یادداشتهای زهرا لطیفی (29) زهرا لطیفی 5 روز پیش کاهن معبد جینجا، داستان سفر ژاپن یامین پور 4.0 98 این کتاب صرفا یک سفرنامه نبود مطالب جامعه شناسی و نقد جتماعی مطالب فلسفی و عرفانی هم داشت. مطالب جالبی در مورد ژاپن داشت. و در آخر این سوال ایجاد میشد که این تکنولوژی و پیشرفت آمده به انسان خدمت کند یا او را به خدمت بگیرد 0 0 زهرا لطیفی 1403/12/17 قلندر و قلعه: بر اساس زندگی شیخ شهاب الدین سهروردی سیدیحیی یثربی 3.8 24 خیلی نپسنیدم 🙄 0 0 زهرا لطیفی 1403/9/6 خداشناسی قرآنی کودکان: پاسخ به 40 پرسش کودکان و نوجوانان درباره خدا غلامرضا حیدری ابهری 4.6 3 این کتاب رو در کودکی خوندم پر از سوالاتی هست درباره خداوند که خیلی زیبا و متناسب ذهن کودکان به آن جواب داده است. پیشنهاد میکنم حتما بخونید اگه کودک کنجکاو و پرسشگر دارین که واجبه خوندنش 0 2 زهرا لطیفی 1403/9/2 و خدایی که در این نزدیکی است: پرسش های فرزندم درباره خدا مسلم گریوانی 5.0 1 خیلی کتاب خوبیه مخصوصا برای پرد و مادرا و کسایی که با بچه ها سروکار دارن. درباره سوالات خداشناسی و روش های معرفی خدا به کودکان 0 7 زهرا لطیفی 1403/8/12 لینالونا کلر ژوبرت 4.3 25 کتاب خیلی خوبی هست. حتما برای بچه های دبستانی هدیه ببرید. توی این کتاب فلسفه حجاب رو تو غالب یک داستان زیبا و خواندنی میگه. 0 7 زهرا لطیفی 1403/7/9 عطر سنبل، عطر کاج فیروزه جزایری دوما 3.6 41 اصلا نتونستم با کتاب ارتباط بگیرم. توی بعضی داستان هاش احساس خودتحقیری به آدم دست میداد 0 0 زهرا لطیفی 1403/7/9 عادت های اتمی جیمز کلییر 4.2 113 کتاب خوبی بود نکات جالبی داشت 0 0 زهرا لطیفی 1403/6/14 پس از بیست سال سلمان کدیور 4.6 168 این کتاب رو در ماه محرم خوندم.هرشب مقداری از کتاب رو میخوندم و حس میکردم دارم یک سریال جذاب تاریخی رو میبینم.🌾😍 قلم فوق العاده کتاب و به تصویر کشیدن جزئیات از ویژگی های خوب این کتاب بود.💚 در کنار داستان عاشقی سلیم و راحیل در دل تاریخ میروی و به خوبی با دوران زندگی امام علی علیه السلام و حیله گری معاویه و جنگ رسانه ایی که اون زمان معاویه علیه امام به راه انداخته بود و مظلومیت امام به خوبی آشنا میشیم. خیلی این کتاب به دلم نشست امیدوارم شما هم از خوندنش لذت ببرید.✨🌈 0 1 زهرا لطیفی 1403/5/4 سفر به آن سوی دریاها جلد 1 مهدی میرکیایی 4.5 53 این کتابا عالیه برای افرادی مه تاریخ دوست دارن ولی حوصله کتابای تاریخی سنگینو ندارن 🫢 قلم خیلی روان و جذاب و داستانی برای همه سنی عالیه 0 0 زهرا لطیفی 1403/4/30 تولد در سائوپائولو بهزاد دانشگر 4.2 16 با خوندن این کتاب خیلی جاها شرمنده شدم !