسط گای دلیسل نوشته و تصویرسازی شده است. سفری به برمه به طور کلی با استقبال خوبی روبرو شد. نیویورکر ، در نقد کوتاهی ، سبک هنری ساده و پر جنب و جوش کتاب را ستود و به تماشای مشتاقانه دللیس در مورد موارد غیر منتظره اشاره کرد. روری مک لین ، در نقد و بررسی روزنامه گاردین ، از این کتاب با عبارت: کتاب "حیرت انگیز فوق العاده" یاد کرد. سفرنامۀ مصور حاضر با تصویرسازی و روایت طنز خود به شرح ماجرای یک سال اقامت دولیل (کارتونیست مشهور کانادایی) در کشور برمه می پردازد. او با کالسکۀ پسرش در پایتخت این کشور قدم می زند و با روایت حاصل از مشاهداتش، مخاطب را با فضای زندگی در کشور برمه و فرهنگ آن آشنا می کند.این کتاب در مورد زندگی روزمره در برمه است. نویسنده برخی از مشکلاتی که سازمان های غیردولتی و سازمان های امدادی برای ارائه خدمات اولیه به مردم روستاها به وجود می آورند را به تصویر می کشد
      

لیست‌های مرتبط به یانگون

جانستان کابلستان: روایت سفر به افغانستانپیونگ یانگ: سفری به کره ی شمالینیم دانگ پیونگ یانگ

چرا سفرنامه بخونیم؟

12 کتاب

خواندن سفرنامه رو خیلی دوست دارم اوایل با خوندن سفرنامه، فکر می‌کردم برایم امکان سفری فراهم شده که خودم نتونستم تجربه کنم؛ حالا همراه نویسندۀ اون کتاب می‌تونم به شهر یا کشوری دیگه سفر کنم و دنیا رو ببینم اما بعدها فهمیدم خوندن سفرنامه بیشتر از اینکه خواننده رو با اون شهر یا کشور یا فرهنگ مقصد آشنا کنه آدم رو با شخصیت و روحیات اون سفرنامه‌ نویس آشنا می‌کنه اینکه چه‌جور آدمیه،‌ دنیا رو از چه دریچه‌ای نگاه می‌کنه چه چیزهایی به چشمش میاد و چه چیزهایی رو نمی‌بینه یا بازگو نمی‌کنه و دربرابر مسائلی که در طول سفرش براش پیش اومده چه واکنش‌هایی داشته درواقع آدمی از یه فرهنگ نمی‌تونه به‌درستی فرهنگ دیگر رو توصیف کنه چون ممکن است فلسفه اون فرهنگ رو ندونه و برداشت اشتباهی ازش منعکس کنه و این برداشت نباید مبنای قضاوت ما باشه پس خوندن سفرنامه رو پیشنهاد می‌کنم نه برای آشنا شدن با شهرها و کشورها و ملت‌ها و فرهنگ‌ها، که برای آشنا شدن با دنیای یک نویسنده

4

یادداشت‌ها

محمد

محمد

1401/11/20

          4 کتابی که من  در بازار کتاب ایران از این بزرگوار دیده بودم را با خواندن این کتاب تمام کردم(البته با توجه به صفحه ویکی پدیا این نویسنده کتاب های زیادی دارد).

نظرم درباره کتاب ها و این کتاب یکسان است منتها اگر بخوام بروزرسانی کنم باید بگویم که «یک عده آدم خوب از باغ آمده اند تا به جنگلی ها کمک کنند.» نگاهش را دوست ندارم.
البته شاید این بنده خدا همچین دیدگاهی نداشته باشد منتها احساسم از متن این است ...

طبیعتا بودایی ها برای ما موضوعیتی ندارند و بنابر قرآن توهین هم مجاز نیست از طرفی خارجی ها به نظر درباره همه چی  شوخی- جدی یک اباطیلی بیان می کنند که طبعا نمی پسندم تا زمانی که پا روی دم ما نگذارند که با کشتن مسلمانان این اتفاق افتاد فلذا هرچی بهشون گفت به درک!

به شخصه تصوری از میانمار نداشتم جز آن که بوداییان، مسلمانان را کشتند و  اینکه همین خانم «آنگ سان سوچی» برنده نوبل شده است و موضع خاصی در برابر این اتفاقات نگرفته است! که غربی ها هم واکنش نشان دادند و یک سری جوایزشان را از این پس گرفتند. در کتاب احساس می کنیم با یک فرشته در بند روبه رو هستیم(شاید هم  فرشته باشد ولی خب نوبل گرفتن خودش ایجاد شائبه می کند). البته درحال حاضر دوباره محاکمه شده است.(یک دوره ای بعد این کتاب آزاد میشه و  الان دوباره ارتش کودتا کرده و  در راس کار قرار گرفته است و براش دادگاه و حکم بریدند.)

جدا از اباطیلی که گفتم 35 نکته یادداشت کردم که به عبارتی چیزی است که از کتاب و از برمه یا میانمار یاد گرفتم که به نظرم خوب است.
        

10

          فک کنم این کتاب رو هر کسی بخونه اولین کاری که می‌کنه کشور خودمون رو باهاش مقایسه می‌کنه، مخصوصا اون قسمت سانسورش...

خب برای منی که با کتاب‌های کمیک زندگی کردم یه تجربه جدید و عین حال جذاب بود ولی چند تا نکته به نظرم می‌رسه که گفتنش خالی از لطف نیست. 
۱- این کتاب رو نمی‌شه فقط تو دسته مصور قرار دادش چون محدود به داستان نشده و روایت‌های تاریخی و سفرنامه‌ای رو در قالب تصویر به منه مخاطب ارائه داده.
۲- کتاب‌های مصور برای رنج سنی بزرگسال تقریبا جاشون خالیه تو ایران  و نشر اطراف چندتا کار خوب ترجمه کرده.
۳- خیلی‌ها کتاب‌های کمیک رو به عنوان کتاب قبول ندارن ولی اسمِ این دست کتاب‌های مصور رو گرافیک‌ ناوْل گذاشتن که در قالب داستان شروع می‌شه اما به داستان محدود نمی‌شه و روایت‌های غیرداستانی هم شاملش می‌شه یعنی متفاوت از کتاب‌های کمیک این کتاب‌ها رو می‌دونن‌.
[ ذهنِ خسته‌م همین چیزا رو درک می‌کنه، ببخشید که سرتون رو درد آوردم ] 
        

13