یادداشتهای سمیه اسدی (49) سمیه اسدی 1403/8/15 یک عاشقانه ی آرام نادر ابراهیمی 4.1 139 بریده ای از کتاب: عشق ، یک عکس یادگاری نیست ؛ و یک مزاح شش ماهه یا یک ساله نیست. واقعیت عشق در بقای آن است حقیقت عشق در عمق آن ؛ و این هر دو اراده ی انسانی ست که می خواهد رفعت زندگی را به زندگی بازگرداند. 0 3 سمیه اسدی 1403/8/8 فرار از شب اکرم صادقی 3.1 4 پرداختن به اتفاقات گذشته در قالب داستان یعنی پررنگ کردن آنها و نشان دادنشان به دیگران و این بسیار پراهمیت است برای نسل امروز که بداند دین اسلام چگونه از همه مواضع انسانی دفاع کرده است. و این سیر اتفاقات نباید به دست فراموشی سپرده شوند. 0 3 سمیه اسدی 1403/7/16 تربیت بدون فریاد: با حفظ خونسردی به روشی انقلابی در تربیت فرزندان خود دست یابید هال ادوارد رانکل 4.4 8 کتاب خوب و کاربردی برای والدین. خواندن این کتاب باعث میشه با خونسردی و آرامش بیشتری با فرزندانمان برخورد کنیم. 4 6 سمیه اسدی 1403/7/11 هنوز سالم است نرجس شکوریان فرد 4.5 2 کتاب کوچک و مفیدی بود این مدل کتابها کوتاه هستند و خواننده می تواند در زمان کوتاهی یک شناخت از شهید به دست بیاورد. مخصوص مطالعه در اتوبوس و اداره و ... هست. 0 2 سمیه اسدی 1403/7/9 ارتداد وحید یامین پور 3.7 145 ایده کتاب خوب بود اما نثرش کمی سنگین و فلسفی بود ولی در کل پیشنهاد میکنم این کتاب رو مطالعه کنید. 0 2 سمیه اسدی 1403/6/28 زیبا صدایم کن فرهاد حسن زاده 3.9 57 شاید بتوانم بگویم یکی از بهترین کتابهایی که خواندم همین کتاب است. انگار که نشستی و فیلم سینمایی اش را نگاه میکنی همینقدر جذاب و واقعی.... 0 3 سمیه اسدی 1403/6/21 بابا رجب نسرین رجب پور 4.5 18 کتاب بابا رجب روایت زندگی مردی است که به نوعی خاص مورد امتحان الهی قرار گرفت مردی که ۳۶ سال از زندگی اش را در شرایطی گذراند که از خیلی چیزهایی که ما به آسانی لذت می بریم نتوانست لذت ببرد و در کنار چنین مردی زن و فرزندانی بودند که در شرایط متفاوت تری از ما زندگی کردند. خانواده ای که در اوج صبر و بردباری زندگی سراسر رنج و سختی و عشق الهی شان را در معرض نگاه ما قرار دادند . پیشنهاد میکنم این کتاب را مطالعه کنید چرا که حتماً نگاه شما را به زندگی تغییر می دهد و برای همیشه بابا رجب گوشه ذهنتان خواهد ماند 0 2 سمیه اسدی 1403/6/11 اوسنه ی گوهرشاد سعید تشکری 3.6 14 کتاب خوبی بود هم به دلیل اینکه یکی از حوادث تاریخی را در قالب داستان بیان می کند و هم اینکه سبک خلاقانه ای داشت، نویسنده در میان فصول و حتی در بین متن به زبان عامیانه با مخاطب صحبت میکند. ولی کشش کتاب زیاد نبود در کل خواندنش خالی از لطف نیست. 0 3 سمیه اسدی 1403/6/1 آبی ها سعید تشکری 3.8 9 قسمتی از کتاب: مولا فرمودند: «شیعیان ما کسانی