😢 که اگه ما با نگاه یک تازه مسلمان به اسلام و احکامش نگاه کنیم ،برامون دین اسلام خیلی شیرین و دوستداشتنی تر میشه. چون برای ما که در نعمت هستیم شاید قدر این نعمت بزرگ رو ندونیم. خیلی قشنگ بود داستان زندگی کامیلا حتما بخونیدش 🤩 0 2 زهرا لطیفی 1403/3/11 شاهرخ، حر انقلاب اسلامی: زندگینامه و خاطرات شهید شاهرخ ضرغام گروه فرهنگی شهید ابراهیم هادی 4.5 29 واقعا عالی بود . 0 3 زهرا لطیفی 1403/3/11 کتاب ازدواج: تاسیس جلد 1 حمید حبشی 4.2 13 این کتاب در کل به نظرم خیلی مفید و جامع بود و یک دید کلی از ازدواج به آدم میداد و جمع بندی خوبی داشت. ✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨ سر فصلای کتاب: ضرورت ازدواج معیار شناسی در ازدواج کسب شناخت و تناسب سنجی ملاک ها روش کسب شناخت تحقیق و راه درست آن شیوه انجام مصاحبه خواستگاری ✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨ به نظرم اگه مثال های بیشتری میزد و در بعضی جاها جزیی تر توضیح میداد خیلی بهتر بود. 0 1 زهرا لطیفی 1403/1/5 خون دلی که لعل شد: خاطرات حضرت آیت الله العظمی سیدعلی خامنه ای (مدظله) از زندانها و تبعید دوران مبارزات انقلاب اسلامی سیدعلی خامنه ای 4.6 138 پای خاطرات رهبر انقلاب خاطراتی تلخ و شیرین از دوران کودکی و تحصیل و انقلاب و زندان ها. با قلمی روان و دوستداشتنی 0 1 زهرا لطیفی 1402/10/29 شبیه مریم اکرم صادقی 3.7 36 این کتاب درباره زندگی فضه خادمه حضرت زهرا از دورانی که مسیحی بوده و اسیر میشه و بعد با حضرت زهرا و اسلام آشنا میشه. این کتاب یک بار دیگه وقایع تاریخ اسلام و زندگی حضرت زهرا و امام علی از زاویه دید حضرت فضه مرور میکنه به صورت یک رمان دلچسب. این کتاب برای آشنایی با زندگی حضرت زهرا عالیه مخصوصا برای نوجوونا (◍•ᴗ•◍) 0 5 زهرا لطیفی 1402/10/19 کتابخانه ی نیمه شب 4.0 62 اون قدر خاص نبود قابل پیش بینی و یکنواخت از خیلی از صفحاتش نخونده رد شدم 0 1 زهرا لطیفی 1402/10/2 تاوان عاشقی محمدعلی جعفری 4.0 83 داستانی فوق العاده از شروع یک عاشقی و راه پر پیچ و خم آن اصلا باورم نمیشد که این داستان واقعی باشه. داستان درباره آلا دختر فلسطینی است. 0 4 زهرا لطیفی 1402/9/15 شهر غصه امیرعلی نبویان 3.8 13 اولش خوب بود ولی آخراش دیگه خوشم نیمد. 0 3 زهرا لطیفی 1402/7/11 و آنکه دیرتر آمد الهه بهشتی 4.4 15 داستانی لذت بخش و کوتاه مهدوی 0 3 زهرا لطیفی 1402/7/7 ادموند آمنه پازکی 4.3 14 برای نوجوانایی که رمان عاشقانه و مذهبی دوست دارند عالیه. کتاب روان و قشنگی بود. 0 4 زهرا لطیفی 1402/6/13 شب و قلندر منیژه آرمین 3.8 4 قلم خوب و یک حال و هوای قشنگی داشت و آدم رو به گذشته میبرد. حدود ۳۰۰ صفحه بود. آخراش رو خیلی دوست نداشتم 0 6