فریدا مک فادن و 1 نفر دیگر
3.3

ناشر
_

درس شماره ۱ : به هیچکس اعتماد نکن.
ایو زندگی خوبی دارد. هر روز از خواب بیدار می‌شود، همراه با شوهرش نات برای تدریس به دبیرستان محلی کیسم می‌رود او آموزگار ریاضی است و همسرش نات آموزگار ادبیات. همه چیز همانطور است که باید باشد اما ...

لیست‌های مرتبط به آموزگار

نمایش همه

بی منطق تر
          بی منطق ترین کتابی که خوندم تا الان !

در ادامه ممکنه که اسپویل بشید،اسمی از کارکتر نمیبرم ولی وقایع ممکنه اسپویلتون کنه‼️

-کتاب بی منطقه؟خب چرا؟
چون حتی یدونه کارکتر تو این کتاب نبود که ثبات روانی داشته باشه :))
و خب هروقت اتفاقی میفتاد ، من میگفتم خب اصلا تعجب نداره.
یادتونه گفتم فادن فقط یه حقه داره برای نوشتن؟؟؟ به حرفممم رسیدیددد؟؟
حداقل یدونه کارکتر سالم و بیگناه باید وجود میداشت که فکر آدم رو درگیر کنه و بگه نکنه همه این چیزا زیر سر اونه، بعد یهو ببینی که عهههههه این آدم بده اس!!

بی منطق ترین پلات توییست که اصلا تعجب نکردم واسش، زنده شدن اون کارکتر بود. اونم وقتی که دوبار نزدیک به مرگ رفت !!

میدونید این کتاب برای چه کسایی مناسبه؟اونایی که سابقه جنایی /رازآلود خوندنهاشون کمه.
برای منی که پرونده جنایی گوش میدم،فیلم در این سبک میبینم. این کتاب چیز خاصی برای گفتن نداشت.

اگر تجربه خوندن دیگر آثار فادن را داشته باشید؛این کتاب اصلا شما را متعجب نمیکند.

دیروز این کتاب رو خوندم. البته فایل صوتیش رو توی کست باکس گوش دادم. مک فادن یکی از بهترین جنایی نویس‌های جدیده که چند سال اخیر سر و صدای زیادی به پا کرده. نویسنده در طول کتاب از پلات توییست زیاد استفاده میکنه و این باعث میشه بخواین یک نفس کتاب رو بخونین برین جلو.
شخصیت‌های فریدا مک فادن نه فقط تو این کتاب بلکه تو سایر کتابها، همگی خاکستری هستند. مثل انسان‌های عادی. آدمایی که تصمیم های خوب و بد میگیرن.
کتاب آموزگار داستان کشمکش های یه زوج ۳۰ و ۳۸ ساله است که هردوتاشون معلم دبیرستان هستن. توی دبیرستان یه دختر ۱۶ ساله به اسم ادی شاگرد این زن و شوهره و دردسرهای زیادی رو درست میکنه. یعنی ادما اینطوری فکر میکنن که ادی دردسرسازه درصورتیکه با حضور ادی و پررنگ شدن نقشش متوجه میشیم که این ادی هست که باعث شده شخصیت واقعی ادما رو بشه.
یه سری اتفاق های غیر منطقی میفته داخل داستان که به نظرم نقطه ضعف داستانه ولی در کل ازش لذت بردم.
متن فارسی سانسور زیادی داره تقریبا و خب به نظرم برای اینکه داستان رو بهتر متوجه بشین پیشنهاد میکنم  به متن اصلی کتاب مراجعه کنین.
من از خوندن کتاب‌های جنایی لذت میبرم و فریدا مک فادن به راحتی میتونه شما رو سرگرم و متعجب کنه.
آخر داستان رو میتونستم حدس بزنم ولی چون روند پیشرفت ماجرا رو که خوندم به خودم میگفت خب نه ظاهرا اینطوری نمیشه... شاید هم شد. این شک دائمی برای من جالبه.