فائزه احمدی

58 دنبال شده

69 دنبال کننده

من مسافر راه تو هستم و مسیر کوتاه است. 📚🌱

نمایش همه
        «تنها گریه کن»  توصیفی بود دقیق از لحظاتی که با این کتاب گذراندم. تنها خواندم‌ش و بسیار گریستم.
 اگر با مادران شهدا زندگی کرده؛ یا دست‌کم ملاقات‌شان کرده باشید، یک نکته در سرگذشت  آن‌ها بیش‌‌ از دیگر نکات می‌درخشد، اکسیر «صبر». نمی‌دانم چقدر باید بگذرد، یا چه انقلابی رخ دهد و از کدام  سنگلاخِ رشد عبور کرد که به‌ چنین گوهری تبدیل شد؛ زنی که گوشه‌ای ارزشمند از دارایی‌ش  را در چند ثانیه، بلکه کمتر از دست بدهد و  همچنان توان قربانی کردن ته مانده داشته‌هایش را هم داشته باشد. طی این مسیر بی الگویی که خود، قله ایثار را بارها فتح کرده باشد، ممکن نیست. زنی که زن بودن برای‌ش فراتر از تن  و  زرق و برق است.  :)
«تنها گریه کن» را تنها بخوانید و با عشق به استقبال گریستن بروید؛ که گریستن، پیکر قلب را زیبا می‌تراشد. «تنها گریه کن» را به تمام  آن‌هایی که «زن» را نه در حاشیه، که در متنِ ساختن انسانِ ناب می‌دانند، هدیه کنید و اگر مادری می‌کنید به افسونِ «تنها گریه کن» پناه ببرید که افسوس‌ش را نخورید.

یاداشت‌های محمد صالح علا با برخورد به امواجِ بلند قد و دشوارِ دریای سرنوشت در روزهای  دور، و با دردی عمیق ناشی از یک بیماری نادر، آغاز می‌شود؛ با صحبت از «زندگی چیزی نیست جز ملال» در کودکی‌اش، با بیماری‌ای که معلوم نمی‌شود چیست، از کجا آمده و در روزهای آغازین بلوغ به کجا می‌گریزد؟ راستش خیلی از  حرف‌های این مجموعه را فقط نویسنده می‌فهمد و بس...
از میان تمام تجربه‌هایش، تنها مسابقات شعرخوانی در دبیرستان البرز و ملاقات با سیمین بهبهانی بود که من و آقای صالح علا را  به یک میزان سر شوق آورد. دلبستگی‌اش به رمان با «ژان وال‌ژان»  و ایفای نقش‌ش در تئاتر دانش‌آموزی ، شبیه روزگار من با کتاب «قصه جزیره گنج‌ها» بود و جبران تمام عاشقانه‌های بد پایان‌َش با «رگبار» بهرام بیضایی مرا یاد اواسط آبان‌‌ِ عاشقی‌ام انداخت.
دوستش داشتم و نداشتم، می‌فهمیدم و نمی‌فهمیدم‌َش؛ شاید روزی دوباره یادداشت‌های‌َش را بخوانم و  آن وقت از «بوهیمین‌ها و اتحادیهٔ ابلهان» سر‌ دربیاورم.
پیشنهادش نمی‌کنم اگر فلسفه، سینما، شعر، تاریخ و دیوانگی را نمی‌پسندید.

باشگاه‌ها

قند پارسی

248 عضو

داستان رستم و سهراب

دورۀ فعال

آفتاب‌گردان 🌻

394 عضو

ترجمه نهج البلاغه حضرت امیرالمومنین (ع)

دورۀ فعال

فعالیت‌ها