@tahoora1001

3 دنبال شده

2 دنبال کننده

"من تسلی بالکتب لم تفته سلوه"
هرکس که با کتابها آرامش یابد، راحتی و آسایش از او سلب نمی گردد.
غررالحکم /ص233

نمایش همه

1403/11/19

شب های روشن اثر داستایوفسکی‌
کتابی که 11 فیلم اقتباس شده در کشورهای مختلف ازجمله ایران داشته.

کتابی کم حجم و بهترین گزینه برای شروع کتابهای داستایوفسکی، نویسنده مشهور و تاثیرگذار روسیه.

کتاب در عین کم حجم بودن داستانی تاثیرگذار از یک رویداد عشقی رو به تصویر کشیده که پایان اون شوکه کننده هست.

داستان از زبان شخصیت اصلی داستان شروع میشود و راوی تجربه‌هایش از قدم زدن در خیابان‌های سن پترزبورگ را توصیف می‌کند. عاشق شهر در شب است، زیرا در شب احساس آرامش می‌کند. او هنگام روز احساس راحتی نمی‌کند زیرا همهٔ کسانی که عادت به دیدنشان در روز داشت دیگر نبودند.
داستان زندگی یکنواخت و بی روح راوی، ناگهان با برخوردی دردل شب تغییر میکند و مسیر زندگی او و دختر، که درحال گریه بود، تغییر میکند.

این داستان درچهار شب اتفاق می‌افتد و سرنوشت پایان آن را به جایی میرساند که هیچکدام فکرنمیکردند...

شاید در ابتدای کتاب توصیف های زیاد و زندگی بی روح راوی برای خواننده خسته کننده باشه و با توجه به نقدهای منفی کتاب،دست از خوندن برداره؛ اما وقتی کمی به تک تک توصیف های راوی دقت بکنه و مسیر داستان رو رو به جلو طی بکنه، ناگهان خود رو توی فضای عمیقی میبینه و اونوقت هست که دیگه انقدر کنجکاو برای پی بردن به رازهای زندگی شخصیت ها هست که نمیتونه کتاب رو زمین بذاره!
اگر قبل از کتاب شب های روشن کتاب های شاهکار دیگه داستایوفسکی مثل جنایات و مکافات،قمارباز یا ابله رو خونده باشید، باید گفت که این اثر اصلا به سنگینی و سختی کتابهای دیگر نیست اما در عین حال با همین حجم کم، به شدت تاثیرگذار و عمیق هست.

ما در داستان شاهد فراز و فرودهای بسیار،تصمیم های سخت و اعتراف های غمبار هستیم که خیلی از آنها ملموس و قابل تطبیق با شرایط زندگی های خود یا اطرافیانمون هست.

این کتاب برای چه کسانی مفید هست؟
اگر کتاب کم حجم و کوتاه عاشقانه دوست دارید بخوانید.
اگر علاقمند به مطالعه آثار داستایوفسکی هستید.
اگر مشتاق خواندن کتابی با پایان متفاوت هستید‌.
اگر دوست دارید کتابی بخوانید که بعد از مطالعه، با دیدن اقتباس های سینمایی اش لذت بیشتری ببرید.
و در نهایت اگر یک کتابخوان هستید و می‌خواهید یکی از معروفترین کتب جهان جزو لیست کتابهای خوانده شده شما باشد.

باشگاه‌ها

این کاربر هنوز عضو باشگاهی نیست.

چالش‌ها

لیست‌ها

این کاربر هنوز لیستی ایجاد نکرده است.

بریده‌های کتاب

این کاربر هنوز بریده کتابی ننوشته است.

فعالیت‌ها

فعالیتی یافت نشد.