هستند که تسلیم امرونهی ما باشند، گفتار ما را سرلوحه زندگی در عمل و گفتار خود قرار دهند، مخالف دشمنان ما باشند و هر که چنین نباشد، از ما نیست.» کتاب تاریخی و زیبایی بود. 0 2 سمیه اسدی 1403/5/23 جامانده از پسر مرضیه نفری 4.0 15 کتاب خوبی بود با سبکی جدید از داستان های زمان انقلاب و در قالب این موضوع به چند موضوع اجتماعی دیگر نیز پرداخته شده بود مثل طلاق عاطفی و جدایی پدر و مادر از یکدیگر و... 0 1 سمیه اسدی 1403/4/31 هستی فرهاد حسن زاده 4.2 73 موضوع عالی، محتوا هم عالی و به خوبی ذهنت با شخصیت کتاب که دختری دوازده ساله است خو می گیرد و روحیاتش را به خوبی میتوان شناخت. 0 0 سمیه اسدی 1403/4/6 روایتی ساده از ماجرایی پیچیده ابراهیم حسن بیگی 3.5 7 اسم کتاب روایتی ساده از ماجرایی پیچیده است ولی باید بگویم روایتی ساده جذاب و پرکشش از ماجرایی پیچیده است انصافاً نویسنده به خوبی توانسته ظلم و ستم شاه و نوچه هایش را در این کتاب و در جریان یک داستان جذاب به تصویر بکشد. 0 1 سمیه اسدی 1403/4/2 من ضامن مصطفی خرامان 3.5 6 کتاب جالبی نبود پر از دیالوگ. و اینکه تعداد اتفاقات و جریانها زیاد بود که باعث سردرگمی میشد. 0 1 سمیه اسدی 1403/3/29 گشایش داستان مظفر سالاری 4.5 1 کتاب بسیار خوب و مفید برای علاقهمندان به نویسندگی 0 1 سمیه اسدی 1403/3/19 شاخ دماغی ها سیده عذرا موسوی 4.0 12 داستان و ادبیات آن به خوبی تقریر شده بود و چالش های دوران نوجوانی خوب بیان شده بود اما اسم کتاب و مخصوصا طراحی جلد به نظرم جالب نبودند. 0 1 سمیه اسدی 1403/3/7 بیهوشی گردن کرمن 4.4 28 پسری که زندگی اش بعد از یک اتفاق دگرگون میشود و چقدر بعضی این اتفاقات به ظاهر ناخوشایند زندگی را زیبا می کنند. 0 1 سمیه اسدی 1403/2/22 تور تورنتو: دانشجوی شهید حادثه پرواز اوکراین، امیرحسین قربانی محمدعلی جعفری 4.0 31 بعضی کتاب ها با اینکه میدونی آخرش چی میشه اما باز عجولانه می خوانی تا به آخر برسی داستان زندگی یک دانشجوی نخبه که ختم به شهادت می شود هر چند کمی اتفاقات سیر زمانی خوبی نداشتند اما کتاب خوبی بود. 0 4 سمیه اسدی 1403/2/19 جایزه تابستانی رضا وحید 4.1 11 جذاب و دلنشین بود... پیشنهاد میکنم بخونینش. 0 1 سمیه اسدی 1403/2/14 داستان های روبه رو مظفر سالاری 4.2 4 کتابی آموزنده با سبکی جدید. 0 3 سمیه اسدی 1403/2/3 ویولون زن روی پل خسرو باباخانی 4.3 117 می توانم جز جذاب ترین رمان های که تا به الان خواندم بگذارمش. داستانی واقعی که پر از عشق و ناامیدی، پر از نرسیدن ها و رسیدن ، پر از صبر بود. بعضی وقتها دل آدم آرام میشود وقتی دل به این کتاب میدهیم و سخن حضرت علی را که می فرمایند: غم های دنیا مثل یک خواب پریشان تمام می شود. را با صفحه های یک کتاب لمس میکنی. 0 4