نظرها (29)
1404/5/4
فقط اینکه خانم مک فادن کتاب بند /بخش اعدامی ها و اجاره نشین هم نوشتن البته بند اعدامی ها رو توی بهخوان پیدا نکردم
1404/5/5
من مجموعه خدمتکار و خوندم و بخش دی ولی هنوز ثبتشون نکردم، گذاشتم که چالش بردارم بعد ثبت کنم که امتیاز بده بهم🤣 بخش دی رو خییییلی دوست داشتم، ولی به نظرم خدمتکار (هر سه جلدش) به شدت قابل حدس بودن و اصلا جذبم نکردن بعد خدمتکار دیگه از کتابای فریدا نخوندم، چون میگفتن خدمتکار و بخش دی از قویترین کتاباشن، پس دیگه ضعیفاش دیگه چیان🤦 ولی حالا اگه عمری باشه، شاید بازم بخونم ازش🙃
1404/5/5
ببین از نظر من هم مجموعه خدمتکار خیلییییی خوب نبود صرفا یه کتاب معمولی بود و کلا کتاب های مک فادن توشون شانسیه متاسفانه 😂 ولی اگه بخوام بهت پیشنهاد بدم در ادامه حتمااااا هیچ وقت دروغ نگو رو بخون چون حتی از بخش دی هم خیلیی بهتره و از پسر شایسته و مزاحم نشوید هم به ترتیب خوشم اومده
1404/5/5
اولش فکر کردم زیاد خوندم از کتابای فریدا مک فادن شماردم فهمیدم فقط ۲ تا خوندم همکار و بخش دی کلا من جنایی از نویسنده های مختلف میخونم از این کتابا کدوما رو پیشنهاد میکنید؟
1404/5/5
از نظر من بهترین ک کتابش هیچ وقت دروغ نگو هست و من این کتاب رو به کسایی که حتی جنایی دوست ندارن هم پیشنهاد میکنم خیلیی خفنه بعد هم به نظرم پسر شایسته و بخش دی و مزاحم نشوید به ترتیب اولویت از بین کتابایی که تا الان از فریدا خوندم از همه بهتر بودن
1404/5/6
پونزده تا کتابشو خوندم، چند تا جدیدو نخوندم 😭😂 خیلی سریع یکدفعه ای سه تا کتابش چاپ میشهعهخنشخشنش
1404/5/9
بنده هم ۱۱ تا از کتاباش رو خوندم:))) متاسفانه میترسم برم سراغ کتابای جدیدش. چون مک فادن یک الگو رو در کتاباش پیش گرفته و چیز جدیدی رو به عنوان پلات توئیست نمیذاره بنظرم. یا آخر کتاب یه پلات توئیست بی ربط میذاره. بنظرم بهترین کتابش هیچ وقت رروغ نگو و در قفل شده بود. بخش دی هم برای وایب دلهرهآورش خوب بود.
1404/5/11
من به شما لیسانس فریدا شناسی اهدا میکنم🙂↔️ آره بنظر منم خیلی از کتاباش دیگه جالب نیست کلا ۲،۳ تا کتاب خیلیییی خوب داره بقیه شون معمولین به سریاشونم افتضاحن متاسفانه 🫠
1404/5/12
و منی که هیچکدومو نخوندممم😭😂 به عنوان کسی که اولین رمان جناییشو میخواد بخونه، کدوم یکی از اینا رو پیشنهاد میدی؟🥲😂
1404/5/13
بانو من برای شما هم یه مدرک ویژه نگه میدارم نگران نباش 🙂↕️ به نظر من هیچ وقت دروغ نگو و بخش دی مناسبن و مجموعه ی خدمتکار البته این مجموعه معمولی تره نسبت به اون دو تا ولی برای شروع کردن گزینه خیلی مناسبیه من که دوسش داشتم
1404/5/15
من همه رو به جز مخاطب خاص خونده بودم ولی توی بهخوان ثبت نمیکنم یه میگم یه روزی (زمانی) چالش بردارم و مثلا امتیاز بگیرم 😂مخاطب خاص قشنگه؟
1404/5/16
اوه پس شما پروفسوری فریدا شناسی میگیری بانو (دیگه بالاتر از رکورد شما پیدا نمیشه گویا) حالا یه سوال چرا همه دنبال امتیاز گرفتنن؟ بابا بخونید لذتشو ببرید 😂 راستش من خودم مخاطب خاص رو نخوندم 🫠
barly