معرفی کتاب اینجا بدون تو اثر محبوبه بلباسی

4.6

_

شهید «محمد بلباسی» مجاهدی بود که در طول زندگی پربرکت خود، نقش مؤثری در اردوی‌های جهادی و راهیان نور ایفا کرد و در انجام این کار‌ها سر از پا نمی‌شناخت. شهید بلباسی تیم «خادمان شهدای مازندران» را تشکیل داد که پس از ثبت نام افراد علاقه‌مند، کار خادمی زائران اردو‌های راهیان نور را برعهده گرفتند. او با مفهوم صحیح آتش به اختیار بودن و روحیه جهادی در مقاطع مختلف از عمر کوتاه، اما پربرکتش آشنا شد و فهمید که اگر انسان از زمان خود به درستی استفاده کند و به هر اتفاقی در وقت و جایگاه خودش رسیدگی نماید، دیگر هیچ چیز در زندگی، قضا نمی‌شود.
«اینجا بدون تو» روایت‌هایی از زندگی او به‌قلم و روایت همسرش است. روایت‌هایی عاطفی و عاشقانه از عمق زندگی یک شهید. شهید مدافع حرمی که در 16 اردیبهشت 1395 در منطقه خان‌طومان سوریه به شهادت رسید.

بریدۀ کتاب‌های مرتبط به اینجا بدون تو

نمایش همه

لیست‌های مرتبط به اینجا بدون تو

ازون کتابا بود که دوست دارم همسرشهید بلباسی رو خودم ببینم و باهاشون حرف بزنم :)))) خیلی ریز و دقیق و جزئی تا بفهمم دقیقا چی به این نقطه از رضایت و صبوری رسوندتشون؟!
کتاب متفاوتی بود
نمیگم خیلی عالی. ولی خوب و دلچسب و بینهایت شرمنده کننده...
شهید پرکار و مجاهد واقعی....
نویسنده کتاب همسرشهید بودن، که موقع شهادت همسرشون بچه چهارمشون رو باردار بودن و پیکر شهید هم بعد ۵ سال بر می‌ گرده... تو خود بخوان حدیث مفصل...
ایشون یه زمانی انتقادی داشتن به یه سری از مصاحبه ها و کتب شهدا که زیادی فضایی ان  و همین شد عامل انگیزه من برای خوندن این کتاب :)
البته به نظرم ۷۰، ۸۰ صفحه اول این کتاب هم خیلی دیگه فانتزی بود ؛ خاطرات خواستگاری و عقد و... که برای من بارالگویی خاصی نداشت
اما کم کم که جلوتر رفت و از فعالیتهای شهید و تعاملشون با همدیگه و... گفتن خیلی دلچسب تر شد
یه تفاوتی که نویسنده بودنِ همسرشهید ایجاد کرده بود ، توجه به جزئیات ریز و مهمی بود که یه سری از نویسندگان و مصاحبه گرای کتب شهدا بهش توجه نمی کنن و شاید دقیقا همونا باعث همذات پنداری خیلی بیشتر با زندگی شهید می شه

یه ویژگی خیلی مثبت کتاب ، توجه دادن به یک عامل مهم رشد اخلاقی و شخصیتی شهید و همسرشونه : جلسات اساتید اخلاق و دین!
که چندین بار بهش اشاره  میشه و مشخصه که بخش لا ینفکی از زندگی مشترکشون بوده...#الگو

و مهمترین ویژگی متفاوت کتاب به نظرم «واقع بینی» خوبی بود که از زیست یک انسان مجاهد به نمایش در اومده بود. چیزی که در کتابهای زندگی نامه ای که اخیرا خوندم مثل یه گمشده دنبالش می گشتم و توی این کتاب تا حد خوبی بود.
اینکه شهید هم گه گاه اشتباه می کرده ولی شاید تفاوت شهید در نحوه برخورد و اصلاحشه وقتی می فهمه که اشتباه بوده
البته شهید بلباسی واقعا الهی قلبی محجوب بودن 🤌🏻🤌🏻🤌🏻
در مورد همسر شهید هم راستش وقتی آدم محبوبه ی سر و ته قصه رو با هم مقایسه می کنه حیران می شه...! چطور ممکنه این دختر نوجوونِ آهنگ اون ور آبی  گوش بده ی از نوع خواهر! بشه همسر شهید مدافع حرمی که وقتی میاد پیش آقا ازشون می خواد فرزندانش شهید راه قدس بشن
واقعا اینا اثر چیه؟! من فکر می کنم اون جلسات اخلاق و تفسیر و کتبی که مطالعه می کردن اصلا بی تاثیر نبوده...

