جزئیات فعالیت
خانواده تیبو جلد 4
4.6
میشه کتاب حال خوب کن (تک جلدی) بهم معرفی کنید؟
کتاب تک جلدی زیاد میشناسم ولی الان به یاد کتابهای جین آستین افتادم، و همچنین بابا لنگ دراز، مری پاپینز، کتاب کتاب دزد هم هست، حال خوب کن نیست(راویش مرگه😂)، ولی من توی شرایطی خوندم که بهش نیاز داشتم برام حال خوب کن بود. کتابهای زیبا صدایم کن، هستی، هویج بستنی، آخرین روز خانم بیکسبی، طولانیترین آواز نهنگ، کتاب تابستان، اینها قشنگن. البته برای نوجوان اند.
نمیدونم چه ژانری رو میپسندین ولی من اخیرا خاربارفروشی نامینا رو خوندم و دوست داشتم
سلام خانم رستاد. برای کتاب نوجوان میتونم این موارد رو که خودم خوندم و دوست داشتم بهتون پیشنهاد کنم: قلعه محافظان هیچکس جرئتش را ندارد زیبای راندهشده گردان قاطرچیها نذر نصرانی
نمیدونم چه ژانری دوست دارید. در هر صورت فکر کنم زمین انسانها از سنت اگزوپری خوب باشه.
من دارم کتابِ نشان حسن رو میخونم و با هر جملهاش اکلیلی میشم😭💕 ولی میرسه به واقعهی عاشورا، نمیدونم پیشنهاد مناسبی هست یا نه :"""""""")
نمایشنامه های اریک امانوئل اشمیت هم کوتاه و حال خوب کنن مثل مادام پیلینسکا و راز شوپن✨
سلام کتاب مغازه جادویی و جاناتان مرغ دریایی و زمین انسان ها ... شماهم بهمون معرفی کنید