معرفی کتاب زندانی اثر فریدا مک فادن مترجم رضا اسکندری آذر

ناشر
آموت
9786003841901
1401/12/12

کتاب زندانی، نویسنده فریدا مک فادن.

لیست‌های مرتبط به زندانی

نمایش همه

نرگس🌱

نرگس🌱

1403/2/27

🔴 از متن کتاب 🔴
بعد از برداشتن چند بطری شراب ، یک بطری مرلوت رو انتخاب می کنم . آیا مرلوت با اسپاگتی خوشمزه میشود ؟ نمیدانم
درست وقتی که می خواهم از پله ها بالا بروم ، روکش پلاستیکی خاکستری رنگی را میبینم که کنج زیرزمین ، چیزی داخلش پیچیده شده . به طرف پلاستیک می روم ، بوی عجیبی در این منطقه است ، خم میشوم و میبینم که یک لنگه کفش است ... نه ... فقط یک کفش نیست ، یک کفش قرمز پاشنه بلند است .
و پای صاحبش هنوز داخلش قرار دارد

🔴 درباره ی نویسنده 🔴
رمان ^ زندانی^ نوشته ی فریدا مک فادن پزشک متخصص در آسیب های مغزی که  با استفاده از دانشش تو این زمینه قلمی به شدت جذاب و گیرا داره طوری که دلت نمیخواد یه لحظه هم کتاب رو زمین بزاری چون هر خط مشتاق میشی خط بعدی رو بخونی ، اکثر کتاب های مک فادن جز پروفروش ترین های آمازون هستن که معمولا هم در ژانر های روانشناختی و جنایی نوشته شدن

🔴 عناصر و شخصیت های کتاب 🔴
در اکثر داستان ها تمرکز فقط روی کارکتر های اصلی کتاب هست و بقیه کارکتر ها فقط در حد سیاه لشکر میان و میرن . ولی مک فادن روی تمام شخصیت های کتاب به خوبی و با دقت تمرکز میکنه ، یعنی همه ی کارکتر ها به دلیل خاصی وارد داستان میشن و با ورودشون مسیر داستان رو به کل عوض میکنن با این تفاوت که ، شما رو گیج یا داستان رو براتون مبهم نمیکنن

🔴 نظر خودم راجب روایت داستان 🔴
  چیزی که به صورت قاطعانه میتونم بگم اینه که امکان نداره کسی بتونه اخر داستان رو حدس بزنه یا پیش بینی کنه ، فریدا مک فادن تمام سرنخ ها رو به شما میده و حتی بعضی جاها این سرنخ ها رو تایید میکنه و شما رو امیدوار میکنه که تونستید داستان رو  پیش بینی کنید ، ولی هیچوقت این اتفاق قرار نیست بیفته .  روند داستان تو چهل و پنج فصل اول یک مقدار کنده ولی نه در حدی که حوصله رو سر ببره اما از فصل چهل و پنج به بعد روند داستان خیلی سریع میشه

🔴 ظاهر کتاب 🔴
متن تایپی بعضی از صفحات مشکل داره ، مثلا بعضی از حروف خیلی بهم چسبیده هستن و خوندنش یک مقدار دشواره ولی در کل جنس کاغذ ها کاهی و سبک هست ، جلد کتاب قشنگ طراحی شده و کتابی که من دارم چاپ سوم به ترجمه ی اقای رضا اسکندری آذر هست

نمی‌تونم ایرادی ازش بگیرم. واقعا عالی بود ولی حس می‌کنم یکم زیاده‌گویی داشت. آخرهای کتاب چند صفحه می‌خوندم و فقط یک دقیقه باید کتاب و می‌بستم تا به درستی هضمش کنم. و آخرش اینجوری بودم که خدای من! یه پایان چقدر میتونه عالی باشه. چقدر تیم خوبهه. به نظرم خیلی راحت بروک و بخشیدش. و چقدر حرص می‌خورم از سادگی بروک چطور شین و تیم از هم تشخیص نداد؟ نباید حتی لحظه‌ای شک می‌کرد. و اون لحظه که چلسی و ترک کرد واقعا دلم می‌خواست بزنم تو صورتش.
مطمئناً همیشه عاشق پایان‌بندی‌های فریدا خواهم بود.
«آخه می‌دونید، من به خاطر مامانم هرکاری میکنم»
و پدر عوضیمو می‌کشم. آفرین پسر. آفرین به تو و خالق تو.

با نمایش یادداشت داستان این کتاب فاش می‌شود.

دوستان بزارید صادق باشم مک فادن آدمی نیست که بیاد و قاتل واقعی را قشنگ بهمون نشون بده اول ما را گمراه و آخر شوکه میکنه و در تمام داستان داشت هعی اشاره میکرد تیم قاتله اینا پسس تیم  یک فرد بی گناهه و خب شین سالواتور حتی منم‌گولش را خوردم و فکر کردم او این کار ها را نکرده( چون منم روش کراش زدم🎀) و نمیخواستم قبول کنم که قاتله تا اینکه شین آزاد شد مشکوک بودم یکمی اما مثل همیشه مک فادن قاتل را آدمی که هیچکس فکرش را نمی‌کند معروفی کرد و خب  حدس میزدم آخر داستان اینجوری باشه خود بروک توی گذشته یه کار هایی کرده باشه اما این دفعه فرق داشت جاش  چیز های تاریکی داشت که البته هیچ تعجبی نکردم بالاخره پسر کوه ندارد نشان از پدر  و خیلی دوست دارم بدونم وقتی جاش بفهمه پدرش بوده چه حسی بهش دست میده

با نمایش یادداشت داستان این کتاب فاش می‌شود.