معرفی کتاب همه چیز خوب است اثر دبی تانگ مترجم سلین سینگ

4.7

ناشر
داهی
1403/1/1

کتاب همه چیز خوب است، نویسنده دبی تانگ.

لیست‌های مرتبط به همه چیز خوب است

«همه چیز خوب است» از دبی تانگ یکی از اون کتاب‌هایی بود که نه‌تنها از خوندنش لذت بردم، بلکه واقعاً روم تأثیر گذاشت. از همون صفحه‌های اول، انگار داشتم خودم رو توی داستان می‌دیدم. لحظه‌به‌لحظه حس می‌کردم جای دبی هستم، انگار افکار، احساسات و دغدغه‌هاش دقیقاً بازتابی از چیزی بود که خودم هم تجربه کرده بودم. به نظرم این یکی از قوی‌ترین ویژگی‌های کتاب بود؛ این‌که بدون پیچیدگی یا اغراق، تونست حس‌هایی مثل اضطراب، افسردگی و مسیر پیدا کردن امید رو خیلی واقعی و صمیمی نشون بده.

یکی از چیزایی که این کتاب رو خاص می‌کنه، روایت ساده ولی عمیقشه. تصویرسازی‌های مینیمال و دوست‌داشتنی‌اش به همراه متن‌های کوتاه و گویا، باعث می‌شه پیام‌های مهم کتاب خیلی راحت به دل بشینه. در عین این‌که خیلی راحت می‌خونیش، یه جوری اثر می‌ذاره که نمی‌تونی بهش فکر نکنی. یکی از پیام‌های اصلی کتاب که برام خیلی الهام‌بخش بود، اینه که حتی توی سخت‌ترین لحظات، تغییر و بهتر شدن ممکنه، ولی نیاز به صبر، تلاش و پذیرش خودمون داره.

برای من، این کتاب یه تلنگر بود. باعث شد عمیق‌تر به احساسات خودم نگاه کنم و حتی مسیر کار کردن روی خودم رو شروع کنم. خیلی از نظراتی که توی گودریدز خوندم هم همین حس رو داشتن—خیلی‌ها گفتن که این کتاب بهشون کمک کرده حس تنهایی کمتری کنن و بفهمن که این احساسات طبیعی هستن و می‌شه باهاشون کنار اومد.

اگه دنبال یه کتاب صمیمی، تأثیرگذار و الهام‌بخش درباره سلامت روان هستید، بدون شک پیشنهاد می‌کنم اینو بخونید. نه‌فقط به خاطر پیام‌های ارزشمندی که داره، بلکه به خاطر حس هم‌دلی‌ای که ایجاد می‌کنه. این کتاب یکی از اون‌هایی بود که بعد از خوندنش حس کردم یه دوست خوب پیدا کردم که واقعاً منو درک می‌کنه.