و در آخر  اینکه به نظرم اگر  کتاب رو دقیقا با همین ظرافت ها و واقع بینی ها،یک نویسنده خوب شهدا مثل خانم برادران( نویسنده کتاب شهید مدق) می نوشتن خیلی بهتر بود و  کتاب به لحاظ داستانی هم تکمیل می شد
چون الان به نظرم سیر داستانی منسجمی نداره و بعضی جاها به تکرار هم ی افته در حالی که محتوا ظرفیت داره از نظر داستانی خیلی بهتر هم نوشته بشه
در کل: قطعا پیشنهاد می کنم بخونین ولی اونقدر توقعتونو ازش بالا نبرید که اگرنبود فکر کنید خوب نیست!

اینجا بدون تو

این کتاب را باید با احترام دست گرفت و خواند. وقتی درازکش، محوِ کتاب بودم؛ می‌دیدم ادب این است که مثل آدم بنشینم و داستان را دنبال کنم. کتاب را باید با احترام و ادب خواند. به احترامِ زنی که کم از شوهرِ شهیدش نیست. همان طور که خودِ شهید در وصیتش اش نوشته و رهبر انقلاب هم در دیدار با خانواده ی شهدای مدافع حرم؛ همین را تکرار کرد که: "اگر این زن نبود من این توفیقات را نداشتم و به اینجا نمی‌رسیدم".
این کتابِ خیلی خوب با متنی هنرمندانه و زنده و با توصیفات جالب از محیط خانه و زندگی و لهجه و فرهنگ شمالی های عزیز، با روایتِ بی نقاب و روتوش از زندگی دونفره شهید بلباسی و خانم محبوبه بلباسی و... در درجه ی اول، خاص و مناسب خانم هاست. تا در خلال کلمات و صفحات این کتاب، یک زنِ قهرمانِ امروزی را تماشا کنند. دردسرهای بچه داری، رنج جدایی و انتظار، سختی های اسباب کشی و خانه بدوشی، پا به پای شوهر در کلاس و هیات و اردوی جهادی دویدن، پمپاژ عشق و انرژی به شوهری که غالبا خسته ی کار و جهاد است، رفتار متین و ستودنی در آزمونِ شهادت شوهر و دوری ِ چهارساله ی پیکر و... همه و همه گوشه اس از فضیلت های خانم بلباسی است.
 شهید بلباسیِ این کتاب آن همه خوب روایت شده که حتی می‌بینی یک جاهایی نمازش صبحش هم به فناء رفته و قضا شده! اما محمد در سیری که داشته و در سلوکی که همه اش خدمت و دوندگی و طلب بوده؛ عاقبت شهادت را پیدا میکند‌. شهیدِ زن و زندگی دوستِ ما با سه دسته گل و زینب توراهی؛ عازم سوریه می‌شود و برنمی‌گردد.
سراسر کتاب عشق است. درد است. گریه است. خنده و مزه هم کم ندارد البته. همسرِ شهید نویسنده ای بسیار توانا و آشنا به کلمه است. هرچه از لطافت و خوبی کتاب بگویم کم است. خسته اتان نمی‌کند. لهجه ی شیرین مازنی هم به کمکِ متن آمده تا خواننده را سرِ کیف و ذوق بیاورد.
 توصیه میکنم زوج های جوان، در ابتدای زندگی چنین کتاب هایی را بخوانند. یقینا از بسیاری کتاب های زوج درمانگری، بهتر و عملی تر و واقعی تر است. راستش خیلی از ماها که زندگی مشترک داریم گاهی زیادی حساس و زودرنج و پرتوقع ایم. شاید دیدن زندگی محمد و محبوبه ی بلباسی کمی ما را خجالت زده کند. ما را راه بیندازد. ما را زنده کند. و حتی شهیدمان کند.