معرفی کتاب آموزگار اثر فریدا مک فادن مترجم نشاط رحمانی نژاد

با انتخاب ستارهها به این کتاب امتیاز دهید.
خواندهام
1403/11/11
1404/1/3
1403/10/18
1403/10/17
این دومین کتابم از این نویسنده بود و انتظار چنین کار ضعیفی نداشتم (حداقل ضعیف نسبت به بخش دی). داستان حول محور معلمان و دانشآموزان یک دبیرستان رخ میده. ایو بنت معلم ریاضی و ناتانیل بنت معلم ادبیات انگلیسی مدرسه هستند که با هم زن و شوهرن. شروع داستان با ادلاین هست که انگار سال پیش با یکی از معلمای مدرسه رسوایی به بار آورده و اون معلم الان استعفا داده. همون اول متوجه میشین که قراره اتفاقاتی که گفته شده سال گذشته اتفاق افتاده، تکرار بشه (در واقع تاریخ تکرار میشه). چیزی که این کتاب رو ضعیف میکرد، شخصیتپردازی ضعیفش و داستانشه. داستانش شما شگفتزده یا غافلگیر نمیکرد. شخصیتها ثبات مشخصی نداشتند و ویژگیهاشون تا حدی کلیشه و تکراری بود. روابط پیچیده و تو در تو بودند و این نشر و ترجمه سانسور زیادی داشت. و چیزی که برای من همچنان مبهمه اینه که چطور ایو فکر میکرد یه پسر شونزده ساله زن و بچه داره؟ چطور تا حالا اون رو تو مدرسه ندیده بود؟
با نمایش یادداشت داستان این کتاب فاش میشود.
1403/6/31
1403/6/11
1403/12/11
کتاب آموزگار جنایی دیگری از فریدامک فادن. با توجه به کتاب های قبلی که از این نویسنده خوندم بودم مثل(هیچ وقت دروغ نگو،بخش دی،مجموعه سه جلدی خدمتکار و...) توقع داشتم جوری داستان من رو جذب کنه که نتونم حتی یک لحظه کتاب را زمین رو بزارم ولی خب حدودا تا صفحه 200 هیچ چیزی نبود که من رو جذب داستان کنه... ولی 100،150 صفحه آخر بعد از مرگ ایو تا حدی فضای داستان جنایی و مهیج شد. اینکه جِی همون هادسون باشه واقعا...مسخره بود! هادسون یک دانش آموزه!ولی جِی با توجه به توصیفات کاراکتر ایو یک مرده که از قضا زن و بچه هم داره...! به نظرم فصل آخر به معنای واقعی کلمه یک پلات توییست اضافی و مسخره بود...که اصلا قابل باور نبود. اگر قرار باشه یک کتاب از این رو نویسنده به کسی معرفی کنم...مطمئنا این کتاب جزو آخرین گزینه هامه... و در پایان این کتاب رو اگر واقعا هیچ گزینه دیگه ای برای خوندن کتاب جنایی ندارید،توصیه میکنم!
با نمایش یادداشت داستان این کتاب فاش میشود.
1403/9/1