میچیکو آئویاما و 2 نفر دیگر
3.8

_

نسخه‌های دیگر

«در کتابخانه پیدایش خواهی کرد» به انگلیسی نام رمان بسیار زیبایی است نوشته «میچیکو آئویاما» نویسنده سرشناس ژاپنی که توسط انتشارات کوله پشتی منتشر و روانه بازار شده است.

کتاب در کتابخانه پیدایش خواهی کرد همون ناجی و تلنگریه که تو روزهای سخت و سردرگمی‌ها به کمکمون میاد.
وقتی ما تو دو راهی قرار گرفتیم و نمی‌دونیم تصمیم درست چیه این کتاب همون راهنمای ما خواهد بود.

بریدۀ کتاب‌های مرتبط به در کتابخانه پیدایش خواهی کرد

Daydreamer

Daydreamer

1403/9/5

فکر کنم ای
          فکر کنم این کتاب جزو یکی از بهترین رمان های ژاپنی و رمان های مربوط به اثر کتاب در زندگی افراد هست.روند آرام و آرامش بخش کتاب برای مطالعه مستمر مناسبه و فضاسازی و کاراکتر سازی به خوبی شکل گرفته و هیچ ابهامی درمورد این دو مورد تو کل کتاب دیده نمیشه.اولین چیزی که برام جالب بود عدم پیروی از کلیشه های ذهنی درمورد برخی از مشاغل و شخصیت ها بود که این خیلی داستان رو جالب کرده بود و دومین چیزی که از این کتاب دوست داشتم این بود که این این پنج فصل یا درست ترش این پنج داستان با اینکه به نظر میرسید ربطی بهم نداشته باشن اما درنهایت نویسنده با ظرافت تونسته بود تمامی کاراکتر ها و داستان هارو به طور منطقی و زیبا بهم ربط بده و این قضیه واقعا داستان رو قشنگ تر از سایر کتاب ها کرده.
کتاب در عین سادگی و روانی جملات عمیق و مفهومی داره که باعث میشه درموردشون فکر کنید و بیشتر برای نتیجه گیری و ادامه داستان مشتاق بشین.
درکل اگه از کتاب هایی مثل کتابخانه نیمه شب،پیش از آنکه قهوه ات سرد شود،کتابفروشی موریساکی،شگفتی های همه چیز فروشی نامیا لذت بردید،این کتاب یکی از بهترین گزینه های ممکن برای شماست.