دستهبندی عمومیزندگینامه و سفرنامهسفرنامه خاطرات سفیر نیلوفر شادمهری 4.1 220 جانستان کابلستان: روایت سفر به افغانستان رضا امیرخانی 4.3 74 سباستین: سفرنامه و عکس های کوبا منصور ضابطیان 4.1 73 مارک و پلو: مجموعه ای از سفرنامه ها و عکس ها منصور ضابطیان 3.9 55 دهکده خاک بر سر: روایت هایی از یک سال زندگی در لوزان از زبان یک بی زبان با شرح چهار سفر اجباری فائضه حدادی 4.0 39 چای نعنا: سفرنامه و عکس های مراکش منصور ضابطیان 4.0 36 خسی در میقات جلال آل احمد 3.9 43 سفرنامه ها و عکس ها: مارک دو پلو منصور ضابطیان 4.1 29 و کسی نمیداند در کدام زمین میمیرد مهزاد الیاسی بختیاری 3.7 51 موآ = Mua: سفرنامه و عکس های ویتنام منصور ضابطیان 3.9 26 بی زمستان: سفرنامه و عکس های تاجیکستان، آذربایجان و گرجستان منصور ضابطیان 3.6 29 برگ اضافی: یادداشت هایی از شرق تا غرب منصور ضابطیان 3.9 17 چادر کردیم رفتیم تماشا: سفرنامه عالیه خانم شیرازی عالیه خانم شیرازی 3.5 31 پیونگ یانگ: سفری به کره ی شمالی گی دولیل 3.4 28 لبنان زدگی: سفرنامه لبنان سید حسین مرکبی 3.5 18 سه روز به آخر دریا: سفرنامه شاهزاده خانم قاجاری 3.8 11 معمای هویدا عباس میلانی 4.3 8 شنژن: سفری به چین گی دولیل 3.4 11 روزنامه پاکستان: شرح و تفسیر یک سفر دو هفته ای به جمهوری اسلامی پاکستان! سیدامیر سادات موسوی 3.2 10 مسجد پروانه: سفر دختری آمریکایی به عشق و مسلمانی جی.ویلو ویلسون 3.6 8