معرفی کتاب زندانی اثر فریدا مک فادن مترجم رضا اسکندری آذر
با انتخاب ستارهها به این کتاب امتیاز دهید.
خواندهام
کتاب زندانی، نویسنده فریدا مک فادن.
بریدۀ کتابهای مرتبط به زندانی
نمایش همهلیستهای مرتبط به زندانی
نمایش همهیادداشتها
1403/2/26
1402/1/17
1403/6/11
1403/3/29
1403/6/15
نمیتونم ایرادی ازش بگیرم. واقعا عالی بود ولی حس میکنم یکم زیادهگویی داشت. آخرهای کتاب چند صفحه میخوندم و فقط یک دقیقه باید کتاب و میبستم تا به درستی هضمش کنم. و آخرش اینجوری بودم که خدای من! یه پایان چقدر میتونه عالی باشه. چقدر تیم خوبهه. به نظرم خیلی راحت بروک و بخشیدش. و چقدر حرص میخورم از سادگی بروک چطور شین و تیم از هم تشخیص نداد؟ نباید حتی لحظهای شک میکرد. و اون لحظه که چلسی و ترک کرد واقعا دلم میخواست بزنم تو صورتش. مطمئناً همیشه عاشق پایانبندیهای فریدا خواهم بود. «آخه میدونید، من به خاطر مامانم هرکاری میکنم» و پدر عوضیمو میکشم. آفرین پسر. آفرین به تو و خالق تو.
با نمایش یادداشت داستان این کتاب فاش میشود.
دوستان بزارید صادق باشم مک فادن آدمی نیست که بیاد و قاتل واقعی را قشنگ بهمون نشون بده اول ما را گمراه و آخر شوکه میکنه و در تمام داستان داشت هعی اشاره میکرد تیم قاتله اینا پسس تیم یک فرد بی گناهه و خب شین سالواتور حتی منمگولش را خوردم و فکر کردم او این کار ها را نکرده( چون منم روش کراش زدم🎀) و نمیخواستم قبول کنم که قاتله تا اینکه شین آزاد شد مشکوک بودم یکمی اما مثل همیشه مک فادن قاتل را آدمی که هیچکس فکرش را نمیکند معروفی کرد و خب حدس میزدم آخر داستان اینجوری باشه خود بروک توی گذشته یه کار هایی کرده باشه اما این دفعه فرق داشت جاش چیز های تاریکی داشت که البته هیچ تعجبی نکردم بالاخره پسر کوه ندارد نشان از پدر و خیلی دوست دارم بدونم وقتی جاش بفهمه پدرش بوده چه حسی بهش دست میده
با نمایش یادداشت داستان این کتاب فاش میشود.