معرفی کتاب دزیره اثر آنه ماری سلینکو مترجم کیوان عبیدی آشتیانی

با انتخاب ستارهها به این کتاب امتیاز دهید.
خواندهام
آن ماری سلینکو در سال های آغازین جنگ جهانی دوم طعم بی پناهی و خیانت را چشید. سپس به دانمارک گریخت و آن جا با ملکه دزیره آشنا شد و شخصیت دزیره را قهرمان رمانش قرار داد. سلینکو پس از پناهندگی به کپنهاگ، پاریس و لندن سرانچام ور استکهلم به نویسندگی و روزنامه نگاری رو آورد. آخرین اثرش دزیره (1951) در آلمان منتشر شد و او قهرمان کم تر شناخته شده ی رمانش را جهانی کرد.
بریدۀ کتابهای مرتبط به دزیره

1404/3/31
1402/7/4
1404/1/31
1403/6/7
برناردین اوژنی دزیره کلاری. دختری ۱۴ ساله که با بیخیالیاش و به قول خانوادهاش بی آبرویی بزرگش مسیر زندگی خود و خانوادهاش را عوض میکند. البته اگر از من بپرسند میگویم مسیر زندگی مردم فرانسه، سوئد و نروژ یا حتی شاید کل اروپا را عوض میکند. تأثیری که روی ناپلئون و ژان باپتیسیت داشت، و حتی انجایی که تاثیری نداشت. انگار مجبورم به جملهی پرتکرار و کلیشهای :« پشت هر مرد موفق زنی موفق ایستاده» اشاره کنم. اما دقیقترش این است: تمام حوادث تاریخ و جامعه یک رودخانهی خروشان است که کف روی آبش را همه میبینند و تاریخ را با اسم آنها میشناسیم. اما هویت واقعیاش آن زیر است. آبی که دارد میرود و تاثیر واقعی را روی طبیعت میگذارد. مثل ویل دورانت که اسم آن سالها را « عصر ناپلئون » میگذارد. کتاب را دوست داشتم. کتاب تاریخ است و تاریخ نیست. لطافت یک رمان عاشقانه با خشکی تاریخ مخلوط شده و البته دلپذیر. علیرغم تلاش بیپایان نویسنده برای خوب جلوه دادن ژان باپتیسیت ، با ناپلئون بیشتر همراه بودم. درون و بیرون یکی بود. نه اینکه لاف طرفداری از جمهوری بزند و برای سلطنت ملیتش را هم فراموش کند. در کل دزیره تجربهی لذت بخشی بود.
با نمایش یادداشت داستان این کتاب فاش میشود.
1403/1/20