setareh setareh دنبال کردن @sunshine عضویتتیر 1404 49 دنبال شده 94 دنبال کننده کتابدوست(116 کتاب)493امتیاز دنبال کردن33یادداشت50امتیاز7لیستکتابخانه نمایش کتابخانه خواندهام 116 کتاب در حال خواندن 4 کتاب خواهم خواند 9 کتاب یادداشتها این کاربر هنوز یادداشتی ننوشته است. باشگاهها این کاربر هنوز عضو باشگاهی نیست. چالشهالیستها این کاربر هنوز لیستی ایجاد نکرده است. بریدههای کتاب setareh 1404/5/15 بادام وون پیونگ سون 3.9 340 صفحۀ 30 کتاب ها مرا به جاهایی می بردند که در هیچ موقعیت دیگری نمیتوانستم به آنجا بروم، اعترافات افرادی را با من به اشتراک میگذاشتند که تا حالا ندیده بودمشان، و درمورد زندگی هایی بودند که هرگز شاهد آنها نبودم. احساساتی که من هیچ وقت قادر به درکشان نبودم و حوادثی که هیچ گاه تجربه شان نکرده بودم، همگی در این کتاب ها یافت می شدند. 0 0 فعالیتهافعالیتی یافت نشد.