معرفی کتاب همه چیز خوب است اثر دبی تانگ مترجم سلین سینگ کتابعمومیخودیاری همه چیز خوب است دبی تانگ و 1 نفر دیگر 4.7 7 نفر | 3 یادداشت خواهم خواند نوشتن یادداشت با انتخاب ستارهها به این کتاب امتیاز دهید. در حال خواندن 0 خواندهام 12 خواهم خواند 6 خرید از کتابفروشیها ناشر داهی شابک 9786229168622 تعداد صفحات 192 تاریخ انتشار 1403/1/1 توضیحات کتاب همه چیز خوب است، نویسنده دبی تانگ. عمومی لیستهای مرتبط به همه چیز خوب است زهرا کیان منش 1403/12/4 کتاب هایی که سال ۱۴۰۳ خواندم 17 کتاب بیا باهم بخونیم 1 2 شخصی به نآم صآینآ 🫤 1403/12/3 pdf میخوام بخونمشون✨️ 10 کتاب این کتاب هارو میخوام به صورتpdf بخونم😁 9 11 یادداشتها محبوبترین جدیدترین مینو مرادی 1403/12/10 اولین تجربه من از خوندن یه کتاب مصور این کتاب بود. اگر بخوای کتاب رو به صورت روزنامهوار بخونی تو کمتر از ۱ ساعت میتونی تمومش کنی، اما بنظرم بعضی قسمتهاش رو واقعا میشه از خوندن دست کشید و فقط بهش فکر کرد. تجربه نویسنده از مواجه با افسردگی و اضطراب و بعد مقابله و درمان اون خیلی ساده تو کتاب به تصویر کشیده شده اما همین سادگی کلی عمق داره که میتونی ساعتها راجع بهش فکر کنی و تو زندگی خودت دنبالش بگردی. من واقعا دوسش داشتم حتی میشه بعضی از قسمتهای کتاب رو بنویسی بزاری جلو چشمت تا هی به خودت یادآوری کنی که یسری مفاهیم ساده و پیش پا افتاده تو زندگی اگر بهشون توجه بشه میتونه چقد تو حال خوب ما تاثیرگذار باشه. 0 0 ALL ABOUT SHIN 1403/12/8 «همه چیز خوب است» از دبی تانگ یکی از اون کتابهایی بود که نهتنها از خوندنش لذت بردم، بلکه واقعاً روم تأثیر گذاشت. از همون صفحههای اول، انگار داشتم خودم رو توی داستان میدیدم. لحظهبهلحظه حس میکردم جای دبی هستم، انگار افکار، احساسات و دغدغههاش دقیقاً بازتابی از چیزی بود که خودم هم تجربه کرده بودم. به نظرم این یکی از قویترین ویژگیهای کتاب بود؛ اینکه بدون پیچیدگی یا اغراق، تونست حسهایی مثل اضطراب، افسردگی و مسیر پیدا کردن امید رو خیلی واقعی و صمیمی نشون بده. یکی از چیزایی که این کتاب رو خاص میکنه، روایت ساده ولی عمیقشه. تصویرسازیهای مینیمال و دوستداشتنیاش به همراه متنهای کوتاه و گویا، باعث میشه پیامهای مهم کتاب خیلی راحت به دل بشینه. در عین اینکه خیلی راحت میخونیش، یه جوری اثر میذاره که نمیتونی بهش فکر نکنی. یکی از پیامهای اصلی کتاب که برام خیلی الهامبخش بود، اینه که حتی توی سختترین لحظات، تغییر و بهتر شدن ممکنه، ولی نیاز به صبر، تلاش و پذیرش خودمون داره. برای من، این کتاب یه تلنگر بود. باعث شد عمیقتر به احساسات خودم نگاه کنم و حتی مسیر کار کردن روی خودم رو شروع کنم. خیلی از نظراتی که توی گودریدز خوندم هم همین حس رو داشتن—خیلیها گفتن که این کتاب بهشون کمک کرده حس تنهایی کمتری کنن و بفهمن که این احساسات طبیعی هستن و میشه باهاشون کنار اومد. اگه دنبال یه کتاب صمیمی، تأثیرگذار و الهامبخش درباره سلامت روان هستید، بدون شک پیشنهاد میکنم اینو بخونید. نهفقط به خاطر پیامهای ارزشمندی که داره، بلکه به خاطر حس همدلیای که ایجاد میکنه. این کتاب یکی از اونهایی بود که بعد از خوندنش حس کردم یه دوست خوب پیدا کردم که واقعاً منو درک میکنه. 0 24 آماریس 1403/10/17 خب من دوسش داشتم ولی نه به اندازه ی بقیه ی کتابام>> واقعا کمکم کرد برای یه مسئله ای و این خیلی خوب بود😭 خلاصه که بخونیدش ضرر نمیکنیددد )) 0 21